بین الملل

نوزاد فلسطینی از گرسنگی در آغوش مادرش جان داد

نوزاد فلسطینی از گرسنگی در آغوش مادرش جان داد

به گزارش یولن به نقل از ایسنا «آیه السکافی» مادر جوان فلسطینی نوزاد خود «جنان» را در بیمارستان «الرنتیسی» در شهر غزه از دست داد؛ نوزادی که به‌دلیل سوءتغذیه شدید و نبود دارو، در شرایط محاصره و جنگ، تاب نیاورد.

طبق گزارش شبکه الجزیره، جنان در بحبوحه جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی، در غزه متولد شد و تنها چند ماه کوتاه اما دردناک را با گرسنگی و بیماری سپری کرد.

مادر او با چشمانی اشک‌بار، عکس فرزندش را در تلفن همراهش مرور می‌کند و می‌گوید: نه شیر بود، نه غذا، نه دارو، همه راه‌ها بسته بود.

در همین راستا، دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه اعلام کرد که از آغاز جنگ در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، ۵۷ فلسطینی به دلیل سیاست گرسنگی دادن جان باخته‌اند؛ آماری که به‌سبب تداوم بسته ماندن گذرگاه‌ها ممکن است به‌سرعت افزایش یابد.

آیه السکافی، مادر ۲۱ ساله جنان، اکنون نگران تنها فرزند باقیمانده‌اش است؛ پسری حدوداً چهار ساله که ممکن است به سرنوشت خواهرش دچار شود.

آیه گفت که جنان را به صورت طبیعی به دنیا آورد، اما نوزاد کم‌کم ضعیف شد؛ چراکه نه شیر وجود داشت، نه غذا و نه دارو.

او افزود: جنان به دلیل سوءتغذیه جان باخت و ما به دلیل بسته بودن گذرگاه‌ها توسط اسرائیل، نتوانستیم از غزه خارج شده و درمان لازم را دریافت کنیم.

او اشاره کرد که بارها از جهان درخواست کمک کرد اما پاسخی دریافت نشد.

وی اقامت در بیمارستان را «دورانی دردناک» توصیف کرد و گفت که هر روز به دنبال تنها یک قوطی شیر خشک برای نوزادش می‌گشت، اما نتیجه‌ای نداشت.

در همین راستا، منیر البرش، مدیرکل وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرد که ۹۱ درصد ساکنان این منطقه درگیر بحران شدید غذایی هستند و بیش از ۹۲ درصد کودکان و زنان شیرده با سوءتغذیه دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی افزود: غزه اکنون با فروپاشی گسترده در تمامی حوزه‌های زندگی روبه‌روست و اسرائیل از گرسنگی به‌عنوان سلاح جنگی استفاده می‌کند؛ اقدامی که مغایر با اصول حقوق انسانی بین‌المللی است.

از دوم مارس، رژیم صهیونیستی تمامی گذرگاه‌های غزه را بر روی ورود کمک‌های غذایی، دارویی و بشردوستانه و همچنین کالاهای تجاری بسته است؛ اقدامی که طبق گزارش‌های رسمی، حقوقی و بین‌المللی، موجب وخامت شدید اوضاع انسانی در منطقه شده است.

در نتیجه این اقدامات؛ ۲.۲ میلیون فلسطینی ساکن غزه، اکنون به‌طور کامل به کمک‌های خارجی وابسته‌اند؛ کمک‌هایی که نسل‌کشی رژیم صهیونیستی از ۱۹ ماه پیش، آنها را نیازمند آن ساخته است.

این بحران انسانی در حالی رخ می‌دهد که بیش از ۹۰ درصد جمعیت غزه از خانه‌های خود آواره شده‌اند. آنها اکنون یا در اردوگاه‌های شلوغ زندگی می‌کنند یا در فضای باز، که این امر به گسترش بیماری‌ها و اپیدمی‌ها دامن زده است.

311311

دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا