تشکیل شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت/حمایت دولت از حوزه اشتغال و مسکن ایثارگران
تشکیل شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت/حمایت دولت از حوزه اشتغال و مسکن ایثارگران
به گزارش یولن از شهرستان ساری، سیدامیرحسین قاضیزاده چهارشنبهشب در دیدار با آیتالله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران، اظهار کرد: براساس دستور رئیسجمهور، مبنی بر حضور مدیران عالی از نزدیک در میدان و بررسی مسائل از کف کار، طبیعتا چه خودشان و چه مدیران دیگر در برنامههای خود بحث سفرهای استانی را در دستور کار دارند.
وی افزود: معمولا برنامههای سفرهای استانی را با مناسبتها در حوزه ایثار و شهادت همراه میکنیم، البته در هفتههای اخیر برنامههای سفرهای استانی باتوجه به اوجگیری کرونا لغو شد، الان باید پانزدهمین سفر بود که یازدهمین سفر است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور ادامه داد: در سفرهای استانی چندین کار از جمله راهاندازی میز خدمت و بیان مسائل به مدیران کشوری، برگزاری شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای پیگیری مسائل ایثارگران در حوزههای مختلف مسکن و فرهنگی و دیگر پیگیری پروژهها در خدمت به جامعه ایثار و شهادت در دستور کار قرار دارد.
این مسوول با اشاره به پیگیری مسائل خانوادههای ایثارگران و همچنین ارزیابی عملکرد مدیران، اضافه کرد: مسیر خدمتی در انتخاب مدیران خیلی سختگیرانه داریم که اساسا به معنای گذر از هفت خان رستم است؛ به این دلیل خدمت به جامعه ایثارگری بسیار ارزشمند است.
وی با اعلام اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران یک نهاد برای پیگیری و توجه دادن به مسائل مربوط به ایثار و شهادت است، گفت: امیدواریم مدیران در این زمینه با ما همراه باشند، با حمایتها و توجهها در مازندران که استان برجسته در بحث دفاع مقدس و دفاع از حرم است، برسیم.
*توجه جدی به فرهنگ ایثار و شهادت
آیتالله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران نیز اظهار کرد: استان مازندران در انقلاب اسلامی،دفاع مقدس،دفاع حرم، هجمه منافقان ۶ بهمن آمل و هفتم اسفند ماه سوادکوه مردم ما جانانه از ارزشهای انقلاب اسلامی دفاع کردند.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره ۱۰هزار و ۴۰۰شهید مازندران، افزود: این جمله که امام فرمودند: “بنیاد شهید افضل همه نهادها است” به این دلیل که جامعه هدفش والاترین انسانها هستند و والاترین کارها را انجام دادند که خدمت کردن به این جامعه توفیق است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه معتقدیم باید روی ارزشمندی این جامعه بیشتر کار شود، اضافه کرد: باید نسلهای جوان به آن قداست و ارزشمندی شهدا، جانبازان و ایثارگران را فراموش نکنند و خانوادههای آنان باید مقربترین خانواده در جامعه باشند که باید روی این فرهنگ باید کار شود.
*ضرورت تبیین جایگاه شهید در جامعه
این مسوول با تاکید بر ضرورت تبیین جایگاه شهید در جامعه، خاطرنشان کرد: وظیفه ما این است گرفتاریها و مشکلات بازماندگان خانوادههای شهدا را بازگشایی و گرهگشایی کنیم.
محمدی لائینی بیان کرد:بخشی از این بزرگواران با پرونده جانبازی مراجعاتی دارند و فاقد مدارک و اسناد هستند لازم است کمیسیونها هماهنگتر باشند و حق و حقوق جانباز و خانواده شهید ضایع نشود.
وی ادامه داد: بعضا نیاز به دارو و درمان گرانقیمتی دارند که با این حق و حقوق خیلی سازگاری ندارد که باید فکری در این زمینه شود تا در هزینههایشان نمانند.
نماینده ولی فقیه در مازندران اظهار کرد: بالاترین از همه اینها این مسائل روحیه اجتماعی که مدیران این بخش داشته باشند یعنی کمحوصلگی و کماعتنایی در این حوزه ظرفیت بالایی میطلبد که در فرایند انتخاب مدیران لحاظ شود که این بعد باید جدی گرفته شود.
این مسوول با بیان اینکه باید جامعه ایثارگران احساس کنند مدیران دلسوز و پیگیر جامعه هستند، یادآور شد: مدیران بنیاد شهید در این بعد باید خیلی قوی عمل کنند که باید کم و کسریهای مادی با توجه به مسائل معنوی و دیدار با این خانوادهها تا حدودی جبران خواهد کرد.
محمدی لائینی بیان کرد: آنگونه که باید به مادر شهدا همانند همسر شهدا توجه نمیشود،درحالیکه همسران شهدا بسیار فداکار هستند و آنها هستند و یک دنیا سختی و خلا بزرگ عاطفی و اقتصادی و سایر که لازم است مورد توجه قرار گیرند.
وی با اشاره به اینکه ما به این جامعه بسیار ارزش افتخار میکنیم و امیدواریم بر توفیقات دولت سیزدهم افزوده شود، گفت: باتوجه به اینکه بنیادشهید نهاد پیگیریکننده هستند که لازم است سایر دستگاهها در حل مسائل با این نهاد همکاری لازم را داشته باشند.
انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج