فعالیت 12 پالایشگاه گاز در عسلویه/ 2 مجتمع گاز دیگر اضافه میشود
به گزارش یولن از شهرستان عسلویه، مجید چگنی امروز در نشست با مسؤولان مجتمع گاز پارس جنوبی با تبریک فرارسیدن هفته وحدت و میلاد رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق علیهالسلام با اشاره به جایگاه پارس جنوبی در تأمین گاز کشور اظهار داشت: با توجه به اهمیت و اتکا تأمین انرژی کشور به پارس جنوبی، حل مشکلات این منطقه در بالاترین سطوح نظام رصد و پیگیری میشود.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به فعال بودن ۱۲ پالایشگاه گازی در منطقه پارس جنوبی تصریح کرد: از ۱۳ پالایشگاه مجتمع گازی پارس جنوبی، ۱۲ پالایشگاه آن در حال بهرهبرداری است و روزانه بیش از ۵۶۰ میلیون مترمکعب گاز تولید و به شبکه سراسری منتقل میشود.
معاون وزیر نفت با بیان اینکه تنها پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی در حال ساخت است خاطر نشان کرد: از ۱۲ پالایشگاه یاد شده علاوه بر تولید گاز شیرین، ظرفیت تولید روزانه گاز ترش از پالایشگاههای مجتمع گاز پارس جنوبی ۸۰ میلیون مترمکعب است.
چگنی با بیان اینکه کشور وابسته به انرژی پاک گاز است افزود: نتایج تلاشهای کارکنان مجتمع گاز پارس جنوبی کاملاً در زندگی مردم در تأمین گاز مشهود است بنابراین وقتی انسان بتواند دست رنج کار خود را ببیند، احساس میکند سرمایه بیبدیل عمرش به هدر نرفته است.
وی با قدردانی از خدمات و زحمات کارکنان مجتمع گاز پارس جنوبی افزود: محرومیتهای کارکنان مجتمع گاز پارس جنوبی و خانوادههای آنان با هیچ معیار مادی جبران شدنی نیست بنابر این حل مشکلات خانوادههای کارکنان در مناطق عملیاتی یک وظیفه است و از همه توان و بضاعت خود برای حل مسائل آنان استفاده میشود.
مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی هم با گرامیداشت سالگرد تأسیس این مجتمع گازی به نقش آن در تأمین گاز کشور پرداخت و بیان کرد: پالایشگاههای گازی پارس جنوبی در سایتهای عسلویه و کنگان مستقر است که روزانه افزون بر ۵۶۰ میلیون مترمکعب گاز از این پالایشگاههای به شبکه گازرسانی کشور منتقل میشود.
هادی هاشمزادهفرهنگ از راهاندازی پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی خبر داد و افزود: با راهاندازی نخستین واحد فرآوری گاز در فاز ۱۴ پارس جنوبی، به گامهای نهایی توسعه نزدیک میشویم.
وی تأمین گاز مصرفی کشور را از اهداف فعالیت پارس جنوبی دانست و خاطر نشان کرد: ارزشآفرینی حداکثری از منابع گازی منطقه پارس جنوبی و ایفای نقش محوری در تأمین پایدار انرژی پاک و اقتصادی مورد نیاز کشور از جمله فلسفه ایجاد پارس جنوبی است.
مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی با بیان اینکه سال گذشته تولید گوگرد از مرز ۶۹۰ هزار تن از منطقه پارس جنوبی گذشت تصریح کرد: محصول خاص مجتمع پارس جنوبی تولید ماده بودار کننده گاز یا ادورانت است که برای امسال تولید ۶۴۰ هزار لیتر هدفگذاری شده و در ۶ ماهه نخست تولید آن به ۲۴۰ هزار لیتر رسید.
هاشمزادهفرهنگ با اشاره به اینکه، گاز در سبد انرژی فسیلی کشور، سهم بالای ۷۳ درصد دارد گفت: از این میزان ۵۰ درصد آن به مجتمع پارس جنوبی اختصاص دارد، چنین برآورد می شود که هر فاز این مجتمع یک درصد بر روی رشد ناخالص ملی تأثیر دارد.
انتهای پیام/ی