کرمان

گردهمایی پیشکسوتان دفاع مقدس با عنوان «یاد یاران»  در کرمان برگزار شد

گردهمایی پیشکسوتان دفاع مقدس با عنوان «یاد یاران»  در کرمان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری یولن ؛ همزمان با هفته مقاومت گردهمایی بزرگ پیشکسوتان دفاع مقدس با عنوان «یاد یاران» در حسینیه ثارالله شهر کرمان برگزار شد.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین کشور در این مراسم با تاکید بر اینکه باید دنبال تکثیر مکتب حاج قاسم باشیم که قله آن کرمان است، گفت: دنیا کرمان را با حاج‌قاسم می‌شناسد، باید کاری کنیم که کرمان در تراز مکتب حاج‌قاسم باشد، کرمان را باید تغییر داد و همه باید کمک کنند، استاندار آمادگی کامل برای کمک به تحقق این امر دارد.

سردار حسین معروفی اعلام کرد: ملت ایران پس از حاج‌ قاسم برای دفاع از حرم مصمم‌تر شد و او معنای کلام گهربار امام که فرمود پیشکسوتان را فراموش نکنید را به زیبایی تفسیر و نرم‌افزار واقعی مقاومت را احیا و ثابت کرد برای ادامه راه حاج‌قاسم جنسیت مهم نیست، اندیشه مهم است.

وی با بیان اینکه دشمنان با شهادت حاج ‌قاسم دنبال برچیدن نرم افزار مقاومت بودند اما این شهادت را فرصتی برای جهان اسلام و انقلاب اسلامی و شیعه کردند، افزود: دشمنان اگر بخواهند حماقت کنند، حاج قاسم را مطالعه کنند تا ملت ایران را بشناسد زیرا او خروجی و عصاره ملت ایران است و مدرسه درس آموز و نماد عملی ملت ایران و هویت و غیرت ملت ما و قطب‌نما و جهت‌ده برای رسیدن به اهداف عالی شد.

معروفی با اشاره به تأثیر معنوی شهادت حاج‌قاسم در جامعه تصریح کرد: شهادت او ارادت ما را به خاندان عصمت و طهارت بیشتر کرد.

معاون سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه نباید اجازه داد دشمن قلب ما را تصرف کند و از درون ما را شکست بدهد، بیان کرد: ائتلاف نظام سلطه نباید بر ملت امام حسین علیه‌السلام اثرگذار باشد.

ایسنا نوشت ،وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: شعار زن زندگی آزادی را که شهدا تفسیر کردند، اما دشمنان از ما دزدیدند و اسلام آمریکایی را در برابر اسلام ناب محمدی درست کردند.

معروفی ادامه داد: دیدیم با ناموس مسلمین در سوریه و با دختران ایزدی چه می‌کردند که حاج‌قاسم بچه‌های رزمنده را برد و آنان را نجات داد.

معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفین در ادامه اظهار کرد: کسانی که می‌گویند حاج‌قاسم سیاسی نبود، دروغ می‌گویند؛ مگر می‌شود کسی راهبرد نظام سیاسی الهی ما را در دنیا برای ظهور زمینه‌سازی کند اما سیاسی نباشد؟ بلکه او سیاسی باز و سیاسی کار نبود و منافع احزاب را قبول نداشت اما جریانات را به خوبی می‌شناخت.

معروفی درباره زندگی اقتصادی حاج‌قاسم بیان کرد: امکان ندارد کسی عقبه مادی برای خود تعریف کرده باشد و بتواند جهاد هم بکند؛ بلکه باید از خود عبور کند و حاج‌قاسم چنین بود.

معروفی یادآور شد: مردم کرمان ثابت کردند مقاومت زنده است زیرا حاج‌قاسم زنده است و این را در ساعت ۱:۲۰ همزمان با بارش برف و سرمای شدید هوا دیدیم و ۶۰ خبرنگار خارجی مراسم را پوشش دادند.

امروز هم کمتر از دوران جنگ نیست

سپس در ادامه استاندار کرمان نیز گفت: یاران حاج قاسم به خاطر درک شرایط سخت دوران جنگ، در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نقش دارند و امروز هم کمتر از دوران جنگ نیست؛ بنابراین باید با همان صلابت در خدمت فرهنگ و اقتصاد و … باشند.

محمدعلی طالبی ن بیان کرد: از معدود حسرت‌های من در زندگی نداشتن پدر و ندیدن شهید سلیمانی از نزدیک است و این حسرت از زمانی که آمدم کرمان خیلی بیشتر شد به خاطر آنچه که از حاج قاسم شنیدم و حس کردم چقدر جای ایشان در شرایط فعلی کشور خالی است.

وی افزود: از ارادت، احترام و دلبستگی شهید سلیمانی به خانواده شهدا به خصوص فرزندان شهدا زیاد شنیدم و خیلی دوست داشتم در فضای خدمتی که امروز در استان به وجود آمده، ایشان هم بودند و تحت پرچم ایشان به مردم و ارزش‌های انقلاب و پیشکسوتان جهاد و شهادت خدمت می‌کردیم.

طالبی بیان کرد: خدا را شاکریم در جای جای استان یاران شهید سلیمانی طلایه‌دار حرکت ما به سمت پیشرفت و توسعه هستند.

استاندار کرمان گفت: یاران حاج قاسم به خاطر درک شرایط سخت دوران جنگ، در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نقش دارند و امروز هم کمتر از دوران جنگ نیست؛ بنابراین باید با همان صلابت در خدمت فرهنگ و اقتصاد و … باشند.

وی تصریح کرد: نقش دوم و مهم‌تر در استان، ترویج فرهنگ و مکتب شهید سلیمانی است؛ مکتب خدمت به مردم و مردم‌داری و آنچه از او شنیدیم و دیدیم که امروز بر عهده پیشکسوتان است که این روحیه را در جامعه ترویج بدهند.

طالبی تاکید کرد: روحیه وحدت و همبستگی و کنار هم نشستن و گام نهادن در مسیر توسعه و پیشرفت استان را می‌خواهیم و این جز از یاران حاج‌قاسم بر نمی‌آید.

مجله خبری یولن

دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا