کاربردی کردن فعالیتهای تقاضامحور مورد توجه دانشگاه کردستان است
به گزارش خبرگزاری یولن از سنندج، رحمت صادقی در آیین امضای تفاهمنامه همکاری دانشگاه و شرکت توزیع برق استان کردستان اظهار کرد: نخبگان جامعه میتوانند عامل تحول و حرکت جامعه باشند.
وی مقوله انرژی را مقوله بسیار چالشی و حساس دنیای امروز دانست و گفت: هر کشوری در برنامهریزیهای مدرن از آخرین یافتههای علمی استفاده کند در سطح مجامع بینالمللی قدرتمند خواهد بود.
صادقی با بیان اینکه منابع انرژی محدود و مصرف آن نامحدود است، اظهار کرد: ما سهمیه آیندگان را نیز مصرف میکنیم لذا باید به فکر منابع تجدیدپذیر باشیم در این راستا ضرورت دارد سیاستگذاران کشور برنامهریزی بلندمدت داشته باشند.
وی ارتباط و تعامل شرکت توزیع با مرکز علمی و پژوهشی دانشگاه را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و افزود: تفاهمنامه بهانهای برای آغاز کار است اما هدف نیست بلکه آغاز راه است.
وی تصریح کرد: دانشگاه تنها یک مرکز آموزشی پژوهشی نیست بلکه حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دغدغه دانشگاه کردستان است.
رئیس دانشگاه کردستان با تاکید بر اینکه دانشگاه و دانشجویان و نخبگان در کشور مورد توجه قرار دارد، اظهار کرد: دانشگاه نیز موظف است پاسخگوی نیازهای جامعه باشد.
وی ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت را در راستای پاسخگویی به نیازهای جامعه ضروری برشمرد و گفت: پایاننامههای دانشجویی و کارهای پژوهشی با کیفیت میتواند گرهگشای مشکلات جامعه باشد.
صادقی افزود: دانشگاه از تمام ظرفیتها در راستای اقتصادی کردن و کاهش مصرف انرژی در جامعه با شرکت توزیع همکاری خواهد کرد.
وی یادآور شد: دانشگاه کردستان، نخبگان، اتاق فکر و مشاوره آماده همکاری با شرکت توزیع است.
سازمانها از ظرفیت دانشگاه استفاده کنند
معاون پژوهشی دانشگاه کردستان نیز در این مراسم گفت: ادارات و سازمانها باید از ظرفیت دانشگاهها استفاده کنند.
کیومرث کرمی با اشاره به ظرفیت علمی دانشگاه کردستان افزود: انعقاد تفاهمنامه میان دانشگاه و توزیع برق میتواند به ارتقا همکاری میان دانشگاه و این شرکت در حوزههای علمی، تحقیقاتی و فناوری کمک کند.
وی اظهار کرد: پایاننامههای دانشجویان باید کاربردی و تقاضامحور باشد و دانشگاه را به دل جامعه هدایت کند.
به گفته کرمی، دانشگاه کردستان جزو ۱۵ دانشگاه برتر کشور است و در سطح جهانی در رده ۶۰۰ تا ۸۰۰ دانشگاه برتر جهان است.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵