کشت زیره سبز در ۱۰۰ هکتار از مزارع سرخه
کشت زیره سبز در ۱۰۰ هکتار از مزارع سرخه
به گزارش یولن از سرخه، عباس غفوریان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرخه صبح امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به میانگین عملکرد حدود هشت دهم تن در هکتار اظهار کرد: پیشبینی میشود ۸۰ تن زیره سبز در شهرستان سرخه تولید شود.
وی افزود: کشت این گیاه در این منطقه از اواخر پاییز آغاز و در اواسط اردیبهشت و خرداد برداشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرخه تصریح کرد: بیشترین سطح کشت در روستاهای صوفیآباد، اسدآباد و بیابانک است.
غفوریان با اشاره به برخی از ویژگیهای محصول زیره گفت: گیاه دارویی زیره به دلیل تحمل بالا برابر تنشهای محیطی و نیاز کم به منابع آبی و طول دوره رویش کوتاه گیاهی مناسب برای کشت در شرایط سخت اقلیمی منطقه سرخه است.
وی گفت: محصول زیره به دلیل اهمیت و خواص دارویی و درمانی مورد استقبال کشاورزان منطقه قرار گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی سرخه به برخی از مشکلات موجود در این زمینه اشاره کرد و گفت: نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی این محصول، برداشت سنتی و مشکلات وجین مهمترین مشکلات این محصول در شهرستان است و با رفع چنین مشکلاتی و توسعه کشت در راستای تغییر الگوی کشت و جایگزینی محصولات کمآببر کمک شایانی به توسعه صادرات غیرنفتی در کشور میشود.
انتهای پیام/۷۴۰۰۲/م/