جعفرزاده: نه رئیسی، رئیس جمهور دو دوره ای می شود نه بایدن /مردم دارند له می شوند، آخر مگر این میز چقدر ارزش دارد؟!
جعفرزاده: نه رئیسی، رئیس جمهور دو دوره ای می شود نه بایدن /مردم دارند له می شوند، آخر مگر این میز چقدر ارزش دارد؟!
نیلوفر مولایی: اظهارنظرها، موضع گیری، تذکرها، نطق ها و اخطارهای نمایندگان در روزهای آخر حضورشان در پارلمان، بیش از هرچیزی متمرکز بر درخواست از دولت برای کنترل بازارهای اقتصادی از جمله بازار ارز و تغییر تیم اقتصادی دولت است. درخواستی که تاکنون با پاسخ مثبتی از سوی دولت روبرو نشده است. آنگونه که سپهر خلجی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره انتشار شایعاتی از تغییر در تیم اقتصادی دولت، اظهار کرد: «اتفاقات خوبی در اقتصاد رقم خورده و رشد اقتصادی افزایش یافته است. کاهش بیکاری را داشتیم، کنترل و کاهش حجم نقدینگی را تجربه کردیم که همه محصول تلاشهای تیم اقتصادی دولت است. شاید برخی چندان دوست ندارند این اتفاقات رخ دهد و شایعاتی میسازند اما قرار نیست تغییری در تیم اقتصادی دولت ایجاد شود.»
غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی، نماینده ادوار مجلس در گفتگو با خبرگزاری یولن، می گوید؛ «امکان دارد آقای رئیسی اصرار کند که میخواهم اینها را حفظ کنم، ما مخالفتی نداریم. آقای رئیسی و آقای بایدن میشوند اولین رئیس جمهورهایی که یک دورهای هستند، دو دورهای نمیشوند.»
این نماینده ادوار مجلس تاکید می کند؛«اصلاً ما از خیلی از اطرافیان آقای رئیسی بیشتر دعا میکنیم که آقای رئیسی موفق شود چون نتیجهاش به مردم برمیگردد اما آقای رئیسی با این تیم نمیتواند، نتیجه این تیم، همین دو سه سالی است که گذشت.»
وی می گوید؛ «ایشان یک تیم دیگری برای خود مهیا کند و بروند از واقعیتهای جامعه برای ایشان گزارش بیاورند. هفت، هشت یا ۱۰ نفر مثل آقای خلجی، آقای منصوری و … ایشان را محاصره کردهاند و تلاش میکنند تا یک منظومه شمسی دیگر را برای آقای رئیسی تصویر کنند که مملکت گل و بلبل است.»
مشروح گفتگوی غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی، نماینده ادوار مجلس را میخوانید؛
*********
* آقای جعفرزاده، پس از گرانیهای اخیر، درخواستها برای تیم اقتصادی دولت به یک مطالبه میان نمایندگان مجلس و سیاسیون تبدیل شده است، اما همواره دولت از عدم تغییر این تیم خبر میدهد، به نظر شما چرا تیم اقتصادی دولت تغییر نمیکند؟
متأسفانه دولت با تمام توصیهها برخورد خشن دارد اما واقعاً این جور نیست که فقط میخواهیم ایراد بگیریم، توصیهها دلسوزانه است. اصلاً آقای رئیسی تمایل دارد که رئیس جمهور تک دوره باشد. اشکالی ندارد ایشان به تیم اقتصادیاش دست نزد اما حتی طرفداران و کسانی هم که به ایشان رأی دادند از این شرایط ناراضی هستند. تنها راهش هم اصلاح سازمان تفکر اقتصادی دولت است.
اصرار رئیسی برای حفظ این تیم اقتصادی، او را رئیس جمهور یک دوره ای می کند
چه کسانی هستند؟ همین آقای خاندوزی و مجموعهاش و بانک مرکزی و الی آخر. حالا امکان دارد آقای رئیسی اصرار کند که میخواهم اینها را حفظ کنم، ما مخالفتی نداریم. آقای رئیسی و آقای بایدن میشوند اولین رئیس جمهورهایی که یک دورهای هستند، دو دورهای نمیشوند.
اصلاً ما از خیلی از اطرافیان آقای رئیسی بیشتر دعا میکنیم که آقای رئیسی موفق شود چون نتیجهاش به مردم برمیگردد اما آقای رئیسی با این تیم نمیتواند، نتیجه این تیم، همین دو سه سالی است که گذشت.
شرط عقل این است که در تیم اقتصادی دولت یک اصلاحاتی را انجام بگیرد و آن اصلاحات هم باید ریشهای باشد، فقط فردی نباشد؛ زیرا این افراد نمیتوانند تفکر دیگری را به نتیجه برسانند، پس باید عوض شوند.
اما آیا این افراد عوض شوند، کفایت میکند؟ خیر. باید تفکر و نوع نگاه هم تغییر کند. اصلاً آقای خاندوزی اعتقادی به نظرات ندارد، مثلاً امروز من شنیدم در مورد اجاره مسکن یک حرف خلافی گفته است اما آمار و ارقام نشان میدهد اجاره مسکن مخصوصاً در تهران رشدی وحشتناک داشته است.
مردم دارند له می شوند، آخر مگر این میز چقدر ارزش دارد آقای خاندوزی؟!
آقای خاندوزی الان دارد با تزریق ارز، بازار را نگه میدارد، فنری با بانک مرکزی. این فنر در برود، پدر مردم در میآید. آقای خاندوزی اشرافیت به رانتهای ارزی دارد، چرا دولت را مطلع نمیکند؟ آخر مگر این میز چه ارزشی دارد؟ مردم دارند له میشوند! گوشت به بالای ۸۰۰ هزار تومان رسیده است. سفرههای مردم آتش گرفت نه اینکه کوچک شده باشد.
مردم در حوزه درمان، در حوزه تأمین مواد پروتئینی و در حوزه تأمین سبد مسکن دچار مشکل هستند.هیچ اولویتی بالاتر از اولویت اقتصادی وجود ندارد. آقای رئیسی بیاید بنشیند، نرخ کالاها، نرخ دلار، هزینه داروها، هزینه مواد پروتئینی، هزینه پوشاک، هزینه آموزش، بگوید روزی که من آدم رئیس جمهور شدم چقدر بود، الان چقدر است؟
رئیسی شجاعانه بیاید تیم اقتصادی را تغییر دهد و ریل اقتصادی را عوض کند
چه کسی مقصر این تورم افسارگسیخته و لجامگسیخته به جز این دولت و عوامل تیم اقتصادیاش است؟ دست غیب که نیامده این کارها را انجام دهد. اگر غیرمنطقی حرف میزنیم، بگویند غیرمنطقی حرف میزنیم. ما که بدخواه این مملکت نیستیم. ما اپوزیسیون خارجنشین نیستیم. داخلنشین هستیم و تمام جانمان را هم برای این مملکت دادهایم. ما دلسوزیم. آقای رئیسی، شجاعانه بیاید تیم اقتصادیاش و تفکرش را تغییر دهد و ریل را عوض کند. این ریل اقتصادی دولت دارد رئیس دولت را به ناکجا آباد میبرد.
حالا اگر دلش واقعاً خواست، خدمتگزار، حالا من نمیگویم رئیس جمهور، چهار سال دیگر خدمتگزار بماند، باید تیم اقتصادی را تغییر بدهد، لکوموتیوران را هم تغییر بدهد، آن کسی هم که سوخت را تامین میکند، او را هم تغییر دهد تا این مسافران سالم به مقصد برسند در غیر این صورت این بساط سرنگون خواهد شد، چه زمانی؟ ریاست جمهوری چهاردهم!
یک طرف رئیسی شریعتمداری و پناهیان می نشینند طرف دیگرش آقاتهرانی!
* به نظر شما کل بضاعت آقای رئیسی در چینش کابینه همین چیزی است که دیدیم یا از سوی باندها و افرادی که در چیدن کابینه نقش داشتند، تحت فشار است که نمیتواند تغییر ایجاد کند؟
آقای رئیسی باید خودش را از این حلقه نجات دهد. ایشان رئیس جمهور ۸۵ میلیون آدم است نه چند صد هزار یا چند نفر آدم. وقتی شما ببینید حسین شریعتمداری یا پناهیان دست راست مینشیند، آقا تهرانی دست چپ مینشیند، باید خودش را از دست اینها خلاص کند. آقا اینها جواب ندادند، تا چه زمانی میخواهد صبر کند که جواب بگیرد؟
آقای رئیسی یک اقدام خیلی ساده مانند مقایسه قیمت دارو، مواد پروتئینی، پوشاک، دلار، یورو و … را با روزی که رئیس جمهور شد، انجام بدهد و افراد در کنارش را تغییر بدهد. بانیان وضع موجود یک پوست موزی زیر پای ایشان انداختند و دست ایشان از سبد مدیریتی کشور خارج شد. مدیران دلسوز، عاشق این سرزمین و وطن، عاشق ولایت، عاشق این آب و خاک، خانهنشین شدند.
ایشان فراخوان بدهد، این مدیران را صدا کرده و از آنان استفاده کند.کشور باید از همه ظرفیتهایش استفاده کند، نه فقط از یک ظرفیت محدود تندرو شعاری.
در وزارت اقتصاد وزیر را لعن و نفرین میکنند
در شهرداری تهران مردم ناراضیاند، در وزارتخانهها مردم ناراضیاند، اصلاً وزیر با کارمندانش قهر است. شما خبر از وزارت اقتصاد ندارید. من خبر موثق دارم که در آنجا وزیر را لعن و نفرین میکنند. اصلاً سابقه نداشت در وزارتخانهها وزیر لعن و نفرین شود. وزیر محبوب بود. آن روز آخر که میخواست برود، در حیاط چند ۱۰ نفر، چند صد نفر جمع میشدند گریه میکردند. الان اگر ایشان بخواهد برود، من متأسفم این را بگویم ولی شیرینی پخش میکنند.
آقای رئیسی عددسازی کجا بود؟ بروید بازار یک دلار بخرید
* آقای رئیسی در واکنش به گرانی دلار گفتند دشمن دارد عددسازی میکند و …
دشمن دارد عددسازی میکند؟ دلار در سفره مردم اثر دارد یا نه؟ واقعیت است یا نه؟ الان روز است! دلار در سفره مردم، در بازار نقش دارد! خب چه کسی باید جلوی این دشمن را بگیرد که دلار اینگونه بالا نرود؟ عددسازی و این حرفها کدام است؟ واقعیت موجود است. اصلاً آقای رئیسی به شما ماموریت بدهد بگوید بروید در بازار یک دلار بخرید. عددسازی کجاست؟
* آقای جعفرزاده، از یک طرف گرانیهای نجومی در قیمت دلار و سکه را در بازار میبینیم و از یک طرف دیگر رئیس بانک مرکزی میگوید ما این ارزهای تلگرامی را قبول نداریم، سخنگوی دولت نیز اظهارات مشابهی را درباره ارزهای تلگرامی مطرح کرده بود، نظر شما در اینباره چیست؟
این فرار به جلو که چه عرض کنم، این دویدن به جلو است. اینها حرفهای بچگانهای است. اینها یعنی با مردم ارتباط ندارند؛ والله بالله حتی مدیران قبلی هم صلاح این مملکت را میخواهند و ما خائنی به جز بنیصدر نداشتیم. بعضیها یک اشتباهاتی داشتند همانطور که دولت آقای رئیسی هم اشتباهاتی دارد که البته متأسفانه این دولت بیشتر از همه آنها دارد اشتباه انجام میدهد. فرض کنید الان میگویند دلار ۹۰ هزار تومان است، شما میروید بازار میبینید نخیر، ۷۰ هزار تومان است.
یک منظومه شمسی دیگر برای رئیسی تصویر کرده اند که همه چی در آن گل و بلبل است
بارها واقعیت موجود را به آقای رئیسی گفتهام، ایشان یک تیم دیگری برای خود مهیا کند و بروند از واقعیتهای جامعه برای ایشان گزارش بیاورند. هفت، هشت یا ۱۰ نفر مثل آقای خلجی، آقای منصوری و … ایشان را محاصره کردهاند و تلاش میکنند تا یک منظومه شمسی دیگر را برای آقای رئیسی تصویر کنند که مملکت گل و بلبل است.
رئیسی با ۴۰۰، ۵۰۰ محافظ به این شهر و آن شهر می رود، بعد می گوید به میان مردم رفتم
آقای رئیسی یک تیم را داروخانهها بفرستند و یک تیم دیگر را به بازار بفرستد، شما پایتان را در چهارتا قصابی بگذارید همه چیز برای شما مشخص میشود. متأسفانه عرض کردم، با ۴۰۰ یا ۵۰۰ محافظ به این شهر و آن شهر میرود و بعد هم میگوید من رفتم میان مردم.
اصلاً مردم میتوانند به شما برسند؟ یکی هم میخواهد یک حرفی بزند، یک درخواستی دارد که مخالف نظر آقای رئیسی است، تند تند صلوات میدهند.
کاش رئیسی بگوید چرا ساداتی نژاد برکنار شد و چرا حکم دادگاهش بخشیده شد
* آقای جعفرزاده، جدای از بحث گرانیها، ما شاهد یکسری پروندههای فساد مانند فساد چای دبش بودیم که علی رغم تاکیدات آقای رئیسی بر فساد ستیزی، نسبت به این پرونده سکوت پیش گرفته شده و خبری از نتیجه نیست، نظر شما چیست؟
سایه همان تفکر و مسیر احمدینژاد یعنی سرپوش گذاشتن بر خطاهای همراهان بر این دولت نیز هست. اگر آقای احمدینژاد با مشایی و بقایی برخورد میکرد، امروز ما این را نداشتیم.
کاش آقای رئیسی شجاعانه میگفت که آقای ساداتینژاد را برای ایجاد چه مشکلاتی در وزارت کشاورزی برکنار و حذف کرد. چرا حکم دادگاه آقای ساداتینژاد بخشیده میشود؟ چرا نتیجه دادگاهش را مکتوم میگذارید؟ آقای رئیسی بد متوجه شده است و میخواهد بگوید در دولت من اصلاً فساد اتفاق نمیافتد؛ مگر میشود؟ مگر اینجا مدینه فاضله است؟
برای مردم این مهم است که بگویند آقای صدیقی خلاف کرد، محاکمهاش کردیم و نتیجهاش هم این شد. هیچکس انتظار ندارد که هیچ اختلاسی و دزدی اتفاق نیفتد. انتظار مردم همان عبارتی است که حضرت آقا در شب مبارک ماه رمضان فرمودند: «عدالت».
ابراهیم رئیسی به سرنوشت احمدی نژاد دچار خواهد شد
عدالت چه موقعی اتفاق میافتد؟ زمانی که یک فردی خلاف کرد، میخواهد صدیقی باشد، میخواهد ساداتینژاد باشد، میخواهد حسنقلی باشد، حاکمیت با او برخورد کند. البته اینجا ما از آقای اژه ای خیلی انتظار داریم.
آقای رئیسی اگر میخواهد دچار سرنوشت احمدینژاد نشود که میشود، باید هیچ اغماضی نکند. برایش همه یکسان باشند و اصلاً هم نگران نباشد. هر کسی تخلف کرد، محاکمهاش کند. میخواهد دامادش باشد، برادر همسرش باشد، وزیرش باشد، هر کسی که باشد با وی برخورد کند. آن موقع آقای رئیسی محبوب میشود ولی اگر این کار را نکند، نتیجهاش همین خواهد شد که خواهیم دید.
۲۷۲۱۵
مجله خبری یولن