صالحیامیری: به حواشی جودو نپردازیم/ مسائل ژیمناستیک باید داخل خانواده حل شود
به گزارش خبرنگار ورزشی یولن، سیدرضا صالحیامیری در مورد پرداخت پاداش مدالآوران المپیکی بلافاصله پس از پایان المپیک 2020 توکیو اظهار داشت: حق طبیعی ورزشکاران ما است که از حقوق قانونی خود برخوردار شوند. زمان حضورمان در توکیو بلافاصله پس از روی سکو رفتن ورزشکاران، مراسم کوچکی در دهکده با همراهی رئیس هر فدراسیون، همکارانشان و کادر سرپرستی اعزامی برگزار کرده و پاداش ارزی که عنوان آن پاداش پای سکو بود، به ورزشکاران پرداخت میکردیم. در این دوره دلار را تبدیل به یورو کرده و برای مدال طلا 10 هزار یورو، نقره 5 هزار یورو و برنز 3500 یورو به هر ورزشکار پرداخت کردیم.
وی ادامه داد:نفراتی که موفق به کسب مدال طلا شدند، به جز آن 10 هزار یورو 5 هزار یورو هم به عنوان پاداش ویژه دریافت کردند که این مبالغ در توکیو پرداخت شد. 70 درصد این مبلغ هم به مربیان و کادر فنی پرداخت شد. با همت شخص رئیسجمهور محترم که شهادت میدهم پیگیر پرداخت به موقع پاداش قهرمانان المپیک بود، این اتفاق مهم شکل گرفت و قهرمانان المپیک و پارالمپیک بلافاصله پس از این رویداد پاداشهای ریالی خود را هم ریافت کردند.
رئیس کمیته ملی المپیک کشورمان اضافه کرد: این موضوع تأثیر مثبتی در انگیزه قهرمانان و جوانان ما خواهد گذاشت زیرا آنها مشکلات معیشتی، زندگی و مسکن دارند که این مبالغ میتواند به همگی کمک کرده و فشار روحی و روانی آنها را کاهش بدهد تا بتوانند به راحتی به تمرینات خود بپردازند.
صالحیامیری در مورد برگزاری جلسه ویژه بازیهای آسیایی 2022 هانگژو چین گفت: مهمترین رویداد بعد از المپیک بازیهای آسیایی است. یکی از مدعیان این قاره هستیم و جایگاهمان در این مسابقات معمولا بین پنجم و ششم بوده است. در این دوره هم باید با کشورهایی مثل چین، ژاپن، کرهجنوبی، ازبکستان و قزاقستان و سایر کشورها رقابت کنیم. در حقیقت قدرت بزرگ ورزش جهان در آسیا است.
وی افزود: روز گذشته رسماً نشست کادر سرپرستی بازیهای هانگژو را آغاز کردیم و در این جلسه سیاستهای کلی تصویب شد. بر اساس رهنمودهای رهبری اصل را بر اعزام کیفی کاروان گذاشتهایم و افرادی به مسابقات اعزام میشوند که امکان حضورشان روی سکوها بسیار زیاد باشد. نکته دوم توجه ویژه به بانوان کشورمان برای حضور در بازیهای آسیایی است زیرا آنها ثابت کردند انگیزه و اراده زیادی در ورزش قهرمانی دارند.
رئیس کمیته ملی المپیک کشورمان خاطرنشان کرد: مسأله سوم توجه به تولیدات و تجهیزات داخلی و ترانسپورت آنها است. تصمیم گرفتیم به جای کالای خارجی از تولیدات داخلی در بازیهای آسیایی استفاده کنیم. نکته مورد اهمیت بعدی توجه به مسائل فرهنگی در کنار مباحث قهرمانی است قرار شد برای این مسابقات کمیته فرهنگی شکل بگیرد تا فرهنگ و تمدن کشورمان را به 45 کشور شرکتکننده در این مسابقات و خود چینیها به نمایش بگذارند. این مجموعه تصمیمات بود و در مورد رشتههای اعزامی هم بررسی جدی انجام شد.
صالحیامیری تصریح کرد: حدود 40 رشته در هانگژو خواهیم داشت. نکته مهم برای ما ارتقاء یک پلهای جایگاهمان نسبت به بازیهای آسیای جاکارتا است. در آن دوره از مسابقات هدفگذاری ما کسب 20 مدال طلا، 20 نقره و 20 برنز بود که خوشبختانه حاصل شد. در هانگژو هدفگذاری ما این است که یک پله بالاتر از بازیهای آسیایی 2018 باشیم. انشاءالله در جلسات آتی مسائل بیشتری را تصویب خواهیم کرد.
وی ادامه داد: جلسات کارشناسی با فدراسیونها از امروز آغاز شده است. در مورد تک تک فدراسیونها تعداد نفرات اعزامی لیست خواهد شد. ظرف یک ماه آینده باید فهرست خود را به ستاد برگزاری مسابقات اعلام کنیم و به همین دلیل جلسات فشرده ما از امروز آغاز شد.
رئیس کمیته ملی المپیک کشورمان در خصوص اظهارات و گلایههای اخیر آرش میراسماعیلی نسبت به وضعیت فدارسیون جودو توضیح داد: جودو عضوی از خانواده ورزش قهرمانی ما است و همه باید کمک و تلاش کنیم تا این رشته از تعلیق خارج شود تا خانواده جودو به میادین و فعالیتهای ملی،آسیایی و جهانی بازگردند. باید از مسائل حاشیهای دوری کرده و نباید به آنها بپردازیم. مصلحت نمیدانم اکنون وارد حواشی جودو شویم.
صالحی امیری افزود: ظرفیت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک در دو سال اخیر روی بحث جودو بوده و دست کم 30 جلسه در مورد نحوه دفاع از حقوق جودوی کشورمان را در دوره مسعود سلطانیفر و دوره فعلی وزارت ورزش برگزار کردیم. استراتژی اول ما و وزارتخانه حمایت حداکثری از فدراسیون برای خروج جودو از تعلیق است و انشاءالله این اتفاق شکل میگیرد تا خانواده جودو بار دیگر به میادین بازگردد.
وی تصریح کرد: صلاح نمیدانم به حاشیهها ورود کنم و انشاءالله در فرصتی لازم به آنها میپردازیم. نامهای از طرف کمیته ملی المپیک به فدراسیون جهانی جودو ارسال و آن را منتشر کردیم. در این نامه آمده فدارسیون جودوی ما لطمه دیده و این روند منجر به خسارت به این رشته خواهد شد و رای قبلی نیازمند تجدیدنظر است. این نامه به همین سادگی است و کاملا از آن دفاع میکنم زیرا هوشمندانه بود.
صالحیامیری ادامه داد: خواهش میکنم اکنون رسانهها به حواشی جودو نپردازند بلکه باید به متن پرداخت و این موضوع هم دفاع همهجانبه حقوقی و تلاش دیپلماتیک برای رفع تعلیق جودو است. دست کم 20 جلسه با مقامات کمیته بینالمللی المپیک در همه نشستها در دفاع از فدراسیون جودو و لغو این تعلیق داشتم و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.
رئیس کمیته ملی المپیک کشورمان در مورد اینکه آیا دادگاه CAS برای رسیدگی به پرونده جودو ایران سه آذر برگزار میشود پاسخ داد: این موضوع در دست رسیدگی است و جلسه دادگاه غیرحضوری برگزار میشود. روند را دنبال میکنیم. روز گذشته مذاکرهای با وکیل پرونده درباره نحوه دفاع داشتم. خوشبختانه وی توانمند است و در روند رو به جلو و مثبتی قرار داریم. باور دارم جودو از تعلیق خارج شده و بار دیگر به میادین بازمیگردد.
وی در خصوص به هم ریختگی فدراسیون ژیمناستیک گفت: مسائل مربوط به ژیمناستیک هم درون خانوادگی است و باید آن را در جلسات داخلی حل و فصل کنیم این موضوع هم قابل حل است و انشاءالله به زودی مباحث ژیمناستیک رفع خواهد شد تا بار دیگر این رشته مسیر جهش خود را دنبال کند. باید مسائل این رشته هم خارج از فضای رسانه در جلسات تخصصی بررسی شود.
صالحیامیری در ادامه گفتوگو با برنامه تهران ورزشی رادیو تهران تصریح کرد: باید مسائل ژیمناستیک هم سهجانبه و در داخل وزارت ورزش، کمیته المپیک و فدراسیون حل و فصل شود باور دارم در آینده نزدیک هم حل و فصل خواهد شد.
انتهای پیام/