1.1 میلیون کردستانی از خدمات بیمه سلامت بهرهمند هستند/راهاندازی صندوق حمایت از بیماران صعبالعلاج در کردستان

1.1 میلیون کردستانی از خدمات بیمه سلامت بهرهمند هستند/راهاندازی صندوق حمایت از بیماران صعبالعلاج در کردستان
به گزارش خبرگزارش خبرگزاری یولن از سنندج، انور اسماعیلی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه سنندج اظهار کرد: در حال حاضر یک میلیون و 150 هزار نفر در کردستان از خدمات بیمه سلامت بهرهمند هستند.
وی تصریح کرد: بیماریهای صعبالعلاج به دلیل هزینهبردار بودن فشار سنگینی بر خانواده بیماران وارد میکرد که دولت با راهاندازی یک صندوق، از این بیماران حمایت میکند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 107 بیمار صعبالعلاج در کردستان زیر پوشش این صندوق قرار دارد و هزینه درمانی آنها در تمام مراکز درمانی خصوصی و دولتی را پرداخت میکند.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان افزود: از مردم انتظار داریم در راستای بهرهمندی افراد بیمار نیازمند از خدمات این صندوق همراه و همکار ما باشند تا بتوانیم زمینه خدماترسانی شایستهتر به بیماران را فراهم آوریم.
اسماعیلی اذعان کرد: امروز بیماران در جامعه ما نباید به دلیل نبود توان مالی مسیر درمانی خود را ابتر بگذارند چرا که بیمه سلامت و ایجاد صنادیق زیر مجموعه آن با همین دیدگاه و هدف راهاندازی شده و تمام هم و غم ما ایجاد بستر برای خدماترسانی بیشتر به جامعه هدف است.
وی در ادامه گفت: خیرین استان به جای کمک به بیماران صعبالعلاج بهتر است این عزیزان را به دفاتر این صندوق در شهرستانها معرفی کنند و کمکهای خود را به سمت ایجاد مسکن و مسایل غیر درمانی سوق دهند.
اسماعیلی با بیان اینکه بیمه سلامت با بهره مندی و ایجاد این صندوق ها وظیفه درمان و هرآنچه به درمان مربوط باشد را پوشش می دهد، اذعان کرد: 95 تا 100 درصد هزینه های درمانی از طریق این صندوق و بدون با ورود به پرونده بیمار پرداخت می شود.
وی خاطرنشان کرد: صندوق بیماری های صعب العلاج مربوط به تمام ایرانیان است و تنها مختص به کسانی که بیمه سلامت دارند نبوده و همه بیماران را تحت پوشش خود قرار می دهد.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان اضافه کرد: حتی بیمارانی که فاکتور و سندی در زمینه تهیه دارو در سالجاری دارند می توانند با مراجعه به صندوق هزینه های درمانی خود را دریافت کنند.
اسماعیلی با بیان اینکه سالانه اعتباری به این صندوق اختصاص می یابد که باید در راستای حمایت از بیماران صعب العلاج هزینه شود، گفت: عدم هزینه کرد این اعتبار موجب برگشت آن و کاهش اعتبارات اختصاص یافته در سال آینده خواهد شد.
انتهای پیام/2330/71