قهرمانان وزنهبرداری، خادم مسجد مقدس جمکران شدند
به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت یولن، جمعی از مدال آوران و ورزشکاران، کادر فنی و مسئولان فدراسیون وزنهبرداری جمهوری اسلامی ایران پیش از ظهر امروز چهارشنبه ۱۲ آبانماه با حضور در مسجد مقدس جمکران با حجتالاسلام رحیمیان تولیت این مکان مقدس دیدار و گفتوگو کردند.
در این جلسه نشان و حمایل خدمتگزاری مسجد مقدس جمکران توسط حجتالاسلام رحیمیان به علی داودی نائب قهرمان المپیک، علیرضا عباسپور قهرمان جهان در مسابقات عربستان، محسن بیراوند و یکتا جمالی نخستین بانوی مدال آور ایران در میادین جهانی اهدا شد.
حجت الاسلام مالمیر، رئیس کمیته فرهنگی فدراسیون وزنهبرداری در این نشست با اشاره به اینکه مسجد مقدس جمکران همواره ملجا و پناهگاه منتظران و عاشقان امام زمان(عج) بوده است، اظهار کرد: ورزش وزنهبرداری همواره در طول تاریخ مورد توجه بوده و ریشه اسلامی دارد و پس از کشتی بیشترین مدال را در میادین بینالمللی کسب کرده است.
وی ادامه داد: این موفقیتها پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دست آمده و مهمترین افتخار فدراسیون و خانواده بزرگ وزنهبرداری پیامهای تبریک مقام معظم رهبری است که پس از افتخارآفرینی وزنهبرداران نصیبشان شده است.
رئیس کمیته فرهنگی فدراسیون وزنه برداری با تاکید بر اینکه یکی از چالشها و موضوعات مهم ورزش کشور برنامهها و فعالیتهای فرهنگی است، افزود: مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با ورزشکاران به مسائل فرهنگی تاکید کردند و ما نیز در فدراسیون وزنهبرداری برنامه جامعی را در موضوع مباحث فرهنگی تدوین کردیم.
مالمیر با اشاره به اینکه بهرهگیری از نیروهای متخصص و انقلابی در استانها و فعال کردن کمیتههای فرهنگی ورزشی با استفاده از روحانیون از جمله این اقدامات است، گفت: اضافه شدن مربی فرهنگی به کادر فنی تیم ملی نیز اتفاق خوبی بود که اثرات خیری داشته است.
وی از برگزاری کلاسها و حلقههای معرفتی در اردوها و زمانهای فراغت ورزشکاران خبرداد و ابراز کرد: پویشهای مختلف برای ارائه خدمات به محرومین توسط وزنهبرداران شکل گرفته که برخی از مدالآوران، مدالهای خود را به مزایده گذاشتند و درآمد عاید از آن را به تهیه بستههای معیشتی و توزیع میان محرومان اختصاص دادند.
از ۲۴ مدال طلای المپیک ۹ مدال را وزنه برداران ایرانی از آن خود کرد
داود باقری نائب رئیس فدراسیون وزنه برداری نیز در این دیدار به موفقیتهای اخیر وزنهبرداران ایرانی در میادین بینالمللی اشاره کرد و گفت: وزنهبرداری ورزشی کاملاً جوانمردانه است و هرکس بر اساس لیاقت و شایستگی خودش به مقام میرسد.
وی ادامه داد: وزنهبرداری از رشتههای المپیکی است که ورزشکاران ما در آن افتخار آفرینی کردند که این موفقیتها با روحیه انقلابی مسئولان این رشته پرافتخار شکل گرفته است.
نائب رئیس فدراسیون وزنه برداری با اشاره به اینکه از ۹ مدال طلایی ایران در میادین بین المللی ۸ مدال پس از انقلاب اسلامی و دهه ۷۰ کسب شده است، گفت: از ۲۴ مدال طلای المپیک ۹ مدال را وزنه برداران ایرانی از آن خود کردند. وزنه بردارانی که همواره با تمسک به اهل بیت(ع) به میدان رفتهاند و پس از مدال آوری نیز با اهدای آن، ارادت خود را به این خاندان نشان دادند.
حضور ورزشکاران در میادین بینالمللی با رعایت موازین اسلامی از هزار سخنرانی و مقاله اثرگذارتر است
حجت الاسلام رحیمیان نیز در این دیدار با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) که فرمودند ورزشکار نیستم ولی ورزشکاران را دوست دارم، اظهار کرد: از صمیم قلب ورزشکاران را دوست داریم که پرچم ایران را در دنیا به اهتزاز درمیآورند و باعث سربلندی کشور، نظام و انقلاب اسلامی میشوند.
وی با اشاره به اینکه در کنار ورزش، پرورش بعد روحی ورزشکاران نیز نقش مهمی در پیروزیها دارد، بیان کرد: مقام معظم رهبری در جمعی فرمودند که نماز شب خواندن، نافله خواندن، دعا خواندن، ذکر گفتن، متوجه خدا بودن، زیارت رفتن، توسل کردن و به مسجد مقدس جمکران رفتن، سازنده است. اینها شما را پولادین خواهد کرد. این روحیه پولادین مخصوصاً برای شیعیان که رهبرشان پس از پیامبر اکرم(ص) حضرت علی (ع) است و الگوی خودشان را امیرالمومنین(ع) میدانند بسیار سازنده است.
تولیت مسجد مقدس جمکران با تاکید بر اینکه در ارتباط با وزنه برداری جلوههای خاصی در زندگی امیرالمومنین (ع) نقل شده است، گفت: نمونه آن، از جا کندن درب خیبر و پل قراردادن آن برای فتح قلعه بود. آن حضرت علاوه بر جسم پولادین روحیه پولادین و استعانت از خدا نیز داشتند که حضرت را شکست ناپذیر کرده بود.
رحیمیان، مسجد مقدس جمکران را یکی از مراکز برقراری پیوند، انس و تجدید بیعت با امام زمان(عج) عنوان و ابراز کرد: در اصل این مکان خانه خداست و نمازگزاران برای خدا در این مکان مقدس نماز اقامه میکنند؛ نماز امام زمان(عج) نیز برجستهترین پیوند انسان با توحید خالص را با ۲۰۰ بار تکرار «ایاک نعبد و ایاک نستعین» در دو رکعت برقرار میکند و این پیوند تقویت روحی را حاصل میکند.
وی حضور ورزشکاران در میادین بینالمللی با رعایت موازین اسلامی و به ویژه حجاب خواهران را از هزار سخنرانی و مقاله اثرگذارتر دانست و خاطرنشان کرد: وقتی در عرصهای که جهانیان بر آن تمرکز دارند خواهری حجاب حفظ کند و برادری سجده شکر کند و «یا علی» و «یا ابوالفضل» بگوید اثرگذاری بالایی دارد و همه مسلمانان در سراسر جهان لذت میبرند و دل همه شاد میشود.
علیرضا داودی نیز به نمایندگی از ورزشکاران وزنهبرداری دریافت نشان خادمی مسجد مقدس جمکران از دستان تولیت این مکان مقدس را باعث غرور و مباهات و دلگرمی وزنه برداران دانست.
انتهای پیام/