پورابراهیمی: قانون اتاق بازرگانی اصلاح میشود
پورابراهیمی: قانون اتاق بازرگانی اصلاح میشود
به گزارش یولن از کرمان، محمدرضا پورابراهیمی عصر امروز در نشست امام جمعه کرمان، نمابندگان مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، فرماندار کرمان، معاون سیاسی امنیتی استاندار با رئیس و اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اظهار داشت: اتاق بازرگانی کرمان یکی از قویترین، کارشناسیترین و اجراییترین اتاقهای کشور است و حضور نمایندگان اتاق کرمان در سطح کشور نشانگر توانمندی آنهاست.
محمدرضا پورابراهیمی ادامه داد: اصلاح قانون اتاق بازرگانی را تا تابستان سال جاری تمام میکنیم و تحول در این بخش با رویکرد تقویت بخش خصوصی در اقتصاد ایران را شاهد خواهیم بود که همان خواسته مقاممعظم رهبری است.
وی عنوان کرد: اتاق کرمان همچنین در انجام مسوولیتهای اجتماعی خود در بخشهای مختلف چون معین اقتصادی جنوب استان و ساخت ۱۲۰ مدرسه در قالب پویش کرمان دانا به خوبی عمل کرده است و اولویتهای اتاق بازرگانی کرمان به شورای راهبردی استان ارائه شود و در کارگروه ویژه هم مورد بررسی قرار گیرد.
سیاسی بودن کرمان مانع پیشرفت اقتصادی ماست
در همین حال نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با تبریک سال نو و قرن جدید از اتاق بازرگانی به عنوان یک بازوی قوی در بخش های مختلف نام برد و اظهار داشت: این امر نشان میدهد اتاق کرمان فعال و مسوول بوده است.
محمدمهدی زاهدی ادامه داد: عملکرد اتاق کرمان همانهاییست که نظام انتظار داشت و توجه به شعار سال هم انجام شده است و بهرهوری یک بحث جدی است و کرمان که در ظرفیتهای بالقوه و بالفعل رتبههای اول و دوم را دارد اما اوضاع اقتصادی مان به سامان نیست و باید علت این را دریابیم.
وی با اشاره به اینکه علتها خیلی مهم است، تصریح کرد: کرمان میتوانست در شاخصههای اقتصاد جزو برترینهای کشور باشد اما وضع نابهنجاری را نداریم، زیرا استان ما از ابتدای انقلاب تا همین سالها به شدت سیاسی شده بود و ما گروه.های سیاسی به جای اینکه دور هم بنشینیم اما با هم تقابل میکردیم و به دنبال حذف افراد بودیم.
زاهدی ادامه داد: بی حساب و کتاب پسته، هندوانه و محصولات آب بر در استان کرمان کاشتیم و برنامه منسجم برای توسعه استان هم نداریم بنابراین نیاز داریم یک نقشه راهی را داشته باشیم برای اینکه بهرهوری مورد نیاز را داشته باشیم.
این نماینده مجلس اضافه کرد: در زمان انتخابات توی سر و کله هم بزنیم اما بعد از آن به صورت همراه برای آبادانی و پیشرفت استان تلاش کنیم.
انگشت اتهام شرایط نامطلوب کرمان به سوی حکمرانان اقتصادی نشانه رفت
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان گفت: ظرفیتها و توانمندیها با شرایط اقتصادی استان کرمان نمیخواند بنابراین میتوان گفت حکمرانی اقتصادی استان مناسب نبوده که نتوانستهایم شرایط مطلوبی داشته باشیم.
به گزارش یولن از کرمان، عصر امروز نشست امام جمعه کرمان، نمابندگان مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، فرماندار کرمان، معاون سیاسی امنیتی استاندار با رییس و اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی برگزار شد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در این نشست اظهار داشت: اتاق کرمان علاوه بر اینکه وظایف قانونی خود را انجام میدهد، کار بزرگی را در دستور کار خود قرار داده که مبتنی بر اندیشه و مطالعه برای مشاوره به سه قوه در استان است.
سیدمهدی طبیبزاده با اشاره به ایجاد دو پژوهشکده در اتاق بازرگانی کرمان ابراز داشت: امیدواریم بتوانیم مشاور امین خوبی باشیم و از سوی دیگر نظرات کارشناسی خود را به طور صریح، شفاف و شجاعانه مطرح میکنیم تا راهگشا باشیم.
وی ادامه داد: منکر زحمات و تلاشهای مدیران گذشته و حال نیستیم و فقط وضع موجود را میگوییم تا به راهکارهایی برای آینده استان برسیم.
این فعال بخش خصوصی از مواردی چون مصرف بیرویه آب در کشاورزی، بهرهوری نامناسب، تمرکز بسیار فراوان بر معدن که تجدید پذیر نیستند به عنوان مشکلات موجود در استان نام برد و تصریح کرد: با این شرایط به کجا میرسیم.
طبیبزاده اضافه کرد: بهرهوری آب در استان کرمان بحث بسیار خطرناکی است و بر اساس گزارش به ازای هر مترمکعب آب ۲ هزار و ۷۰۰ تومان بهرهوری داریم در شرایطی که هزینه هر مترمکعب آب برابر با ۷۵ هزار تومان است.
وی با تاکید بر اینکه کشاورزی استان باید بازمهندسی و بازطراحی شود تا ببینیم با این آب گران به کجا میرویم، افزود: در حالی در سرانه مصرف آب رتبه دوم کشور را داریم که آب نداریم.
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان عنوان کرد: رتبه کرمان در فضای کسب و کار کشور ۳۰ است و در بیکاری هم رتبه خوبی نداریم و درآمد سرانه ما از متوسط کشور پایینتر است.
طبیبزاده یادآور شد: ممکن است ما اشتباه کنیم اما مسائل را باید مطرح کنیم، چرا وقتی میخواهیم امکانات را بشماریم، میگوییم ۷ اثر ثبت جهانی، معادن، ارزش افزوده، درآمدهای معدنی، شبکه ارتباطی و نیروی انسانی خوبی در کرمان داریم، اما در زمینه آموزش، سرانه خانوار شهری و روستایی، فضای کسب و کار شرایط خوبی نداریم و این دو با هم نمیخواند بنابراین میتوان گفت حکمرانی اقتصادی استان مناسب نبوده که نتوانستهایم شرایط مطلوبی داشته باشیم.
وی با اشاره دوباره به اینکه امیدواریم در اتاق کرمان بتوانیم به سهم خودمان نقش مشاوره بودن برای سه قوه را انجام دهیم، خاطرنشان کرد: مستندات خود را ارائه میکنیم تا مدیران ارشد بگویند چگونه میتوانیم شرایط را درست کنیم.
طبیبزاده با بیان اینکه برند شهری کرمان را می توان “بهشت فرصت ها و پتانسیل ها” دانست، اظهار کرد: تحقق شعار سال ۱۴۰۰ را جدی گرفتیم و سال جاری هم شاهد تلاشهای گسترده در شرکتهای دانش بنیان با توجه به فرمایش رهبری خواهیم بود.
انتهای پیام/۸۰۰۱۹