طفره بایدن از پاسخ به سؤالی درباره حمله صهیونیستها به مراسم تشییع «ابوعاقله»
طفره بایدن از پاسخ به سؤالی درباره حمله صهیونیستها به مراسم تشییع «ابوعاقله»
به گزارش سرویس بینالملل یولن، «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا از پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره محکومیت حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به مشارکتکنندگان در مراسم تشییع جنازه «شیرین ابوعاقله» خبرنگار شهید شبکه الجزیره طفره رفت.
بنابر گزارش جمعه شب خبرگزاری «آناتولی»، در کنفرانسی مطبوعاتی، خبرنگاری از رئیسجمهور آمریکا سؤال کرد که آیا تعرض نظامیان اسرائیلی به مشارکتکنندگان در مراسم تشییع جنازه خبرنگار شبکه الجزیره را محکوم خواهد کرد یا خیر.
طبق این گزارش، بایدن در پاسخ به این سؤال گفت: «جزئیات کامل آنچه رخ داده را نمیدانم.. اما میدانم که باید در این خصوص تحقیق شود.»
این در حالی است که آناتولی اضافه کرد پیش از کنفرانس مطبوعاتی بایدن، «جین ساکی» سخنگوی کاخ سفید اظهار داشت که دولت آمریکا از خشنونت نیروهای اسرائیلی در مراسم تشییع پیکر شیرین ابوعاقله «بهشدت نگران» است.
سخنگوی کاخ سفید در ادامه بیان کرد: «ما از یورش به چیزی که میبایست یک تشییع جنازه مسالمتآمیز میبود، متأسفیم. در این مقطع حساس خواستار احترام به این تشییع جنازه، تشییعکنندگان و خانواده [ابو عاقله] شدیم.»
منابع خبری، بعدازظهر روز گذشته، خبر داده بودند که مراسم تشییع جنازه خبرنگار شبکه الجزیره از بیمارستان «الفرنسی» در قدس اشغالی آغاز شد؛ اما نیروهای رژیم صهیونیستی با حمله به ساختمان بیمارستان به شرکتکنندگان در این مراسم تعرض کردند و آنها را مورد ضرب و جرح قرار دادند.
هلال احمر فلسطین نیز در بیانیهای اعلام کرد که در پی حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به بیمارستان، دهها نفر مجروح شدهاند. پایگاه خبری «عرب۴۸» روز گذشته خبر داده بود که پلیس رژیم صهیونیستی جادهها و راههای منتهی به بیمارستان را بسته است و از برافراشتن پرچم فلسطین و همچنین در دست داشتن تصویر خبرنگار شهید شبکه الجزیره ممانعت به عمل میآورد (جزئیات بیشتر).
نظامیان رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه در یورش به منطقه «جنین» در شمال کرانه باختری شیرین ابوعاقله خبرنگار فلسطینی شبکه «الجزیره» را در حالی که جلیقه خبرنگاری به تن داشت، از فاصله ۱۰۰ تا۱۵۰ متری به شهادت رساندند و «علی السمودی» تهیهکننده این شبکه را نیز زخمی کردند.
ترور ابوعاقله اولین جنایت رژیم صهیونیستی علیه روزنامهنگاران فلسطینی نبود و بر اساس اعلام وزارت اطلاعرسانی فلسطین، از انتفاضه دوم فلسطین در سال ۲۰۰۰ تا به امروز ۴۵ روزنامهنگار به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدهاند.
انتهای پیام/م