کرمان

به پروژه مترو کرمان نمی توانم فکر کنم / در مورد اجرای بی آر تی مرددم

به پروژه مترو کرمان نمی توانم فکر کنم / در مورد اجرای بی آر تی مرددم

به گزارش خبرگزاری یولن ؛ محسن تویسرکانی شهردار کرمان در سومین نشست خبری در پاسخ به سوالی در مورد گلایه مردم از برخی وجود کارچاق کن ها و وجود برخی مسائل غیر قانونی گفت : نمی توان بالای سر هر کارمند یک ناظر بگذاریم و راه حل این موضوع این است که فرآیندها به گونه ای ترسیم و اصلاح شوند تا انجام برخی مسائل خلل ناپذیر شده و خیلی از مسائل نامطلوب حذف شود.

او با اشاره به اینکه برخی نهادها مانند شهرداری رتبه اول نارضایتی مردمی را دارند، تاکید کرد : به سازمان فاوآ شهرداری ماموریت داده ام تا اقدامات لازم جهت توسعه الکترونیکی کردن امور و نیز تسهیل گری در عدم حضور ارباب رجوع برای انجام امور مرتبط با شهرداری صورت پذیرد و به زودی در این خصوص نشستی برگزار خواهد شد.

تویسرکانی در مورد معطلی چندین ساله در مورد پروژه پارک مطهری که از زمان حدود سه شهردار قبلی نیز گفت : جلساتی را برخی سرمایه گذاران داشته ام اما هنوز به جمع بندی نرسیده ایم، حتی در سفر روسیه نیز با برخی سرمایه گذاران در خصوص اجرای پروژه نجوم برای این پروژه پیگیری هایی انجام شد اما همچنان کاربری این پروژه نهایی نشده است.

وی با بیان اینکه وضعیت ترافیکی کرمان مطلوب نیست، اظهار کرد: در زمان مسئولیتم ورودی های شهر کرمان وضع خوبی نداشتند و در این مورد کارهایی انجام گرفته است.

او در پاسخ به سوالی در مورد فروش بخشی از پارک مطهری کرمان به شرکت فروشگاه رفاه و گلایه مردمی گفت : این اقدام در زمان شهرداران قبل اتفاق افتاده و من اخیرا در جریان موضوع قرار گرفته ام، موضوع را پیگیری و اطلاع رسانی خواهم کرد.

شهردار کرمان در خصوص توسعه حمل و نقل عمومی نیز افزود: به دلیل برخی مسائل نمی توانم به مترو فکر کنم و حتی در مورد ایجاد بی آر تی هم دچار تردید هستم.

مناسب سازی شهر برای زندگی آسان

او با بیان شعار اینکه مناسب سازی شهر برای زندگی آسان باید باشد اظهار کرد: برای اولین بار تاکسی برقی را آوردیم و پیگیر ایستگاه شارژ خودروها هستیم؛ ده دستگاه خودروی برقی نیز برای شهرداری خریداری شده و از هفته آینده خودم هم از خودروی برقی استفاده می کنم.

وی با گلایه از شرکت های اتوبوس سازی گفت : ٣٢ دستگاه اتوبوس را شرکت ها باید تحویل بدهند و ما سهم خودمان را پرداخت کرده ایم اما هنوز اتوبوس ها تحویل داده نشده است.

تویسرکانی با بیان اینکه در دوره گذر باید به برنامه های بلند مدت شهری نگاه کنیم افزود: وضعیت روشنایی شهر کرمان نیز  نامطلوب است و نیاز به توجه جدی دارد.

ضرورت شفافیت

 او در پاسخ به سوالی پیرامون تداوم شفافیت در شهرداری تاکید کرد: شفافیت تبدیل به قانون شده و دستگاه های اجرایی موظف به اجرا هستند، ما شهرداری کرمان شفافیت را تعطیل نکرده ایم ولی کم رنگ شده و کارگروهی در شهرداری بدین منظور تشکیل شده است؛ از بستر قانون می توان به هدف رسید و از ظرفیت ها استفاده کرد.

وی به موضوع مناسب سازی ۲۵ پارک پرداخت و در خصوص نهضت آسفالت نیز گفت :تا کنون حتی یک کیلو قیر رایگان نگرفته ایم و جشن اتمام یک و نیم میلیون متر مربعی آسفالت بزودی برگزار می شود.  

شهردار کرمان در پاسخ به سوالی پیرامون سرمایه گذاری موسسه ملل در پروژه هتل بام کرمان و تله کابین و ضرورت ارائه تضمین های لازم از سوی شهرداری و شورای شهر برای تداوم سرمایه گذاری این مجموعه اعلام کرد: ملل یک ظرفیت ارزشمند است و ما در شهرداری از هر سرمایه گذاری حمایت می کنیم و باید برای سرمایه گذار فرش قرمز پهن کنیم زیرا نفع سرمایه گذاری ها به مردم کرمان بر می گردد.

ساماندهی میدان هفت باغ

وی در خصوص ساماندهی میدان ورودی شهر کرمان از سمت هفت باغ که به عنوان بزرگترین میدان شهر کرمان مطرح است افزود: مساحت این میدان ١٤ هکتار است که ۱، ۷ برابر میدان آزادی تهران می باشد که نیمی از آن متعلق به شهرداری و نیمی متعلق به هفت باغ است و طی جلسات مشترک قرار شد ۷ هکتار سهم شهرداری به شرکت عمران علوی واگذار شود و آنها زمین بلاعوض بدهند ایجاد برای دهکده سلامت.

او بیان داشت: این موضوع در شورای شهر مطرح و مقرر شد شرکت عمران علوی طرح خودشان را ارائه دهند که می خواهند چه کاری برای این میدان انجام دهند تا تصمیم گیری شود؛ زیرا این منطقه ظرفیت و پتانسیل خوبی است برای توسعه شهر کرمان که باید پیگیری شود.

تویسرکانی پیرامون میدان کوثر و حذف آن با ایجاد خیابان جدید گفت : اجرای بلوار ۴۵ متری بطور مستقیم است و میدان کوثر را از حالت میدان خارج می کند و ۲۰ درصد از میدان در طرح تعریض قرار می گیرد و سلیقه ای عمل نمی کنیم.

او در مورد کمبود فضای نمایشگاهی در شهر کرمان بیان داشت : باید یک مکان برای برگزاری نمایشگاه های بزرگ در کرمان ایجاد شود؛ میدان ارگ این قابلیت را دارد اما به شرط تامین پارکینگ مناسب.

وی به وجود ۵۰۰ هکتار بافت تاریخی و ۱۶۰۰ هکتار بافت فرسوده در کرمان اشاره کرد و افزود:  دستگاه های دیگر نیز در حوزه بافت تاریخی موثر هستند که باید همکاری نمایند؛ خیلی از اماکن تاریخی را داریم که می تواند به چرخه شهر برگردد که هم موجب جذب گردشگران خواهد شد و هم موجب حفظ اماکن تاریخی شهر می شود.

برنامه ریزی برای سالگرد حاج قاسم

شهردار کرمان گفت : در خصوص سالگرد حاج قاسم باید سازمان هایی در این موضوع ورود کنند؛ ما در شهرداری ستاد برگزاری سالگرد را فعال کردیم و اعضا مشخص و احکام صادر شده است.

او افزود: امسال شاید برنامه متفاوت باشد، جلسه ای با معاون فرهنگی شهرداری تهران داشتیم و مکاتبه ای نیز با مجمع کلان شهرهای کشور نیز صورت گرفت که نشست آنها آذرماه در کرمان برگزار می شود و جهت همکاری و تسهیل گری در برگزاری مراسم امسال تبادل نظر و پیگیری های لازم نیز صورت خواهد گرفت.

وی پیرامون طراحی، ساخت و نصب المان شهدای ۱۳ دی ماه که دغدغه مردم و مسئولان است و در جلسه شورای فرهنگ عمومی هم مطرح شده است اعلام کرد: فراخوان بین المللی داده ایم، هیات داوری نیز تعین شد و آثار ارسالی بررسی اما پذیرفته نشدند، زیرا توقع بود طرح ها در تراز شهدا و حاج قاسم باشد، جلساتی را در تهران داشتیم و کار همچنان در حال پیگیری است.

46

مجله خبری یولن

دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا