اجتماعی

چای بنوشیم یا آب؟

چای بنوشیم یا آب؟

به گزارش یولن، چای و دمنوش‌های گیاهی از نظر فنی از برگ‌های چای ساخته نمی‌شوند، بلکه از گل‌ها، برگ‌ها، دانه‌ها یا ریشه‌های دیگر گیاهانِ خشک شده ساخته می‌شوند. در نتیجه به طور طبیعی فاقد کافئین هستند و از لحاظ هیدراتاسیون یا آبرسانی، می‌توان آنها را هم‌رده‌ی آب آشامیدنی به شمار آورد.

فواید چای به آب‌رسانی محدود نمی‌شود

فواید نوشیدن چای، شامل یک فهرست بلندبالا است؛ به عنوان مثال، چای سبز منبعی غنی از فلاونوئیدها است و مصرف منظم آن باعث کاهش فشار خون، کلسترول و تری گلیسیرید می‌شود. نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که نوشیدن چای سبز، به‌ویژه در ترکیب با قهوه، ممکن است خطر مرگ ناشی از هر عللی را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کاهش دهد.

تحقیقات دیگری نیز نشان می‌دهد که نوشیدن چای سیاه ممکن است به کاهش فشار خون کمک کرده و از این طریق سلامت قلب را تأمین کند.

در حالی که چای کافئین‌دار به اندازه آب آشامیدنی، یک آب‌رسان قوی نیست، اما باز هم یک انتخاب عالی به شمار می‌آید؛ زیرا چای می‌تواند از نظر طعم و ترکیب مواد یک گزینه متنوع باشد؛ همچنین این امکان را به شما می‌دهد که طعم‌های طبیعی مانند آبلیمو یا لیموترش، میوه یا ادویه‌هایی مانند دارچین و جوز هندی را به آن اضافه کنید، بدون اینکه در فواید تغذیه‌ای چای تغییری ایجاد شود.

منبع: everydayhealth

۴۷۲۳۲

مجله خبری یولن

دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا