گلستان

۳ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال اعتبار عمرانی برای گنبدکاووس

۳ هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال اعتبار عمرانی برای گنبدکاووس

به گزارش یولن به نقل از ایرنا علیرضا نورانی روز پنجشنبه در جلسه کمیته برنامه‌ریزی گنبدکاووس افزود: از مجموع اعتبارات ابلاغی ۶۰۰ میلیارد ریال در حوزه آب (آب آشامیدنی و کشاورزی)، ۶۸۰ میلیارد ریال در حوزه راه‌های ارتباطی، ۴۳۰ میلیارد ریال حوزه نوسازی مدارس و ۲۱۰ میلیارد ریال حوزه ورزش و جوانان است.

وی بابیان اینکه اولویت نخست در هزینه اعتبارات عمرانی امسال در گلستان و ۱۴ شهرستان تابعه آن، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است، اضافه کرد: پروژه‌های حوزه آب و برق به سبب اهمیت آن و نیز عقب ماندگی‌های زیرساختی این ۲ بخش در اولویت این استان قرار دارند.

نورانی اضافه کرد: طی سه سال گذشته (۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲) در مجموع ۴۳ هزار میلیارد ریال از منابع ملی و استانی صرف بهبود زیرساخت های منابع آبی گلستان هزینه شده که هفت هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال آن فقط در بخش آب آشامیدنی بوده است.

وی همچنین با اذعان به وجود برخی عقب ماندگی‌های زیرساختی گنبدکاووس در بخش‌های گوناگون، تصریح کرد: به‌عنوان مثال این شهرستان از کم برخوردارترین شهرستان‌های شمال کشور در حوزه راه روستایی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گلستان ادامه داد: یکی از دلایل عقب ماندگی گنبدکاووس در حوزه راه‌های روستایی، وسعت بالای این شهرستان، تعداد روستاها و پراکندگی آن بوده است.

نورانی گفت: مجموعه مدیران ارشد گلستان بویژه استاندار نگاه ویژه به گنبدکاووس و برخی شهرستان‌های کم برخودار واقع در شرق این استان دارند و رشد اعتبارات ابلاغی هم گواه این موضوع است.

وی افزود: در تخصیص اعتبارات عمرانی استان هم عدالت رعایت شده و سال قبل همه شهرستان‌های گلستان به نسبت مساوی، ۶۶.۸ درصد تخصیص اعتبار داشتند.

نورانی همچنین با تاکید برضرورت جذب اعتبارات از منابع ملی توسط دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان گلستان، اضافه کرد: به عنوان مثال امسال ۴۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار ملی در «بند خ تبصره هفت» ویژه وزارت نیرو پیش بینی شده که باید از این ظرفیت در رفع بخشی از کمبودهای زیرساختی آب و برق استان و نیز گنبدکاووس استفاده کرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گلستان گفت: به هر میزان که دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان استان بتوانند منابع ملی جذب کنند به همان میزان هم منابع استانی در اختیار آنها گذاشته خواهد شد.

وی همچنین قول مساعد داد تا نسبت به اختصاص بخشی از منابع اعتباری لازم جهت اجرای شبکه توزیع آب آشامیدنی در ۱۸ روستای بخش مرزی داشلی برون ظرف سه سال، احداث بازارچه صنایع دستی و مرمت گنبدقابوس بلندترین برج تمام آجری جهان در این شهرستان اقدام کند.

در این جلسه همچنین فرماندار و روسای ادارات آب و فاضلاب، برق، بنیاد مسکن و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گنبدکاووس به همراه نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی هم در سخنانی جداگانه برلزوم اهتمام ویژه مدیران گلستان بویژه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی جهت تخصیص منابع اعتباری مناسب برای جبران عقب ماندگی‌های زیرساختی این شهرستان مرزی تاکید کردند.

گنبدکاووس افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که در سه نقطه شهری و ۱۷۲ روستا و در گستره پنج هزار و ۷۲ کیلومتر مربع سکونت دارند.

مجله خبری یولن

دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا