آغاز چهل و هشتمین کنفرانس بینالمللی موزهها و مراکز علم دنیا از فردا
به گزارش یولن، در راستای فعالیتهای بینالمللی و مذاکرات صورت گرفته در چهل و هفتمین کنفرانس موزهها و مراکز علم دنیا (سیموست ۲۰۱۹ توکیو)، این موزه از سوی اعضای شورای سیموست به عنوان میزبان چهل و هشتمین کنفرانس سالانه انتخاب شد و سیموست ۲۰۲۱ تهران با عنوان «نقش موزهها و مراکز علم در حفاظت از محیط زیست» به علت شیوع پاندمی کرونا در سطح جهان با وقفه یک ساله و به صورت مجازی از روز یکشنبه ۱۶ آبان به صورت رسمی افتتاح خواهد شد.
بر اساس این گزارش، در مراسم افتتاحیه کنفرانس بینالمللی ۴ روز سیموست ۲۰۲۱ تهران که ساعت ۱۲ ظهر روز یکشنبه ۱۶ آبان ماه برگزار میشود، سیفالله جلیلی، دبیر علمی کنفرانس سیموست ۲۰۲۱ تهران و رئیس موزه ملی علوم و فناوری ایران، آلبرتو گارلاندینی، رئیس شورای بینالمللی موزهها (ایکوم)، ایچ چرکی دِمالی، رئیس کمیته بینالمللی موزههای علوم و فناوری جهان (سیموست) ، بائو کی دونگ، رئیس موزههای آسیا و اقیانوسیه (ASPAC) و سید احمد محیط طباطبایی، رئیس ایکوم ایران سخنرانی میکنند.
هوگ دو ورین، رئیس سابق ایکوم جهانی، با موضوع «موزه علم به عنوان ابزاری برای توانمندسازی جامعه»، فرانسوا میرز، رئیس کرسی یونسکو در بخش مطالعه تنوع موزهها و تکامل آن با موضوع «موزهها، تغییر جهانی و توسعه پایدار»، جَرَن کارادنیز، استادیار دانشگاه آنکارا و عضو ایکوم ترکیه با موضوع «موزهها و آموزش محیطزیست: بینش موزههای ترکیه» و ساموئل فرانکو آرکه، مدیر اجرایی مرکز فرهنگی حفاظت از کاساکُجوم گواتمالا با موضوع «فرهنگ میتواند شفا دهد» به عنوان سخنرانان کلیدی این کنفرانس خواهند بود.
محورهای اصلی چهل و هشتمین کنفرانس بینالمللی موزهها و مراکز علم دنیا (سیموست ۲۰۲۱ تهران) را «موزهها و بهبود درک عمومی از موضوعات محیط زیستی»، «موزهها و آموزش محیط زیستی»، «موزهها و شهروندی محیط زیستی موزهها و محیط زیست پایدار»، «موزهها و نمایشگاهها و رویدادهای محیط زیستی»، «موزهها، محیط زیست و بحران های نوپدید با تاکید بر کووید -۱۹» تشکیل می دهند.
در بخش دیگر این کنفرانس، علاقهمندان میتوانند با مراجعه به سایت سیموست ۲۰۲۱ تهران، نمایشگاه مجازی هنر دیجیتال سلوا اوزلی با عنوان «هنر دیجیتال از بهبود پایدار و برگشتپذیر کووید ۱۹» و فیلم رابرت آر جینز، پژوهشگرِ موزه و سردبیر بازنشسته مجله مدیریت و سرپرستی موزه از کشور کانادا در زمینه «نقش و مسئولیت موزهها در مورد بحران آب و هوا» را مشاهده کنند.
چهل و هشتمین کنفرانس بینالمللی موزهها و مراکز علم دنیا (سیموست ۲۰۲۱ تهران) به صورت زبان انگلیسی ارائه میشود. حضور و شرکت در کنفرانس و کارگاههای جانبی آن رایگان و برای همه عموم آزاد است و به شرکتکنندگانی که تا تاریخ ۱۴ آبانماه در سایت سیموست ثبتنام کردهاند، گواهینامه بینالمللی صادر میشود.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برنامه زمانبندی کنفرانس، کارگاههای جانبی، پنلها و نمایشگاههای مجازی به سایت رسمی سیموست ۲۰۲۱ تهران به آدرس http://fa.cimuset.inmost.ir/ و جهت ثبت نام در کارگاهها و حضور در کنفرانس به صورت رایگان به لینک ثبت نام – سیموست (inmost.ir) مراجعه کنند.
انتهای پیام/