همدان

نانوایی‌های همدان رتبه‌بندی شوند

به گزارش خبرگزاری یولن از همدان محمدعلی محمدی عصر امروز در کارگروه آرد و نان شهرستان همدان اظهار کرد: تعداد قابل توجهی نانوایی تحت عنوان سنتی و خانه‌پزی به ویژه در شهر جورقان فعال است که بدون هیچ سهمیه‌ای آرد مورد نیاز خود را به صورت قاچاق تهیه می‌کنند.

وی افزود: اداره غله و سازمان صمت ضمن بررسی کارشناسی نسبت به پیش‌بینی اختصاص سهمیه آرد مشخص با قیمت معینی برای واحدهای نانوایی خانه‌پز شهری اقدام کند.

فرماندار همدان با اشاره به تعداد بالای نانوایی در شهر همدان یادآور شد: کیفیت نان در همدان همواره مورد بحث بوده و این مهم در صورت فعالیت تعداد واحد نانوایی متناسب با جمعیت و ساعت کاری کامل با رتبه‌بندی و ایجاد بازار رقابتی محقق خواهد شد.

وی ترکیب گندم در سیلوها و کارخانه‌های تولیدی آرد را از جمله راهکارهای افزایش کیفیت آرد و نان عنوان کرد و خواستار توجه اداره غله و سازمان صمت به این موضوع شد.

محمدی مشکل قیمت تمام شده تولید آرد در کارخانه‌های تولیدی را از جمله مواردی دانست که سازمان صمت باید مورد بازنگری و حمایت قرار دهد.

وی با بیان اینکه هزینه‌های نگهداری ماشین‌آلات، بسته‌بندی و تعرفه‌های آسیابانی مورد توجه قرار گیرد تصریح کرد: استفاده از سبوس دامی، افزودنی‌های غیر مجاز، کنجد، سبزیجات و دانه‌های غیربهداشتی تحت عناوین مختلف و با قیمت بالاتر ممنوع است و نظارت اتحادیه، مرکز بهداشت و سازمان صمت باید جدی باشد.

فرماندار همدان افزود: طبق نظر کارشناسان نان سبوس‌دار صرفا باید از آرد کامل یا اضافه کردن سبوس خوراکی در حین تهیه خمیر و طی فرایند تخمیر تهیه شود که متاسفانه گاهی مشاهده شده نانوایی با سوء استفاده از عدم آگاهی مصرف‌کننده تحت عنوان نان سبوسدار مستقیم اقدام به پاشیدن سبوس به نان در حین طبخ می کند.

انتهای پیام/ ۳۱۴۰


دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا