همدان

دویست و پنجاه ‪ نانوایی در همدان نان کامل می‌پزند

دویست و پنجاه ‪ نانوایی در همدان نان کامل می‌پزند

به گزارش خبرگزاری یولن استان همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد، در جلسه شورای آرد و نان استان با اعلام این خبر افزود: نان اگر سبوس کافی نداشته باشد باعث بیماری‌های بسیاری از جمله بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت می‌شود.

وی افزود: افزایش ۲۰ درصدی سهمیه آرد نانوایی‌های سنتی تشویق مناسبی ست که در دستورکار قرار گرفته است.

قاسمی‌فرزاد با بیان اینکه نان غذای اصلی مردم است و باید روی کیفیت، بهداشت، سلامت و وزن آن مراقبت‌های لازم انجام شود، گفت: دستگاه‌های نظارتی باید بر کیفیت، زمان پخت و بهداشت واحدهای نانوایی نظارت بیشتری داشته باشند.

استاندار همدان با تاکید براینکه سهمیه آرد تخصیص یافته به هر نانوایی باید در همان نانوایی پخت شود، خاطرنشان کرد: سیستم نظارت بر حمل آرد از کارخانه تا نانوایی، باید با نصب دستگاه‌ و فرآیند مشخص برقرار شود تا از هدررفت آن جلوگیری شود.

46

مجله خبری یولن

دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا