بین الملل

سیاستمدار آمریکایی: صهیونیسم یک ایدئولوژی خودبرترپندار برای تجاوزگری است

به گزارش گروه بین‌الملل یولن، یک قانونگذار سابق مجلس ایالتی «ویرجینیا» در چند پیام در توییتر به شدت رژیم صهیونیستی را به باد انتقاد گرفته است.

«ابراهیم سمیراه»، قانونگذار سابق مجلس ایالتی ویرجینیا در توییتر نوشت: «عوضی گرفتن یهودیت که یک دین کامل است با صهیونیسم مصداق یهودستیزی است. صهیونیسم یک ایدئولوژی قومی-مذهبی خودبرترپندار است که به طور گسترده توسط اسرائیل برای پیشبرد تجاورگری نظامی ضدبشری ۷۰ ساله‌اش علیه فلسطینی‌ها به کار گرفته شده است. یادگرفتن جداسازی یهودیت از صهیونیسم کار دشواری نیست.»

وی در پیام دیگری در توییتر نوشته است: «پاسخگو کردن اسرائیل صهیونیست برای غصب زمین و آب و راه انداختن جنگ‌های نفتی که سیاره ما را به آتش می‌کشند، عدالت زیست‌محیطی است.»

ابراهیم سمیراه جنگ ایران و عراق را نیز یکی از «جنگ‌های نفتی» که توسط سازمان جاسوسی موساد به راه افتاده توصیف کرده است. او در یک پیام روز ۲۱ اکتبر با انتشار عکسی از یک مطلب روزنامه نیویورک‌تایمز در یک آوریل ۱۹۸۶ درباره معاملات موشکی رژیم صهیونیستی با حکومت پهلوی نوشته است: «این هم یک جنگ نفتی دیگر که توسط صهیونیسم برافروخته شده: جنگ ایران و عراق میلیون‌ها عراقی و ایرانی را کشت. حتی روزنامه نیویورک‌تایمز درباره نقش موساد [در این جنگ] از طریق “پروژه‌ ایران-اسرائیل” با اسم رمز Flower (گل) نوشته بود. این پروژه یکی از ۶ معامله نفت در برابر سلاح بود که با اسرائیل امضا شده بود.»

اظهارات این سیاستمدار و دندانپزشک آمریکایی، در چارچوب گسترش احساسات ضدصهیونیستی در جامعه آمریکا در سال‌های اخیر به ویژه بعد از دوران ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» و جنگ اخیر غزه قابل بررسی است.

در جریان جنگ اخیر رژیم صهیونیستی در غزه جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا بابت حمایت از این رژیم تحت فشارهای بی‌سابقه‌ای قرار گرفت، به گونه‌ای که حتی بیش از  ۵۰۰ نفر از کارکنان حزب دموکرات و اعضای ستاد تبلیغات انتخاباتی او با امضای نامه‌ای از او خواستند اقدامات بیشتری برای محافظت از فلسطینی‌ها و پاسخگو کردن رژیم صهیونیستی بابت اقداماتش در غزه انجام دهد.

امضای این نامه در بحبوحه اختلافات بی‌سابقه میان اعضای حزب دموکرات در خصوص رژیم صهیونیستی صورت گرفت. گروهی از سیاستمداران موسوم به «پیشرفت‌گرا» در این حزب رژیم اسرائیل را آپارتاید خطاب کرده‌اند در حالی که گروهی دیگر از جمله خود بایدن از اسرائیل حمایت می‌کنند.

بایدن از زمان آغاز موج جدید درگیری‌ها، از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه به عنوان حق این رژیم برای «دفاع از خود» یاد کرده بود.

حمایت‌های او از رژیم صهیونیستی موجی از انتقادات حتی در داخل کشور آمریکا را به همراه داشت تا جایی که طبق گزارش آکسیوس او در یکی از تماس‌های تلفنی‌اش با «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه توان مقاومت بیشتر در برابر فشارها را ندارد خواستار برقراری هر چه سریعتر آتش‌بس شده بود.

رسانه‌های آمریکایی در آن زمان نوشته بودند این نامه به بایدن از تغییراتی جدید در افکار عمومی مردم آمریکا که دیدگاه‌های انتقادی بیشتری نسبت به تل‌آویو پیدا کرده‌اند حکایت دارد.

در بخشی از این نامه آمده است: «ما ازتلاش‌های بایدن در جهت برقراری آتش‌بس قدردانی می‌کنیم، اما نمی‌توانیم به روی خشونت‌های وحشتناکی که طی هفته‌های اخیر میان اسرائیل و فلسطین اتفاق افتاد چشم ببندیم بنابراین از شما می‌خواهیم همچنان از  منصبی که در آن هستند برای پاسخگو کردن اسرائیل بابت اقداماتش استفاده کرده و زمینه‌های صلح و عدالت ماندگار را فراهم کنید.»

درگیری رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

در این درگیری‌ که تا چند روز ادامه داشت رژیم صهیونیستی با حملات خشن به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به شهادت رساند. گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حملات گسترده راکتی قرار دادند، به گونه‌ای که سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از راکت‌ها ناکام ماند.

انتهای پیام/


دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا