سلامت

آمار بیماران سرپایی کرونا در قم افزایشی است

به گزارش روز سه شنبه دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر در کارگروه بهداشت سلامت و بیولوژیک، اضافه کرد:  ۶۳ درصد از مردم قم که بالای ۱۸ سال سن دارند، دوز اول واکسن را دریافت کرده‌اند و با حرکت جهادی صورت گرفته در راستای تامین واکسن و تزریق آن، باید بقیه جامعه نیز واکسینه شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اهمیت واکسیناسیون دانش آموزان گفت: انتظار داریم که آموزش و پرورش در این زمینه فعال‌تر عمل کرده تا بتوانیم در این زمینه نیز شاهد واکسینه کردن دانش آموزان و به ازای آن بازگشایی مدارس باشیم.

قدیر با تاکید بر پاسخگویی به شبهات ادامه داد: این امر بسیار مهمی است که باید انجام شود و از سوی دیگر در مراکز روستایی و بخش‌های استان نیز باید عملیات واکسیناسیون با قدرت و شدت بیشتری ادامه یابد.

میزان تزریق واکسن در قم از میانگین کشوری کمتر است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه گفت: تعداد بیماران سرپایی در بیمارستان‌های قم در حال افزایش است و از سوی دیگر شهرهای اطراف قم از جمله آشتیان، تفرش و زرند به رنگ قرمز کرونایی درآمده‌اند و وقوع پیک ششم کرونا در قم، دور از انتظار نیست.

سیامک محبی اظهار داشت: میزان تزریق واکسن در قم از میانگین کشوری کمتر است و این می‌تواند مشکلات بسیاری برای ما در پیک کرونایی به بار آورد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به میزان واکسیناسیون در بخش‌ها و شهرهای دیگر قم افزود: در مناطق کهک، قنوات و جعفریه متاسفانه میزان واکسیناسیون رضایت بخش نیست و از بخشداران و شهرداران این مراکز درخواست همکاری بیشتر داریم.

شایان ذکر است در این جلسه بخشدار مرکزی و بخشدار خلجستان قم و همچنین شهردار قنوات با اشاره به اقدامات صورت گرفته در روستاها و شهرهای تابعه استان، از برنامه ریزی گسترده برای گسترش واکسیناسیون در این مناطق خبر دادند.

همچنین نماینده آموزش و پرورش در امر واکسیناسیون دانش آموزان نیز گفت: تمامی برنامه ریزی‌ها انجام و امیدواریم در طول این هفته شاهد یک روند افزایشی واکسیناسیون در بین دانش آموزان باشیم.

وضعیت کرونایی قم که از ۲۳ تیرماه امسال در وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا قرار گرفته بود، بر اساس رنگ‌بندی اپلیکیشن ماسک، از بیستم شهریورماه جاری وارد مناطق پرخطر و نارنجی کرونایی شد و از  ۳۰ مهرماه به رنگ زرد درآمد.

ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید ۱۹» می‌شود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام ‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌ دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌ هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصله‌گذاری اجتماعی» توصیه شده‌ است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند به‌منظور تعیین زمان‌بندی و نوبت‌دهی «تزریق واکسن بیماری کووید۱۹» برای گروه‌های سنی اعلام شده و نیز ثبت‌نام «کارت واکسن دیجیتال»، به «سامانه ثبت‌نام واکسیناسیون کرونا» به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir مراجعه کنند.

همشهریان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، می‌توانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخ‌آباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبه‌چی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند./

دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا