4 راهکار مبارزه با قاچاقچیان مواد افیونی
به گزارش خبرگزاری یولن از درمیان، حسینعلی بخشی صبح امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان، اظهار داشت: شهرستان درمیان به دلیل موقعیت جغرافیایی و استراتژیک همجواری با مرز مشترک با کشور افغانستان یکی از شهرستانهایی است که در حوزه مقابله با مواد مخدر نقش ویژهای دارد.
وی ادامه داد: عدم مقابله و پیشگیری به لایههای جامعه آسیبهای عمیقی وارد و کار ارگانهای مربوطه را سختتر میکند و در سالهای اخیر در این راستا اقدامات مناسبی صورت گرفته اما این اقدامات ناکافی بوده و هنوز فعالیت بیشتری را میطلبد.
فرماندار درمیان مطرح کرد: بهبود شرایط، راهاندازی گرمخانه و اشتغالزایی، وجود کمپهای ترک اعتیاد میتواند اقدامات خوبی در برابر نفوذ سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر باشد ولی همچنان باید سعی شود تا قبل از ایجاد مشکل، برای مقابله با خطرهای احتمالی آن آماده بود چرا که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است.
بخشی همچنین در کارگروه فرهنگی و اجتماعی شهرسان اظهار داشت: باید چالشهای این حوزه مورد بررسی قرار گیرد و در این راستا همراهی و همفکری دستگاههای شهرستانی جهت اجرای برنامههای مدون در این حوزه باید به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد.
وی بر استفاده از ظرفیت روحانیون، سازمانهای مردمنهاد و مراکز دانشگاهی برای کاهش آسیبهای اجتماعی شهرستان تأکید کرد و افزود: استفاده از حلقههای معتمدان محلات به عنوان یک کانون اجتماعی تأثیرگذار و قدرتمند در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی میتواند نتیجهبخش باشد.
فرماندار درمیان با بیان اینکه مسائل اجتماعی و فرهنگی دامنه وسیعی دارد خواستار توجه به آسیبهای اولویتدار شهرستان از جمله اعتیاد به مواد مخدر سرقت و اختلافات خانوادگی شد و افزود: ضروری است با برگزاری جلسات تخصصی با ادارات مربوط، فراوانی این سه آسیب در نقاط مختلف شهرستان کالبد شکافی شود و راهحلهای لازم برای کاهش این آسیبها پیشنهاد شود.
بخشی همچنین از شهرداریها خواست در راستای نشاط اجتماعی نسبت به برگزاری پیادهروی خانوادگی و جشنهای مناسبتی برای ایجاد فضای شور و نشاط در بین شهروندان اقدام کنند.
انتهای پیام/۳۶۳۵/ح