کرمان

نشست کمیسیون حقوقی‌ و قضایی خانه صمت استان کرمان برگزار شد

نشست کمیسیون حقوقی‌ و قضایی خانه صمت استان کرمان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری یولن؛ نشست کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صمت استان کرمان با موضوع نحوه مطالبه و محاسبه حق بیمه از قراردادهای باطله‌برداری و استخراج معادن، با حضور رئیس‌کل دادگستری استان کرمان، دادستان کرمان، معاونان دادگستری استان، اعضای شورای قضایی استان، جمعی ‌از مدیران کل استان، رئیس دادگستری و دادستان شهرستان رفسنجان، مدیر مجتمع مس سرچشمه و جمعی ‌از حقوقدانان، اعضای اتاق بازرگانی و خانه صمت برگزار شد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در این نشست گفت: دستگاه قضایی تمام تلاش خود را می‌کند که از اشتغال و تولید حمایت کند.

حجت‌الاسلام‌ ابراهیم حمیدی افزود: این موضوع را با ترویج فرهنگ صلح و سازش در واحدهای تولیدی و استفاده از ظرفیت سازمان بازرسی، دیوان عدالت اداری و دادستان‌ها انجام می‌دهیم تا اشتغال و تولید رونق پیدا کند.

وی با بیان اینکه قوانین و مقرراتی که فصل‌الخطاب است باید بدون ابهام باشد، بیان کرد: برگزاری این جلسات و هم‌فکری‌ها برای رفع معضلات و موانع تولید موثر است.

نظرات مدیران تعزیرات و تأمین اجتماعی درباره نحوه محاسبه حق بیمه معادن

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در این نشست با قدردانی از مدیران مجتمع مس سرچشمه برای میزبانی از این نشست، گفت: دستگاه قضایی در راستای سند تحول، حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری را به‌طور ویژه پیگیری می‌کند و براساس اساسنامه خانه صمت، کمیسیون حقوقی‌ قضایی تشکیل شده تا نظرات مشورتی را در موضوعاتی که به‌دلیل برداشت‌های سلیقه‌ای یا رویه‌های متفاوت مشکلاتی وجود دارد، ارائه دهد.

سیدمهدی قویدل افزود: در کنار این موضوع، کارگروه پیشگیری از ایجاد موانع برای بنگاه‌های اقتصادی است که با همکاری اتاق بازرگانی پیگیری می‌شود.

فریدون کشیتی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان نیز در این نشست گفت: در سازمان تعزیرات حکومتی و به تبع آن در اداره‌کل تعزیزات استان طبق ماده ۱۸ قانون تعزیرات و تبصره‌های آن، اگر تخلفی در زمینه قراردادهای بیمه شکل بگیرد و سازمان صمت استان به‌عنوان کارشناس، تخلف را احراز کند شعب تعزیرات به آن رسیدگی خواهند کرد و ضمانت اجرایی هم دارند.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمان نیز در این نشست گفت: در بند ۴۵ بخشنامه تنقیح و تلخیص که در تاریخ ۲۰‌اسفندماه سال ۱۳۹۹ صادر شده، توضیح داده شده و یکسری معادن را مانند مس سرچشمه مشخص کرده و اعلام کرده و صرفاً در این معادن عملیات استخراج با ضریب ۴.۵ است و سایر معادن با ضریب ۷ محاسبه می‌شود.

مهدی شیخ‌شعاعی افزود: مبلغ قرارداد که به ما اعلام می‌شود بخشی را به ضریب ۷ محاسبه می‌کنیم که مطالبه این است که برای کل قراردادهای بهره‌برداری و استخراج در معادن باید ضریب ۴.۵ محاسبه شود.

به گفته وی، در حال حاضر در استان کرمان یک‌میلیون و ۷۲۰‌هزار نفر و بالای ۵۰درصد تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند.

رئیس دادگستری شهرستان رفسنجان نیز در این نشست گفت: درباره نحوه محاسبه حق بیمه در قراردادهای باطله‌برداری، هر تصمیمی در کشور و استان گرفته شود در شهرستان رفسنجان اجرا خواهیم کرد.

حسین رمضانی‌زاده افزود: ایمنی در مجتمع مس سرچشمه یکی از چالش‌های جدی بود که با تشکیل شورای پیشگیری از وقوع جرم در دادگستری رفسنجان با حضور مسئولان شهرستان و مجتمع، اقدامات خوبی در مجتمع انجام و تا حد زیادی از حوادث ناشی از کار جلوگیری شد.

اعلام مصوبات نشست

رئیس کمیسیون حقوقی‌ قضایی خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در حاشیه این نشست درباره مصوبات آن، گفت: با توجه به جلسات قبلی که برگزار شده و موضوعات به صورت تخصصی بررسی شده بود، در این نشست موضوع را نهایی و به رئیس‌کل دادگستری استان ارائه کردیم.

جمشیدی‌جم افزود: مقرر شد برخی مسائل در سطح ملی برای اصلاح بخشنامه و مقررات آیین‌نامه ازطریق اتاق بازرگانی، خانه صمت و سیستم قضایی استان پیگیری شود. همچنین مقرر شد موضوع دادرسی در مسائل بیمه‌ای از سازمان تأمین اجتماعی منفک شود.

وی بیان کرد: در نحوه ترکیب هیئت‌های تشخیص مطالبات، تجدیدنظر و اصلاح شده که کسی به‌عنوان ذی‌نفع در هیئت‌ها حضور پیدا نکند و استقلال هیئت‌ها به‌لحاظ حقوقی رعایت شود.

وی ادامه داد: این‌ها مصوبات اصلی بود که ما پیگیری می‌کنیم و نتایج آن را به کسانی که در حوزه‌های صنعت و معدن کار می‌کنند، اعلام خواهیم کرد.

46

مجله خبری یولن

دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا