بین الملل

انگلیس «آتش بیار» معرکه روسیه و اوکراین

انگلیس «آتش بیار» معرکه روسیه و اوکراین

به گزارش سرویس بین‌الملل یولن، «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس قصد دارد تا از «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان بخواهد تا تحریم‌های بیشتری را علیه مسکو اعمال کند.

روزنامه تایمز انگلیس نوشت که جانسون امیدوار است که در جریان دیدار روز جمعه خود با «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان در لندن، وی را ترغیب کند تا تحریم‌های بیشتری را علیه روسیه اعمال کند.

بر اساس نوشته این روزنامه، لندن نگران است که دیگر متحدان ناتو، اوکراین را مجبور کنند که هر چه سریعتر به حل و فصل درگیری با روسیه بپردازد این در حالی است که لندن قدرتمندانه با هرگونه ایده برای امضای توافق صلح با روسیه به هر بهایی را رد می‌کند و در مقابل اصرار دارد که کی‌یف باید اول از همه در قدرتمندترین موضع ممکن قرار بگیرد.

بر همین اساس، جانسون قصد دارد تا از شولتز بخواهد تا فشار دیپلماتیک، اقتصادی و نظامی بیشتری علیه مسکو اعمال کند.

این نخستین سفر شولتز به لندن از زمانی خواهد بود که وی به صدر اعظمی آلمان رسیده است.

روز یکشنبه نیز، نخست وزیر انگلیس اعلام کرده بود که قصد دارد تا تحریم‌های بیشتری را علیه مسکو اعمال کند و کمک‌های نظامی بیشتری به کی‌یف بکند.

نخست‌وزیر انگلیس روز سه‌شنبه  هفته پیش نیز گفته بود، اعلام آتش‌بس در اوکراین برای رفع تحریم‌های روسیه کافی نیست.

جانسون در جلسه کابینه انگلیس گفته بود: «آتش‌بس به تنهایی برای رفع تحریم‌ها علیه روسیه کافی نیست».

جانسون معتقد است: «فشار بر [ولادیمیر] پوتین باید از طریق اقدامات اقتصادی (تحریم) بیشتر و فراهم کردن کمک نظامی بیشتر جهت اطمینان از تغییر مسیر کامل روسیه ادامه پیدا کند».

نخست وزیر انگلیس روز چهارشنبه نیز خواستار ادامه تشدید تحریم‌ها علیه روسیه تا زمانی شد که آخرین سرباز روسیه از اوکراین خارج شود.

وی که در برابر پارلمان صحبت می‌کرد، افزود: «گروه هفت نباید تحریم‌ها را فقط به ازای آتش بس لغو کنند. ما باید تشدید تحریم‌ها را ادامه دهیم تا آخرین سرباز روس از اوکراین خارج شود».

از سوی دیگر، در پی امتناع دولت هند از اجرای تحریم‌های غرب علیه روسیه، «لیز تراس» وزیر امور خارجه انگلیس به دهلی نو سفر می‌کند.

بی‌توجهی «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند به این تحریم‌ها موجب شده تراس عازم این کشور شود تا از دهلی نو بخواهد از اقدامات علیه روسیه تبعیت کرده و درگیری‌های اوکراین را محکوم کند.

هند تکیه زیادی بر واردات تسلیحات از روسیه داشته و در سازمان ملل نیز در چند نوبت از رأی دادن علیه روسیه خودداری کرده است.

در پی تحریم‌های سنگین غربی‌ها علیه مسکو دولت مودی این ماه موافقت کرد سه میلیون بشکه نفت روسیه را با تخفیف ویژه‌ای خریداری کند.

عدم تبعیت هند از تحریم‌های سنگین غربی‌ها علیه مسکو از ابتدای درگیری‌ها در اوکراین برای این کشور دردسرساز بوده تا جایی که شماری از دانشجویان هندی در اوکراین نیز مورد آزار ملی‌گرایان اوکراینی قرار گرفتند.

در یکی دیگر از اقدامات انگلیس علیه روسیه، لندن تحریم مبادلات طلا با روسیه را به فهرست محدودیت‌های اعمال شده بر بانک مرکزی این کشور در اوایل ماه جاری، اضافه کرد.

این ممنوعیت جدید در نسخه به‌روزرسانی شده دستورالعمل تحریم ها در پایگاه اینترنتی دولت انگلیس اعلام شده است.

اقدامات لندن در اعمال تحریم‌های متعدد علیه مسکو و افزودن چهره‌های ارشد رسانه‌ای روسیه به فهرست تحریم‌ها در شرایطی صورت می‌گیرد که انگلیس به دنبال آغاز بحران اوکراین، علاوه بر در ارائه کمک‌های تسلیحاتی و مالی به اوکراین، مواضع تندی علیه ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه اتخاذ کرده است.

انتهای پیام/.


دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا