به گزارش یولن از سرخه، عباس غفوریان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرخه صبح امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به میانگین عملکرد حدود هشت دهم تن در هکتار اظهار کرد: پیشبینی میشود ۸۰ تن زیره سبز در شهرستان سرخه تولید شود.
وی افزود: کشت این گیاه در این منطقه از اواخر پاییز آغاز و در اواسط اردیبهشت و خرداد برداشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرخه تصریح کرد: بیشترین سطح کشت در روستاهای صوفیآباد، اسدآباد و بیابانک است.
غفوریان با اشاره به برخی از ویژگیهای محصول زیره گفت: گیاه دارویی زیره به دلیل تحمل بالا برابر تنشهای محیطی و نیاز کم به منابع آبی و طول دوره رویش کوتاه گیاهی مناسب برای کشت در شرایط سخت اقلیمی منطقه سرخه است.
وی گفت: محصول زیره به دلیل اهمیت و خواص دارویی و درمانی مورد استقبال کشاورزان منطقه قرار گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی سرخه به برخی از مشکلات موجود در این زمینه اشاره کرد و گفت: نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی این محصول، برداشت سنتی و مشکلات وجین مهمترین مشکلات این محصول در شهرستان است و با رفع چنین مشکلاتی و توسعه کشت در راستای تغییر الگوی کشت و جایگزینی محصولات کمآببر کمک شایانی به توسعه صادرات غیرنفتی در کشور میشود.
انتهای پیام/۷۴۰۰۲/م/