کرمان

بازدید استاندار کرمان از پروژه تصفیه‌خانه آب رفسنجان

بازدید استاندار کرمان از پروژه تصفیه‌خانه آب رفسنجان

طاهری مدیرعامل شرکت آبفای استان کرمان در حاشیه بازدید استاندار و مسؤولان شهرستان از طرح تصفیه‌خانه آب شرب رفسنجان اظهار کرد: شهرستان رفسنجان هم در بحث کمی و هم کیفی دچار چالش آب است. در بخش کمی بخش جزئی آب از شهرستان دیگر به این شهرستان می‌رسد و 70 درصد آب از چاه‌ها و خود شهرستان تأمین می‌شود.

وی عنوان کرد: آبی که وارد رفسنجان می‌شود و آب خود شهرستان چندین سال است دچار افت کیفیت است، از سال 94 مطالعاتی انجام و سال 95 با مشارکت بخش خصوصی قرارداد سرمایه‌گذاری بسته شد و در 20 نقطه شهر رفسنجان طرحی به بهره‌برداری رسید و 20 دستگاه تصفیه‌خانه در نقاط مختلف شهر رفسنجان نصب شد و آبی که تصفیه می‌شود در حد آب بسته‌بندی و حتی باکیفیت‌تر است.

طاهری با بیان اینکه ابتدا برداشت هر لیتر آب با نرخ 30 هزار تومان و الان هر لیتر 135 تومان به‌صورت کارتی انجام می‌شود، افزود: اما طبق نظرسنجی‌های ما این موضوع مورد استقبال مردم واقع نشد و مردم دچار چالش شدند.

وی خاطرنشان کرد: رایزنی‌های متعددی شد که دولت تصفیه‌خانه کامل به‌صورت یکجا نصب کند که آب شهر رفسنجان تصفیه شود که همه مسؤولان قبلی و فعلی شهرستان رفسنجان دست به دست هم دادند، مطالعات تصفیه‌خانه کامل و جامع انجام شد.

طاهری اضافه کرد: جانمایی این تصفیه‌خانه در نقطه‌ای است که هم چاه‌های موجود هم خط انتقال آب خلیج‌فارس و هم آب دیگری که قرار است وارد استان شود را پوشش می‌دهد.

وی تصریح کرد: اواخر سال 99 با اعتبار 176 میلیارد تومان شرکت مس با پیمانکار قرارداد منعقد کرد و در شبانه‌روز 80 هزار متر مکعب آب تصفیه می‌شود و این طرح از پیشرفت خوبی برخوردار است و تا سال 1402 بهره‌برداری می‌شود.

مدیرعامل شرکت آبفای استان کرمان ابراز کرد: علاوه بر آن مخزن 15 هزار مترمکعبی ذخیره که 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد به علاوه 8 کیلومتر خط انتقال چدن داکتیل که بخش عمده آن اجرا شده با اعتیار 50 میلیارد تومان در حال اجراست و تا سه، چهارماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

وی در بخش دیگری سخنان خود اظهار داشت: بیش از 5 میلیارد تومان طرح در سطح استان توسط شرکت آبفا که پیشرفت خوبی دارند، در حال اجراست.

در سفر استاندار کرمان، 15 طرح آسفالت و بهسازی معابر در روستاهای بخش مرکزی، یک طرح آرامستان در هرمزآباد و بوستان روستایی در عیش‌آباد و در مجموع پروژه‌ها با بودجه‌ای بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات دولتی و یک مرکز خدمات جامع سلامت خیرساز در سعادت‌آباد با اعتبار 2.5 میلیارد تومان مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

علی‌اکبر پورمحمدی فرماندار ویژه شهرستان رفسنجان در حاشیه افتتاح مرکز جامع خدمات سلامت سعادت‌آباد با تقدیر از خانواده خیر قاسم‌علیزاده برای ساخت این مرکز اظهار کرد: این مجموعه جمعیتی نزدیک به 15 هزار و 680 نفر را زیر پوشش خود قرار می‌دهد که 4358 خانوار هستند و روستاهای سعادت‌آباد، عبدالله‌آباد، علی‌آباد انقلاب، کریم‌آباد علیا، محمدآباد میثم و ناصریه را پوشش می‌دهد.

علی زینی‌وند استاندار کرمان نیز شهرستان رفسنجان را شهرستان پرظرفیتی دانست و اظهار داشت: با افتتاح طرح تصفیه‌خانه آب شرب کیفیت آب بهتر خواهد شد و با پیگیری‌های فرماندار و نماینده در بحث کمیت هم وضع آب بهتر خواهد شد.

وی بیان کرد: شهرستان رفسنجان از قدیم‌الایام شهر خیران بوده و خیلی از بناها، دانشگاه‌ها و…به‌همت مردم با ریشه و بااصالت ایجاد شده که در امر خیر در کشور زبان‌زد هستند.

استاندار کرمان تصریح کرد: مسائلی که شهرستان رفسنجان دارد در حال پیگیری‌ست و برنامه‌های خیلی خوبی مدنظر فرماندار است که با هماهنگی نماینده و راهنمایی‌های امام جمعه و هماهنگی دولت انجام خواهد شد.

وی با اشاره به گلایه‌هایی که از وجود اتباع در شهر رفسنجان وجود دارد و سایر مسائل، از شهردار و مجموعه شهرداری درخواست کرد نسبت به تحول در ظاهر شهر رفسنجان اقدام کنند.

زینی‌وند از خیران و شرکت ملی صنایع مس قدردانی کرد و گفت: در تأمین آب شرب باید بیشتر زحمت بکشند و کمک کنند ظرفیت‌های موجود این شهرستان تقویت شود.

انتهای پیام/80016/ب


دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا