سمنان

چرا حیوانات خانگی جایگزین بچه می‌شود؟/ افزایش نرخ فرزندآوری در سمنان؛ مستلزم «برنامه‌ریزی»

چرا حیوانات خانگی جایگزین بچه می‌شود؟/ افزایش نرخ فرزندآوری در سمنان؛ مستلزم «برنامه‌ریزی»

به گزارش یولن از سمنان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که در دفتر امام جمعه سمنان برگزار شد، اظهار کرد: در بحث فرهنگ‌سازی و گفتمان‌سازی فرزندآوری، کوتاهی‌هایی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه در بحث خانواده و افزایش نرخ فرزندآوری در استان باید برنامه‌ریزی انجام گیرد، گفت: دولت و خانواده‌ها وظیفه دارند تا زمینه و بستر لازم برای ازدواج جوانان را فراهم کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با تأکید بر اینکه جایگزین کردن حیوانات خانگی برابر فرزندآوری امری ناپسند است، بیان کرد: فاصله گرفتن از فرهنگ دینی و سوق پیدا کردن به سمت فرهنگ غربی، از دلایل وضعیت فعلی موجود است.

مطیعی تصریح کرد: ما در گام اول باید کم بودن جمعیت را نقص بدانیم و در جهت رفع آسیب رشد جمعیت گام برداریم.

وی گفت: در جامعه نیاز است تا ارزش‌گذاری به نقش مادر به‌خوبی ترویج پیدا کرده و تحقق یابد.

چرا حیوانات خانگی جایگزین بچه می‌شود؟/ افزایش نرخ فرزندآوری در سمنان؛ مستلزم «برنامه‌ریزی»

تشکیل کارگروه ویژه افزایش نرخ فرزندآوری در استان سمنان

سیدمحمدرضا هاشمی، استاندار سمنان نیز در این نشست اظهار کرد: ناامیدسازی مردم در راستای کاهش نرخ فرزندآوری و پیری جمعیت از دسیسه‌ها و حیله دشمنان نظام است که باید در این زمینه آگاه بوده و راهکار مناسب اندیشیده شود.

وی گفت: در راستای افزایش نرخ فرزندآوری و جوان‌سازی جمعیت، کارگروه ویژه عملیاتی شدن این موضوع در استان تشکیل می‌شود.

استاندار سمنان بیان کرد: در این مسیر و رسیدن به نتیجه مطلوب، ضرورت دارد از ظرفیت صاحبان اندیشه، نخبگان، صاحب‌نظران، فضای مجازی و صداوسیما به بهترین شکل ممکن استفاده شود.

هاشمی با بیان اینکه قانون جوانی‌سازی جمعیت ابلاغ شده است، تأکید کرد: به منظور تحقق اهداف و اجرای قانون‌جوان‌سازی جمعیت، بسته‌های حمایتی برای فرزندآوری از قبیل مسکن و اشتغال و … برای جوانان باید فراهم شود.

وی بیان کرد: فرزندآوری و جوانی جمعیت به عنوان یک تکلیف دینی، شرعی و قانونی، از سایر مباحث اقتصادی، اشتغال و … مهم‌تر و از اهم واجبات است.

استاندار سمنان تأکید کرد: صنعت گردشگری، بزرگ‌ترین صنعت با درآمد زودبازده است و توجه به امر صنایع‌دستی نظیر سفال یکی از راهکارهای توسعه این صنعت در استان است.

هاشمی عنوان کرد: دبیرخانه سفال در راستای معرفی صنایع‌دستی از قبیل سفال و سفالگری در استان با محوریت فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان تشکیل شود.

انتهای پیام/۷۴۰۰۷/ز/م/م


دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا