علمی و فناوری

200هزار دلار صرفه‌جویی ارزی با بومی‌سازی فرستنده‌های ارتباطات ماهواره‌ای

به گزارش گروه علم و پیشرفت یولن به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،علی خبردوست مدیرعامل شرکت نورا موج شریف گفت : محصول دانش بنیانی که ما تولید کرده­‌ایم، یک فرستنده تصویری است که کار انتقال تصویر و انتقال دیتا را انجام می دهد.عمده کاربرد این محصول، در ارتباطات ماهواره ای است هر چند که کاربرد ارتباطات زمینی را هم دارد.

 

در خدمت صداوسیما و پرنده های بدون سرنشین

موارد مصرف این محصول علاوه بر صداوسیما، مجموعه هایی است که روی انتقال تصویر از طریق پرنده های بدون سرنشین فعالیت می‌کنند.

سیستم تولید این محصول به ترتیبی است که ابتدا از طرف مشتری تعریف می شود، سپس متناسب با این تعریف و بررسی جزییات، طراحی و تولید می‌شود؛  پس از آزمایش و کیفیت‌سنجی، محصول نهایی به مشتری ارائه می‌شود.

 

قابل رقابت با نمونه های خارجی

این محصول ایران ساخت، به لحاظ کیفی و ساختار، هم‌تراز نمونه های باکیفیت خارجی است.از نظر قیمت نیز بسیار کمتر از آن نمونه ها تعریف می شود چون که آن محصولات خارجی، برای مالکیت معنوی کارشان، هزینه های گزافی را دریافت می کنند.

با این حال در شرایط حاضر و با راه افتادن تولید این محصول ایران‌ساخت، از حجم واردات محصولاتی از این دست بسیار کاسته شده و به دلیل نیاز داخل که با محصول بومی جبران شده، تنها تعداد اندکی از نمونه های خارجی آن وارد می شود.

 

تا ۲۰۰ هزار دلار صرفه جویی ارزی

تعداد افراد شاغل برای تولید و عرضه این محصول، ۸ متخصص به صورت مستقیم و ۲۰ نیروی انسانی نیز به صوت غیرمستقیم است؛ ضمن آن که  با تولید بومی این محصول، چیزی بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار دلار در سال، صرفه جویی ارزی برای کشور رقم خورده است.

خبردوست، حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست­ جمهوری را در بازار سازی برای محصولات دانش‌بنیان اثرگذار دانست و گفت: حمایت های مالی خوبی از ما به عمل آمده ست و در زمینه مالیاتی نیز معافیت هایی برای ما در نظر گرفته شد، ضمن این‌که در بحث صادرات هوشمند نیز کمک های قابل قبولی از این معاونت دریافت کردیم.

انتهای پیام/


دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا