تهران

لزوم جلوگیری از بازماندن تحصیل دانش‌آموزان روستایی در دماوند

به گزارش خبرگزاری یولن از دماوند، ششمین نشست شورای آموزش و پرورش دماوند صبح امروز به ریاست مهدی حیدری، فرماندار شهرستان دماوند، حجت‌الاسلام فتاح دماوندی، امام جمعه شهرستان دماوند، طاولی رئیس آموزش و پرورش دماوند و اعضای شورا در سالن جلسات آموزش و پرورش دماوند برگزار شد.

در این نشست چالش‌ها و موانع سرویس مدارس، ارائه الگوی مصرف در مدارس و معافیت مدارس از حامل‌های انرژی، هزینه‌های انشعابات، تعیین نرخ شهریه مدارس بزرگسالان بررسی شد.

فرماندار شهرستان دماوند در این نشست اظهار کرد: با توجه به آغاز به کار مدارس، یکی از موضوعات مهم توجه به شرایط رفاهی معلمان و دانش‌آموزان است؛ شرایط به گونه‌ای فراهم شود که معلمان و دانش‌آموزان نگران حضور در کلاس درس نباشند، چرا که این نگرانی می‌تواند منجر به کاهش سطح کیفیت آموزش شود.

مهدی حیدری افزود: با توجه به شرایط کرونا، تمهیدات لازم در ستاد مدیریت کرونا شهرستان اتخاذ شد و باید در این راستا دستورالعمل‌های ابلاغی به دقت اجرا شود.

وی گفت: در خصوص تامین سرویس ایاب و ذهاب معلمان، طبق سنوات گذشته بخشداران، شهرداران و دهیاران وظایفی بر عهده داشتند، اما با توجه به شرایط تورم و بودجه دولت، باید تعامل بیشتری مدنظر قرار گیرد و علاوه بر استفاده از ظرفیت شهرستانی، تامین بخشی از بودجه از طریق ادارات کل استانی مورد توجه قرار گیرد.

فرماندار شهرستان دماوند تصریح کرد: معلمان بر اساس بخشنامه ابلاغی موظف به حضور در مدارس هستند و بحث ایاب و ذهاب با هماهنگی آموزش و پرورش، بخشداری‌ها و شهرداری‌ها مدنظر قرار خواهد گرفت.

حیدری بیان کرد: در برخی از روستاها به دلیل نبود مدرسه، دانش‌آموزان شرایط سختی دارند و به دلیل جلوگیری از احتمال بازماندن دانش‌آموزان از تحصیل، بخشداران باید به بررسی موضوع بپردازند تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل بازنماند.

وی ادامه داد: با توجه به بدهی مدارس به دستگاه‌های خدمات‌رسان، از طرفی با شرایط دولت و قانون در خصوص پرداخت بها و از سوی دیگر با اهمیت فعالیت مدارس مواجه هستیم؛ بر این اساس با اعلام لیست مدارس و میزان بدهی‌ها توسط آموزش و پرورش، موضوع در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان مطرح خواهد شد تا تمهیدات لازم در بودجه سال آینده اتخاذ شود.

فرماندار شهرستان دماوند افزود: علاوه بر این مدیران دستگاه‌های خدمات‌رسان در راستای ارائه خدمات کوتاهی نکرده و باید بهترین خدمات را به مدارس ارائه دهند؛ آمار قبولی‌ها و کسب رتبه‌های شهرستانی در استان بیانگر زحمات مجموعه آموزش و پرورش است.

حیدری گفت: در حال حاضر فضای آموزش در پایین‌ترین سطح کیفیت قرار دارد و آموزش‌ها نیز در این شرایط در ذهن دانش‌آموزان ماندگار نخواهد بود.

تصریح کرد: مجمع خیرین در شهرستان دماوند بسیار فعال است و خیرین بنامی از دل دماوند برخواسته و در سراسر کشور به ارائه خدمات پرداختند، امیدواریم با تعامل بین مجمع خیرین شهرستان و استان، اقدامات خوبی در شهرستان دماوند صورت گیرد.

آغاز آموزش ترکیبی در مدارس دماوند

مدیر آموزش و پرورش دماوند نیز در ادامه اظهار کرد: از ابتدای مهرماه، طبق بخشنامه ۰۶ آموزش و پرورش، کلاس‌های حضوری برای مدارس کم جمعیت، عشایری و هنرستان‌ها برای دروس فنی و حرفه‌ای در دماوند برگزار شد.

زهرا طاولی افزود: با دستور اکید وزارت آموزش و پرورش، با توجه به شرایط واکسیناسیون در کشور و اینکه سنین بالای ۱۲ سال واکسینه شده‌اند به سمت شروع آموزش ترکیبی با جمعیت کمتر و گروه‌های کوچک خواهیم رفت.

وی گفت: یکی از بحث‌های مهم، سرویس معلمان است که معلمان باید به اجبار در مدارس حضور پیدا کنند و باید بتوانیم برای معلمان سرویس ایاب و ذهاب تهیه کنیم.

مدیر آموزش و پرورش دماوند تصریح کرد: با توجه به مسیرهای مختلف برای حضور معلمان در مدارس و پیش‌بینی‌های صورت گرفته، سرویس معلمان ماهانه بیش از ۷۵ میلیون تومان هزینه دارد که برای ۶ ماه زمان تحصیلی مفید، این مبلغ بالغ‌بر ۴۵۶ میلیون تومان می‌شود.

طاولی بیان کرد: در قبل از شیوع ویروس کرونا، شوراها، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در تأمین هزینه سرویس معلمان کمک‌کننده بودند که امیدواریم در این زمینه همچنان یاری‌دهنده باشند.

انتهای پیام/۶۷۰۱۵/


دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا