سمنان

جلوگیری از ورود دام‌ غیرمجاز از مبادی استان سمنان

جلوگیری از ورود دام‌ غیرمجاز از مبادی استان سمنان

به گزارش یولن از سمنان، جلسه شورای معاونان به ریاست جعفر مرادی‌حقیقی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان و اعضای این شورا برای بررسی عملکرد منابع طبیعی استان در سال گذشته و برنامه‌ریزی اقدامات سال جاری در سالن جلسات شهید نقاشیان این اداره کل برگزار شد.

مرادی‌حقیقی با تشریح برنامه‌های فرهنگی انجام‌شده از ابتدای سال جاری و ماه مبارک رمضان گفت: ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز و قرآن در اولویت برنامه‌های فرهنگی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان قرار داشته؛ چراکه معتقدیم هرگاه مسؤولان و کارمندان در انجام امور محوله خود رضای خدا را در نظر داشته باشند، بسیاری از مشکلات رفع می‌شود و بهترین فرصت برای تجدید این حالت، برپا داشتن نماز و انس با قرآن است.

وی با بیان فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند «پیگیری در کارها باید اولویت مدیران باشد و این مسأله یکی از اولویت‌ها است»، گفت: لازم است تمام معاونان و همکاران مجموعه، پیگیری امور و پروژه‌های پیش رو را با توجه به سیاست‌های ابلاغ‌شده سازمانی، جزو برنامه‌های اولویت‌دار خود قرار دهند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان ضمن اشاره به‌ضرورت حفظ منابع پایه آب و خاک و فراهم کردن بستر مناسب جهت تجدید حیات گیاهان مرتعی به‌منظور جلوگیری از تخریب و ارتقای اکوسیستم عرصه‌های طبیعی، افزود: لازم است پروژه‌های کنترل دام که از اقدامات حفاظتی مهم در ایجاد تعادل دام و مرتع در عرصه‌های مرتعی به شمار می‌آید، در قالب استقرار ایستگاه‌های شبانه‌روزی کنترل دام در گلوگاه‌های حساس از حیث ورود دام جزو اولویت‌های سال جاری این مجموعه در فصل بهار قرار گیرد.

مرادی‌حقیقی اضافه کرد: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان درصدد است برای رفع چالش‌ها در این حوزه و افزایش کمیت و کیفیت اقدامات مدیریتی کنترل عرصه‌های منابع طبیعی، با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های فراوان شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده اصولی از ظرفیت‌های مجموعه‌ها، اقدام به پایش، مدیریت و حفاظت عرصه‌های منابع طبیعی به‌ویژه مراتع استان که درگیر چرای بی‌رویه دام هستند، کند.

وی ادامه داد: یکی از مواردی که باید روی آن تمرکز داشت، تولید محصولات فرعی بخش منابع طبیعی ازجمله گیاهان دارویی عرصه‌های مرتعی و جنگلی در استان سمنان است و در این راستا می‌توان از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید و عرضه آنها استفاده کرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان افزود: برای این منظور از سال گذشته در گام نخست در بخش‌های مختلف جنگل، مرتع، بیابان، حفاظت از اراضی و آبخیزداری نیازسنجی انجام و برای بهره‌مندی شناسایی، سپس مجموعه‌های دانش‌بنیان مرتبط حقوقی و حقیقی در دانشگاه‌های استان سمنان با مذاکرات و مکاتبه اداری جهت ایده‌های فعال در راستای فعالیت عرصه‌های منابع طبیعی و بانک اطلاعاتی این مجموعه‌های دانش‌بنیان در بخش منابع طبیعی و آبخیزداری نشست تخصصی و ساماندهی ایده‌های نو انجام می‌شود.

مرادی‌حقیقی بر تحرک‌بخشی و پیگیری مجدانه در زمینه آبخیزداری که از تأکیدات استاندار سمنان و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور است، تأکید و بیان کرد: یکی از دغدغه‌های مسؤولان به‌ویژه مقام معظم رهبری، مسأله حفاظت از خاک و آب است که به جهت مواجهه کشور با بحران‌های مربوط به این حوزه‌ها، لزوم دقت نظر و پیگیری این مسائل، دوچندان می‌شود.

وی همچنین به تمام معاونان اعلام کرد که همواره تکریم ارباب‌رجوع و رسیدگی به معیشت همکاران را در اولویت کاری خود قرار دهند و در ادامه جلسه گزارشی از مصوبات جلسه قبلی برای حاضران ارائه شد که موردبررسی و اتخاذ تصمیم قرار گرفت.

انتهای پیام/۲۵۶۸/س/


دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا