گلستان

پنبه‌ها شناسنامه‌دار می‌شوند

پنبه‌ها شناسنامه‌دار می‌شوند

به گزارش یولن ابراهیم هزارجریبی با اعلام این خبر اظهار کرد: طبق دستورالعملی که وزارت جهاد کشاورزی برای نظارت بر عملیات تصویب و کیفیت الیاف پنبه به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها صادر کرده است، این واحدها باید در زمان برداشت بر کار تصفیه پنبه نظارت داشته باشند و توسط نماینده قانونی وزارت کشاورزی و صاحبان کارخانه، شناسنامه مربوط به محصول ایجاد شود تا خرید و فروش پنبه از طریق شناسنامه الیاف باشد و خریدار بداند که چه محصولی را می‌خرد.

وی با تاکید بر اینکه در این راستا کمیته‌ای تحت عنوان کمیته ملی نظارت بر عملیات تصفیه وش و کیفیت الیاف پنبه تشکیل شده است، توضیح داد: این کمیته متشکل از اعضای بخش دولتی وزارت جهاد کشاورزی از جمله دفتر پنبه وزارت جهاد کشاورزی، موسسه تحقیقات پنبه، مرکز توسعه مکانیزسیون و صنایع تبدیلی و کشاورزی و وزارت صنعت و نماینده دفتر نساجی و پوشاک است و همچنین نمایندگانی از بخش خصوصی در حوزه صنعتی مانند انجمن نساجی ایران و انجمن صنفی کارخانجات پنبه پاک‌کنی و تعاونی پنبه کاران، صندوق پنبه ایران و مرکز تخصصی خدمات فنی پنبه ایران از جمله اعضای این کمیته هستند.

هزارجریبی با بیان اینکه نشست‌های این کمیته به صورت ماهانه برگزار می‌شود، افزود: در این نشست‌ها روند اجرایی دستورالعمل‌ها و فعالیت‌هایی که انجام شده است بررسی می‌شود و آخرین جلسه‌ی آن که در آبان ماه برگزار شد گزارشی از وضعیت عملیات تصفیه وش کارخانه‌جات، بازار پنبه و روش‌هایی که بتوان آن را ارتقا داد، بیان شدند.

مجری طرح پنبه وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در نشست اخیر کیفیت پنبه مورد بحث قرار گرفت و در حال رصد این محصول و وضعیت بازار آن توسط اعضای کمیته هستیم تا بتوانیم کیفیت پنبه داخلی را ارتقا دهیم و پنبه‌ای با کیفیت بهتر و قابل رقابت در مقابل پنبه وارداتی تولید و عرضه کنیم.

لازم به ذکر است در این نشست قربان قربانی رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور، مهندس کاویانی مدیر عامل صندوق پنبه کشور، مهندس موسی خانی رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی، مهندس حسام مدیر اجرایی مرکز تخصصی خدمات فنی پنبه ایران و دیگر مدیران ارشد استانی و کشوری صنعت پنبه نیز حضور داشتند.

46

مجله خبری یولن

دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا