سیاسی

ذوالنوری: رهبری عنایت و حمایت و رضایت‌مندی ویژه‌ای نسبت به شهید رئیسی داشت /امیرعبداللهیان اهل تعامل بود

ذوالنوری: رهبری عنایت و حمایت و رضایت‌مندی ویژه‌ای نسبت به شهید رئیسی داشت /امیرعبداللهیان اهل تعامل بود

به گزارش خبرگزاری یولن، مجتبی ذوالنوری با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شهید سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اظهار کرد: همانطور که مقام معظم رهبری به زیبایی فرمودند، وجود آیت‌الله دکتر رئیسی رئیس جمهور شهیدمان واقعاً برای کشور مغتنم بود. معمولاً روسای جمهور مشی‌های مختلفی دارند که گاهی به دل مردم می‌نشیند و گاهی نمی‌نشیند؛ حضرت آیت‌الله شهید رئیسی در این مدت به شکلی عمل کردند که واقعاً در دل مردم جای گرفتند و در نوع حضور مردم در خیابان‌ها و تاثر مردم از این حادثه و عزاداری و ابراز ارادت مردم و اظهار ناراحتی آنها همه بیانگر میزان محبوبیت و جایگاهی است که آیت‌الله شهید رئیسی در دل مردم پیدا کرد.

رئیس جمهور شهید هیچ گاه «منیت» نداشت

بنا بر گزارش ایسنا، وی افزود: ایشان انسان با اخلاصی بودند و مشاهده می‌کردیم که هرجا پیشرفت‌های دولت را بیان می‌کردند، هیچ گاه امری را به خود اختصاص نمی‌دادند؛ شهید رئیسی درباره پیشرفت‌ها و اقدامات دولت یا می‌گفتند در سایه رهبری‌ها و تدابیر و هدایت‌های مقام معظم رهبری انجام شده یا به بدنه خدوم دولت منتسب می‌کردند و هیچ گاه منیتی نداشتند و چیزی را به خودشان منتسب نمی‌کردند و واقعاً اخلاص داشتند. آن شهید بزرگوار در نوع عملکردش هم خیلی توجهی به نگاه دیگران نداشت بلکه به درستی یا نادرستی موضوع نگاه می‌کرد و بر این اساس تصمیم می‌گرفت.

شهید رئیسی خستگی را خسته کرده بود

نایب رئیس مجلس تحرک و سخت کوشی و خستگی ناپذیری را از دیگر ویژگی‌های شهید رئیسی عنوان کرد و گفت: در دوران کرونا شاهد بودیم که خیلی از مسئولان از حضور در بین مردم و مجامع و حتی محل کار عبا و استنکاف داشتند اما آیت‌الله رئیسی در مجامع مختلف به شکلی در بین مردم حضور پیدا کردند که گاهی مردم از سر و کول ایشان بالا می‌رفتند؛ سفرهای استانی و شهرستانی و جلسات متعدد و رفت و آمدهای شبانه روزی ایشان هیچ گاه متوقف نشد و کسانی که از نزدیک شاهد بودند، تائید می‌کنند که ایشان خستگی را خسته کرده بود و شبانه روزش را وقف مردم کرده بود.

شهید رئیسی از ضعف‌های گذشتگان گله‌ای نمی‌کرد

ذوالنوری با بیان اینکه «از دیگر ویژگی‌های شهید رئیسی نجابت، پرداختن به متن و اجتناب از حواشی بود»، عنوان کرد: معمولاً کسی که مسئولیتی را می‌گیرد گاهی فرافکنی می‌کند و حتی مسئولیت‌های خودش را نیز گردن دیگران می‌اندازد اما شهید رئیسی نه تنها از ضعف‌های گذشتگان گله‌ای نمی‌کرد و حتی‌المقدور به این موضوعات نمی‌پرداخت با اینکه آن زیرساخت‌ها در موافقت و عدم موفقیت ایشان تاثیر داشت، بلکه از آنها عبور می‌کرد و همیشه به متن می‌پرداخت. این نجابت شهید رئیسی قابل تقدیر و تحسین است که هیچ گاه ناکامی‌ها را کردن دیگران نمی‌انداخت و گله و شکوه نمی‌کرد.

رئیس جمهور شهید در سفرهای استانی با مردم کاملاً با عطوفت و مهربانی برخورد می‌کرد

وی ادامه داد: نکته چهارمی که ایشان بر آن متصف بود، روحیه مردم داری و مردم گرایی بود؛ ایشان واقعاً به مردم اهتمام می‌داد و اگر در سفرهای استانی و شهرستانی مردم نکاتی را می‌گفتند، ایشان حتماً در جلسات جمع‌بندی سفر به مردم، درباره نظرات مردم تذکر می‌دادند. ویژگی پنجم شهید رئیسی تواضع او بود؛ وقتی به سفر استانی می‌رفتند، با یک پیر مرد و پیر زن همان برخوردی را داشتند که با استاندار و فرماندار داشتند بلکه برخوردشان با مردم منعطف‌تر و مملو از عواطف، احساسات و محبت بود. ممکن بود با استاندار و وزیر بخاطر کار مردم تندی و برخورد کند ولی با مردم کاملاً با عطوفت و مهربانی برخورد می‌کرد.

شهید رئیسی با همه نمایندگان مجلس با روی خوش و متواضعانه برخورد می‌کرد

نایب رئیس مجلس همچنین با اشاره به نحوه تعامل شهید رئیسی با مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آیت الله رئیسی تنها رئیس جمهوری بود که دیده بودم به این میزان در ارتباط با مجلس سهل‌گیری می‌کردند؛ ایشان در هر فرصتی بدون ابا و تکبر در مجلس حاضر می‌شدند و نوع برخوردشان با نمایندگان مجلس نیز اینگونه بود که برای ایشان نماینده‌ای که با ۵ هزار رای به مجلس راه یافته با اعضای هیئت رئیسه یا روسای کمیسیون‌ها فرقی نمی‌کرد و با همه با روی خوش و متواضعانه برخورد می‌کرد؛ این ویژگی‌ها باعث شد که در دل همه قرار گرفت حتی گاهی نمایندگانی که نسبت به موضوعات کشور و حوزه‌های انتخابیه با آقای رئیس جمهور حرف داشتند و ممکن بود نقدی داشته باشند اما نوع تعامل و برخورد خوش آقای رئیسی و اخلاق مداری ایشان نماینده را شرمنده می‌کرد و رفتار نماینده یا تعدیل می‌شد یا اینکه تغییر می‌کرد.

شهید رئیسی اهل گوشه نشستن و فرمان صادر کردن نبود بلکه مردم میدان بود

ذوالنوری با تاکید بر اینکه آیت‌الله رئیسی منجنیقی رشد نکرد، گفت: شناخت من از ایشان به بیش از ۴۰ سال قبل می‌رسد و انصافاً از ایشان چیزی جز اخلاص و دل‌سوزی و احساس مسئولیت ندیدیم. ایشان همچنین در عین عطوفت، ملایمت و اخلاق مداری، نسبت به حل مشکلات مردم خیلی قاطع بودنت، استخوان لای زخم نمی‌گذاشتند، تصمیم می‌گرفتند و روی اجرای تصمیمات تاکید داشتند. ویژگی بعدی شهید رئیسی مرد میدان بودن و همان خصیصه‌ای است که شهید سپهبد سلیمانی داشت؛ ایشان مرد میدان بودند و اهل گوشه نشستن و فرمان صادر کردن نبودند، خودشان را خاکی می‌کردند و داخل گود می‌آمدند؛ این ویژگی مهمی بود و طبیعتاً بقیه مجموعه کارکنان دولت و وزرا این موضوع را تحسین می‌کردند.

در ۳ سالی که رئیسی رئیس جمهور بود، رهبری نفس راحتی کشیدند

وی «ولایت مداری» را از دیگر ویژگی‌های شهید رئیسی عنوان و تاکید کرد: در این ۳ سالی که ایشان رئیس جمهور بودند، رهبری نفس راحتی کشیدند چراکه دغدغه‌های قبل، ناهماهنگی قوا، دعواها، کشمش‌ها، دور زدن‌ها و کج کردن مسیرها اتفاق نیفتاد و دغدغه‌های رهبری کم شد چون شهید رئیسی به رعایت نظرات و فرامین مقام معظم رهبری مقید بود که حق هم همین است؛ ما اگر دین مدار باشیم جایگاه ولایت در راس امور است و اگر قانون‌مدار باشیم قانون اساسی برای ولایت چنین جایگاهی دیده است و اگر خدای ناکرده روسای قوا بی مسئولان از مسیر رهبری زاویه داشته باشند، دودش بر چشم مردم می‌رود؛ رهبری مثل خلبان هواپیما است و رئیس جمهور به عنوان بالاترین مقام اجرایی کشور کمک خلبان است؛ اگر رهبری یک گرایی را تنظیم کردند و یک محدوده جغرافیایی را برای هدف فرود و حرکت هواپیما تنظیم کردند، اگر رئیس جمهور خلاف آن را برود، آنکه ضرر می‌کند سرنشینان هواپیما است؛ نمی‌شود رهبری تابع رئیس جمهور باشد بلکه این رئیس جمهور است که باید از رهبری تبعیت کند تا هم افزایی ایجاد شود و پشتیبانی‌های رهبری به‌صورت کامل همراه با رئیس جمهور باشد و مشکلات کشور مرتفع شود. اگر در جایی رئیس‌جمهور در مسیر رهبری همراهی نکند، بازنده و ضرر کننده اصلی مردم هستند؛ طبیعتاً جناب آقای رئیسی این خطرات و ضررها را از کشور دفع کرد و ایشان مسیر رهبری و هم افزایی امکانات را دنبال کرد.

مقام معظم رهبری در دوران ریاست جمهوری شهید آیت‌الله رئیسی، عنایت و حمایت و رضایت‌مندی ویژه‌ای نسبت به ایشان داشتند

نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه «مقام معظم رهبری نسبت به روسای جمهور دو نوع نگاه دارند»، افزود: یکی نگاه عام است که هر مسئولی در کشور باید حمایت شود تا بتواند به وظایف خود عمل کند؛ رهبری این حمایت را از هیچ رئیس جمهوری دریغ نکردند و کم نگذاشتند. نگاه بعدی رضایتمندی و حمایت‌های خاص ایشان از رئیس جمهور است که این موضوع به شخص رئیس جمهور و مسیری که او طی می‌کند، بستگی دارد؛ ما شاهد بودیم که مقام معظم رهبری در دوران ریاست جمهوری شهید آیت‌الله رئیسی، عنایت و حمایت و رضایت‌مندی ویژه‌ای نسبت به ایشان داشتند که این هم در حل مشکلات کشور تاثیر جدی دارد.

در این ۳ سال روابط ایران با خیلی از کشورهای همسایه منطقه و دنیا اصلاح شد

ذوالنوری همچنین درباره عملکرد شهید رئیسی در دوران ریاست جمهوری اظهار کرد: ایشان آرزوی شهادت داشت و دل نبسته بود و آخر هم به آرزوی خود رسید و دولت نیز واقعاً موفقیت‌های چشمگیری داشت؛ برای مثال در عرصه وزارت خارجه و دیپلماسی در دوران ایشان اتفاقات بزرگی افتاد؛ درباره تحریم‌ها یا باید آنها را دور بزنیم یا خنثی کنیم؛ ایشان فلش و جهت حرکتش خنثی سازی تحریم ها بود؛ یکی از راه‌های خنثی سازی نیز تکیه بر توانمندی‌های داخلی ایت و دیگری حل موضوع ارتباط با دنیاست؛ ایشان در این راستا موضوع عضویت ایران در پیمان‌های مهم منطقه‌ای و جهانی مثل شانگهای و بریکس و سایر پیمان‌ها را دنبال کردند. این مجامع و پیمان‌های بین‌الملی با تعریف روابط اقتصادی مشترک و ایجاد پول واحد و مشترک خود به‌خود تاثیر دلار و یورو را از اقتصاد کشور کاهش و تهاتر کالا و تبادل مالی را راحت می‌کند و تبعیت پذیری تحریم‌ها را از آمریکا برمی‌دارد. شهید رئیسی همتش را بر این موضوع گذاشت و در این ۳ سال روابط ایران با خیلی از کشورهای همسایه منطقه و دنیا اصلاح شد و ایشان گشایشی ایجاد کردند؛ ایشان الحمدالله موفق عمل کردند و امیدواریم این مسیر ادامه پیدا کند.

سلامت نفس شهید امیرعبدالهیان زبانزد و اخلاق خوش او جذاب بود

وی در ادامه به بیان ویژگی‌های شهید حسین امیر عبداللهیان پرداخت و گفت: سابقه من در آشنایی با ایشان طولانی است و از گفته‌ها و شنیده ها نیست؛ هم قبل از اینکه ایشان در دولت گذشته از وزارت خارجه بیرون بیاید، با او ارتباط داشتم؛ و هم بعد از آن‌که ایشان به مجلس آمدند و مسئولیت معاونت بین‌الملی را بر عهده داشتند ما محشور بودیم به ویژه این‌که وقتی در کمسیون امنیت ملی بودم با ایشان ارتباطات زیادی داشتم در دوران نایب رئیسی هم با ایشان ارتباط و تعامل داشتم. انصافاً سلامت نفس شهید امیرعبدالهیان زبانزد و اخلاق خوش او جذاب بود؛ ‌ حتی در بسیاری از کشورها وقتی ایشان اقدامات دیپلماتیک‌شان را انجام می‌دادند، رفتار و اخلاق خوش ایشان در نوع تعامل و رفتار دیپلمات‌های مقابل نیز تاثیر گذار بود؛ در عین اینکه ایشان اهل تعامل، محبت، عواطف و خوش خلقی بودند با دیپلمات‌های اجنبی که با ایران تقابل دارند، کاملاً برخورد دیپلماتیک خشک انجام می‌داد به این معنا که مسئول دیپلماسی جمهوری اسلامی کُرنشی در مقابل آنها نداشته باشد؛ ایشان در مقابل دیپلمات‌های بیگانه زبان بدن را در تمام حالات رعایت می‌کرد تا خدای ناکرده موضع جمهوری اسلامی در مقابل طرف مذاکره موضع کُرنش یا ضعف نباشد.

در گذشته با امیرعبداللهیان برخورد خوبی نشد اما آیت‌الله رئیسی شخصیت ایشان را با به‌کارگیری در وزارت خارجه به عنوان وزیر بازساری کرد

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه «وزیر امور خاجه شهید در عین اخلاق مداری به اصول دیپلماتیک بسیار پایبند بود»، ادامه عنوان کرد: امیر عبدالهیان به تاثی از رئیس جمهور شهید و ویژگی‌های اخلاقی و تعهدات انقلابی خودش، واقعاً آرامش و شبانه روز نداشت و زحمت مداوم و مستمر می‌کشید و تواضع عجیبی داشت؛ هر وقت که به کمیسیون امنیت ملی و کمیسیون‌های مجلس دیگر می‌آمد و با نمایندگان برخورد می‌کرد ممکن بود که پس از حضور در جلسه‌ای یک ساعته، بیشتر از مدت جلسه می‌ایستاد و با نمایندگان خوش و بش و گفت‌وگو می‌کرد؛ او آدمی نبود که اهل تعامل نباشد و نیز انصافاً گمنام بود و مظلوم واقع شد؛ بسیار زحمت کش بود ولی در گذشته با ایشان برخورد خوبی نشد اما آیت‌الله رئیسی شخصیت ایشان را با به‌کارگیری در وزارت خارجه به عنوان وزیر بازساری کرد و ایشان هم در این عرصه خوش درخشید.

خدمات و نوع رفتار شهید آل هاشم با مردم به عنوان یک پدر معنوی واقعاً زبانزد است

ذوالنوری همچنین درباره ویژگی‌های شهید سید محمدعلی آل هاشم امام جمعه تبریز که همراه با شهدای خدمت به شهادت رسید، گفت: در زمان تصدی به عنوان رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، یک حالت معنوی برادری، انس و الفت بین فرماندهان ارتش و مجموعه عقیدتی سیاسی‌ها با مجموعه فرماندهی برقرار شده بود که در سایه تدابیر و روحیات خدمت‌گذاری و تواضع و اخلاص آیت‌الله آل هاشم بود. زمانی هم که به عنوان نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی منصوب شد، منشأ خدمات زیادی شدند و خدمات و نوع رفتار ایشان با مردم به عنوان یک پدر معنوی واقعاً زبانزد است. شهید آل هاشم اولین امام جمعه‌ای بود که با روحیات مردمی که داشت نرده‌های حائل بین مردم و مسئولان را در نماز جمعه جمع کرد و به آرزوی شهادت خود رسید.

گرچه دوران استانداری شهید رحمتی متاسفانه خیلی طولانی نشد اما در همین مدت کوتاه در دل‌ها جای گرفت

وی با بیان اینکه «استاندار شهید مالک رحمتی را که از جوانان دهه شصتی بود، از قبل می‌شناختم»، اظهار کرد: شهید رحمتی در دورانی که رئیس سازمان خصوصی‌سازی شد تعاملات زیادی با مجلس داشت؛ در خون این جوان اخلاص، ادب، تواضع و شور انقلاب و جهادی جاری بود. گرچه دوران استانداری‌اش متاسفانه خیلی طولانی نشد اما در همین مدت کوتاه در دل‌ها جای گرفت و در آخر هم به فیض لقای الهی رسید.

کادر پرواز بالگرد رئیس جمهوری زندگی‌شان را در خدمت به مردم و جمهوری اسلامی و بنیه دفاعی کشور و خدمت به دولت سپری کردند

ذوالنوری در پایان با تجلیل از کادر پرواز بالگرد رئیس جمهوری که هنراه با شهدای خدمت به شهادت رسیدند، اظهار کرد: توفیق نداشتم از نزدیک خدمت شهدای کادر پرواز باشم و فقط همین قدر می‌توانم بگوییم که زندگی‌شان را در خدمت به مردم و جمهوری اسلامی و بنیه دفاعی کشور و خدمت به دولت سپری کردند و نهایتاً به فیض شهادت و لقای الهی نائل شدند؛ ان شاالله ما شرمنده شهدا نباشیم و بتوانیم مسیر شهدای عزیز انقلاب، دفاع مقدس، مدافع حرم، امنیت، خدمت و ترور را حفظ کنیم و نقش خودمان را انجام دهیم.

۲۷۲۱۵

مجله خبری یولن

دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا