تهران

اجرای طرح هوشمندسازی گردشگری در پارک ملی لار

اجرای طرح هوشمندسازی گردشگری در پارک ملی لار

خسرو بهلولی مسئول طرح هوشمند سازی حفاظت محیط زیست و گردشگری پارک ملی لار در گفت‌وگو با خبرنگار یولن در تهران اظهار کرد: پارک ملی لار با بالاترین درجه حفاظت تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط‌زیست قرار دارد و در مرز استان‌های تهران و مازندران واقع شده است، فاقد سکونت‌گاه دائم انسانی می‌باشد و از نظر سکونت عشایر جزو مناطق بسیار مهم در نزدیکی پایتخت است.

وی گفت: با توجه به توپوگرافی و محل قرارگیری این پارک و اینکه بخشی از آب شرب تهران از سد لار تهیه می‌شود، پارک ملی لار دارای اهمیت بسیار بالایی است.

مسئول طرح هوشمند سازی حفاظت محیط زیست و گردشگری پارک ملی لار افزود: این پارک ملی از نظر گونه های گیاهی و جانوری جزو مناطق غنی تحت مدیریت سازمان محیط‌زیست است و انواع گیاهان در آن رشد می‌کنند و از نظر جامعه جانوری محل زندگی پرندگان مهمی مثل پرندگان شکاری از جمله عقاب طلائی است. 

اجرای طرح هوشمندسازی گردشگری در پارک ملی لار

بهلولی بیان کرد: از نظر تنوع پستانداران نیز این منطقه دارای تنوع قابل توجهی است و قوچ و میش البرز مرکزی، کل و بز، پلنگ و خرس قهوه‌ای و سایر گونه های پستاندار در این منطقه زندگی می‌کنند و از نظر خزندگان هم دارای تنوع است که ازجمله افعی دماوندی مهم ترین گونه‌ای است که به طور شاخص در این منطقه زندگی می‌کند.

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ بنا بر اعلام ریاست سازمان حفاظت محیط زیست و معاون رئیس جمهور و مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان تهران طرح هوشمند سازی گردشگری پارک ملی لار با توجه به اهمیت این منطقه از نظر گردشگری، گونه های مختلف از پرندگان، خزندگان، پستانداران و مناظر بی‌نظیر کوه دماوند، سد لار، طبیعت بکر و پدیده‌های طبیعی مختلف مانند چشمه جوشان سرد و گوگردی دیوآسیاب اجرا شده و بنده به عنوان مسئول اجرای این طرح در منطقه تلاش می‌کنم.

اجرای طرح هوشمندسازی گردشگری در پارک ملی لار

مسئول طرح هوشمند سازی حفاظت محیط زیست و گردشگری پارک ملی لار افزود: در این طرح ما سعی کردیم ابتدا با برگزاری دوره های آموزشی و کارگاه صحرایی مناسب گردشگرانی که وارد این منطقه می‌شوند اطلاعاتی در خصوص مناطق تحت مدیریت و الزاماتی که باید هنگام حضور در طبیعت رعایت شود و نحوه برخورد با حیاط‌وحش را به مردم ارائه دهیم و آموزش هایی هم به جهت بهره برداری عشایر دامدار و زنبوردار طراحی کردیم و خدمتشان ارائه می‌دهیم.

بهلولی ادامه داد: در حال حاضر توریسم و اکوتوریسم یک صنعتی است که در ایران و در جهان رو به رشد است و این صنعت باید به سوی اشتغالزایی پایدار پیش برود و در آن از صدمه به طبیعت جدا خودداری بشود.

اجرای طرح هوشمندسازی گردشگری در پارک ملی لار

انتهای پیام/


دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا