رشد ۲ برابری همکاری مراکز علمی کشور در جشنواره ملی امیرکبیر

رشد ۲ برابری همکاری مراکز علمی کشور در جشنواره ملی امیرکبیر
به گزارش یولن از کرج، محمد نبیونی، رئیس بنیاد نخبگان و دبیر جشنواره ملی امیرکبیر، در نشست خبری دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر که شامگاه روز بیستم دیماه سال جاری با حضور رئیس جهاد دانشگاهی استان(دبیر اجرایی جشنواره) و یک عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی البرز(عضوشورای سیاست گذاری جشنواره) و جمعی از اصحاب رسانه در محل اتاق بازرگانی استان برگزار شد، اظهار کرد: امسال بیش از ۲۶۰ پایان نامه، طرح و رساله دانش آموختگان دانشگاهی که تا تاریخ ۳۰ آبان ماه سال جاری دفاع شده است به دبیرخانه جشنواره واصل شد.
وی با بیان اینکه پایان نامهها، طرحها و رسالههای ارسالی به جشنواره در ۷ گروه اصلی فنی و مهندسی، علوم پزشکی،علوم انسانی، علوم پایه، دامپزشکی و هنر و معماری و همچنین کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی، ارزیابی شد، در این جشنواره روسای کارگروه های علمی نیز که به انتخاب تیم داوران از اقصی نقاط کشور پرداختند نیز از میان اساتید دانشگاهها و مراکز علم و فناوری انتخاب شدند.
دبیر علمی دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر با اشاره به مشارکت بیش از ۵۰ دانشگاه و مرکز علم و فناوری در همکاری با روسای کارگروهها و پیشبرد فرآیند داوری دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر گفت: نتایج جشنواره روز ۲۷ دیماه سال جاری در مراسم اختتامیه اعلام می شود.
وی با بیان اینکه از میان طرح ها، پایان نامهها و رسالههای ارسالی به دبیرخانه جشنواره تعدادی که علیرغم کاربردی بودن کارفرمای مشخصی به عنوان تاییدیه کتبی نداشتند، از دور داوری حذف شد.، در فرآبند داوری ۶ معیار تاثیرگذاری طرح، پایان نامه و رساله در سیستم کارفرمایی مورد تقاضا، ارتقای عملکرد آن، افزایش سطح کیفیت مجموعه سفارش دهنده، سازگاری آن با محیط زیست و ارتقای سطح کیفیت زندگی، تاثیر گذاری بر بهبود فضای کسب و کار و در نهایت حمایت از سرمایه اجتماعی مورد توجه بوده است .
به گفته نبیونی بیش از ۳۲ زیرمعیار نیز در رابطه با ۶ معیار اصلی ملاک داوری پایان نامهها، طرحها و رسالههای ارسالی به دبیرخانه جشنواره امسال نیز مدنظر قرار داده شد.
وی بیان کرد: شهرداریها، شرکتهای آب و فاضلاب و صندوقها بیشترین تعداد کارفرماهای طرحها و پایان نامههای ارسالی به دبیرخانه دومین دوره جشنواره امیرکبیر را تشکیل داده است و به همین دلیل در روز اعلام نتایج، کارفرماهای برتر نیز معرفی میشوند و در صورت جمعبندی نهایی روسای کارگروهها اعلام استاد کارفرمای برتر هم مدنظر است.
رئیس بنیاد نخبگان استان البرز افزود: امسال از میان طرحها، رسالهها و پایان نامههای ارسالی به دبیرخانه جشنواره حدود ۵۵ درصد توسط آقایان و ۴۵ درصد توسط خانمها ارائه شده است، باید موانع موجود بر سر راه کارفرمایی شدن طرحها و پایان نامههای انجام شده توسط بانوان دانش آموخته دانشگاهی بررسی شود.
وی در ادامه با ابراز خرسندی از رشد دو برابری مشارکت دانشگاهها و مراکز علمی کشور در دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر به تناسب دوره قبل گفت: این سطح از مشارکت نشان از تلاشهای جهاد دانشگاهی و اتاق بازرگانی البرز به عنوان برگزارکنندکان اصلی جشنواره دارد.
نبیونی عنوان کرد: در شعار جشنواره ملی امیرکبیر اقدام عملی برای تعامل و ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت مدنظر قرار داده شد که نشان میدهد نهادهای مختلفی از جمله بخش خصوصی و اوقاف و امور خیریه به عنوان کارفرمای پایان نامهها و رسالههای دانشجویی پیش قدم شدهاند.
انتهای پیام/ج