البرز

سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام (ره): برای علاج هر مشکلی باید به مردم تکیه کنیم

سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام (ره): برای علاج هر مشکلی باید به مردم تکیه کنیم

به گزارش یولن از کرج، عارف نوروزی، سرپرست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در آیین افتتاح ۹۷۵ پروژه منابع طبیعی و آبخیزداری که با محوریت استان البرز انجام شد، گفت: در چند سال اخیر ۵۰ هزار اسباب خانه تامین کردیم، در سیل خوزستان ۳۰ هزار رأس احشام تلف شده مردم را معدوم کردیم و بیش از ۵ میلیون پرس غذای گرم بین مردم تقسیم شد. این اقدامات به صورت فوریتی انجام شد اما خسارت‌هایی که اموال و باغات مردم رسید بسیار سنگین تر بود. 

وی با بیان اینکه تصور وضعیت مردم پس از سیل دردناک است و ما شاهد بی خانمانی گسترده مردم پس از وقوع سیل بودیم، گفت: اینکه مجلس شورای اسلامی و مسؤولان عالی کشور تدابیری بی‌اندیشند که کارها از اساس به صورت صحیح انجام شود و از وقوع چنین حوادثی جلوگیری شود، بسیار خوب است. 

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه ستاد اجرائی فرمان حضرت امام خمینی( ره ) با تکیه به مردم کار می‌کند، افزود: امکاناتی که به مردم می‌دهیم و در حوزه‌های دیگر با تکیه بر مردم به آنها خدمات می دهیم. در حال حاضر حدود ۷ هزار گروه جهادیو حدود ۵ هزار خیریه در مساجد کشور با ما همکاری می‌کنند. 

وی اضافه کرد: من تصورم این است که منابع تأمین شود و وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی کار را به سمت مردم و گروه‌های جهادی ببرد و به آنها تکیه کند. از ظرفیت‌ها و دلسوزانی در کشور وجود دارد که می‌توان برای علاج درد خانمان سوز سیل از آنها استفاده شود.

نوزوزی گفت: پیش از این حدود دو هزار هکتار از منابع طبیعی را با هماهنگی این سازمان، در تهران خوزستان، ایلام و در منطقه ملارد که منطقه غبارخیزی برای تهران بوده است، حدود ۷۰۰ هکتار و مجموعا ۲ هزار هکتار در کشور پوشش گیاهی ایجاد کردیم. اکنون قول دادیم برای جبران کمبودها در استان کمک کنیم و ۱۰۰ دمنده مهار حریق را تامین می‌کنیم. 

وی در خصوص شهرک دارویی گفت: مجموع شهرک دارویی حدود ۲۱۰ هکتار در دو سایت ۳۰ و ۱۷۸ هکتاری است. کشورهای پیشرفته دنیا دوست دارند، ظرفیتی که در این شهرک به عنوان شهرک دارویی با بهترین امکانات زیرساختی با تمرکز بر فعالیت های دارویی ایجاد شده در کشور خود ایجاد کنند. 

سرپرست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) گفت: ساختار این شهرک به گونه‌ای است، که سیل دو سال پیش نتوانست ذره‌ای آسیب به این شهرک وارد کند. شهرک بسیار استراتژیک و ارزنده که شرکت‌های معتبر دارویی علاوه بر تأمین داروهای مورد نیاز کشور، در زمینه صادرات دارو به کشورهای دیگر فعالیت می‌کنند.‌

وی با بیان اینکه در داخل شهرک دارویی ۳۰ هکتار درختکاری وجود دارد، بیان کرد: از این میزان ۲۰ هکتار درختان مثمر است.‌ یک موزه گیاهان دارویی و یک خزانه یا پرورشگاه انواع گیاهان دارویی در شهرک ایجاد شده که مواد موثره این گیاهان در آزمایشگاه این شهرک اندازه گیری می‌شود. همچنین تشکیلات تولید عصاره نیز در شهرک راه‌اندازی شده است. 

ایجاد پوشش گیاهی بالا دست شرکت دارویی برکت

نوروزی گفت: تلاش می‌کنیم این اقدامات را در سطح کشور پوشش دهیم تا کشت گیاهان دارویی و مصرف آن توسعه پیدا کند. در کشورهای خارجی مصرف داروهای شیمیایی به گیاهی ۶۰ به ۴۰است؛ در حالیکه متاسفانه در ایران مصرف داروهای شیمیایی درصد بالایی دارد.

وی در بخش پایانی سخنان خود اضافه کرد: ما آمادگی داریم در صورت موافقت دکتر منصور در مجموعه بالادست شهرک دارویی پوشش گیاهی ایجاد کنیم.‌ عرصه‌ای که باهم همکاری داشته ایم ۳۵ هکتار است و آمادگی داریم با تکیه بر ظرفیت‌های مردمی نسبت به کاهش صدمات و تلفات سیل اقدام کنیم.

انتهای پیام/ج


دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا