سیاسی

مناظره داغ در تلویزیون/ قوچانی: الان دو قطبی است؛ دوقطبی بین پاکدستی آقای پزشکیان و فساد/ احدیان: مردم کارنامه قالیباف را دارند می‌بینند

مناظره داغ در تلویزیون/ قوچانی: الان دو قطبی است؛ دوقطبی بین پاکدستی آقای پزشکیان و فساد/ احدیان: مردم کارنامه قالیباف را دارند می‌بینند

به گزارش خبرگزاری یولن، مناظره محمد قوچانی فعال سیاسی اصلاح‌طلب و محمدسعید احدیان مشاور محمدباقر قالیباف کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری یکشنبه سوم خرداد ۱۴۰۳ در با حضور در شبکه خبر در مناظره‌ای با عنوان «اولویت‌های رئیس‌جمهور آینده» شرکت کردند.

در ادامه بخش های مهم این گفتگو را به نقل از خبرگزاری صدا و سیما می خوانید؛

احدیان: آن چیزی که ما داریم می‌بینیم الان این است فکر می‌کنم مهمترین مسئله‌ای که ما با آن روبرو هستیم این است در حالی که ما در نگاهی که کاندیدای مورد نظر ما آقای دکتر محمد قالیباف برنامه روشنی دارد، در ابعاد مختلف تخصص خودشان را ایشان نشان دادند، اشراف خودشان و آگاهی نسبت به موضوع حل مسئله اقتصادی کاملا مشهود است و مشخصا ۵ طرح فوریتی روشن و شفاف را اعلام کردند که برای معیشت می‌خواهند چه کار کنند، برای مسئله مسکن و جوانان می‌خواهند چه کار کنند، برای مسئله‌های امنیتی، اجتماعی، امنیتی اتباع غیر مجاز چه کار می‌خواهند بکنند، همه چیز روشن و شفاف اعلام شده و همچنین برای آینده کشور آن افق پیش روی ۱۴۱۴ را می‌خواهند چه کار کنند راه حلشان مشخص است سیستمشان معلوم است و با این نگاه مسیر دارد تعیین می‌شود در حالی که در طرف آقای دکتر پزشکیان چیزی که ما داریم می‌بینیم یک سری حرف‌ها و تنش آفرینی‌هایی که داریم هر روز می‌بینیم، یک روز یک مشاور ایشان در برنامه تلویزیونی شروع می‌کند به تنش آفرینی و پرت کردن میکروفون به سمت خود کاندیدا، یک روز مشاور دیگر ایشان با یک ادبیات تنش آفرینی وارد فضای صحنه‌ها می‌شود و به گونه‌ای عمل می‌شود که صدای مردم وسط این صداها گم می‌شود و این فرایند پیش می‌آید که مسئله مردم روی زمین بماند.

قوچانی: مهمترین مشکلی که الان کشور دارد این است که بنده و شما که اینجا نشستیم تا این لحظه رقابت و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری به ۵۰ درصد نرسیده است ممکن است یکی دو درصد این طرف آن طرف‌تر باشد و این خیلی نگران کننده است و نگرانی که وجود دارد این که واقعا مردم یعنی من نگرانی را بیش از این که اقتصادی بدانم، نگرانی اجتماعی می‌دانم یعنی دلیل ناامیدی اجتماعی که وجود دارد به دلیل مشکلاتی که مردم و تحلیلی که مردم در مورد انتخابات دارند این انسجام و وحدت ملی که از سال ۷۶ تا ۹۶ در کشور ما در اوج خودش بود و رقابت‌ها و انتخابات پرشکوهی را دیدیم اینها احتمالاً نگرانی وجود دارد که این تکرار نشود و همچنان مدل سال ۱۴۰۰ که آرای باطله با رئیس جمهور مستقر و منتخب رقابت کردند تکرار شود این بزرگترین خطر است.

می‌فرمایید تنش، امیدوارم شما شبیه آقای اسفندیاری نباشید و این جلسه خیلی به خوبی برگزار شود و تحریک نکنید که طرف مقابل واکنش نشان بدهد. بنده هم تا آن جایی که هست تلاش خواهم کرد در چارچوبی با شما صحبت کنم، اما این تنش‌ها که خیلی تنش‌های مهمی نیست نهایتاً جاذبه تلویزیونی به وجود می‌آورد، تنش مهم این است که شما و دوستانتان به سفارت عربستان حمله کردید و اعضایشان در ستاد آقای قالیباف همکاری و همراهی دارند خیلی عجیب است، آن تنش مملکت را خراب می‌کند نه این تنش‌ها که مزه یک برنامه تلویزیونی است و می‌شود به آن نقد کرد از دو طرف هم می‌شود نقد کرد به سمت آقای پزشکیان هم چیزی پرت نشد نگران ایشان نباشید، ایشان بزرگتر از این است که بخواهد در مورد این مسائل فضاسازی شما را قبول کند.

در مورد دهه ۹۰ فرمودید، در دهه ۹۰ آقای قالیباف هم همیشه جزو مقامات دهه ۹۰ بوده است، من اتفاقاً قبل از این که بیایم داشتم یک مرور می‌کردم ما در روزنامه شرق که بودیم یک ویژه نامه‌ای در سال ۸۴ برای آقای قالیباف و دیگران و همه نامزدها تهیه کردیم اینها را نگاه کردم دیدم آقای قالیباف از ۴۴ سالگی تا امروز که ظاهرا ۶۴ سالشان است همیشه وارد انتخابات شده‌اند یعنی چهارمین دوره است که ایشان نامزد انتخابات می‌شوند این مسئله واقعاً به عنوان یک سوال از طرف من به عنوان یک روزنامه نگار که علاقمند به آقای پزشکیان و منتقد آقای قالیباف است از روزی که ایشان نامزد شد ایشان سه بار از مردم رای نگرفته است، چرا بخت خودش را امتحان می‌کند؟

همین یک ماه پیش ایشان در انتخابات ۴۰۰ هزار تا رای آورد رئیس مجلس نفر سوم و چهارم لیست انتخاباتی شد از دوستان خودتان هم شکست خوردید اگر ایشان این قدر طرح‌های آماده داشت، حرف‌های خیلی خوبی داشت، ببینید مشکل اصلی که الان در کشور ما وجود دارد این است که ما نه با آقای قالیباف رقابت داریم، نه با آقای جلیلی و نه با هیچ کسی دیگر.

رقیب ما کسانی هستند که رای نمی‌دهند، رقیب ما قشر خاکستری جامعه است که شما باعث شدید از صندوق رای و انتخابات ناامید شوند و رای ندهند و دلیل آن که قشر خاکستری ما رای نمی‌دهد این است که سه سوال دارد، من این سه سوال را مطرح می‌کنم خواهش می‌کنم به آن جواب بدهید، اول اینکه مردم می‌گویند رئیس جمهور چه فرقی می‌کند همیشه این آقای قالیباف که پای نامزدی است یا آقای جلیلی که همیشه است حالا یک آدم متفاوتی هم مثل آقای پزشکیان را تایید می‌کنند ما باید خیلی دست به دعا باشیم که ایشان بتواند در انتخابات پیروز بشود یا آرای وی در نهایت به گونه‌ای بشود که رئیس جمهور شود، مردم می‌گویند فرقی نمی‌کند خلاصه این آقای قالیباف یا رئیس مجلس است یا رئیس جمهور است یا شهردار تهران است یا رئیس پلیس است یکی از این مقامات را دارد همیشه، دومین مسئله این است که واقعا بحران رقابت و مهندسی رقابت است چرا شورای نگهبان همیشه آقای قالیباف را تایید می‌کند یا آقای جلیلی را تایید می‌کند می‌گوید خوب حالا یک اصلاح طلب یک میانه رو هم تایید کنیم این چه مهندسی است که از سال ۸۴ به این سمت اتفاق افتاده؛ سوم، بحران همکاری است، مردم می‌گویند حالا زد و آقای پزشکیان رئیس جمهور شد کسی با او همکاری می‌کند؟ آیا می‌گذارند کار بکند یا خیر،

احدیان: یک سری سوالات و مباحثی که در تمام این سال‌ها همیشه مطرح شده و پاسخ‌هایش را دانه به دانه بخواهیم بدهیم روشن است و خروجی آن هم جز اینکه ما گردن نگیریم و همه بار را بیندازیم روی دوش حاکمیتی که خودمان از یک طرف در انتخاباتش شرکت می‌کنیم، شورای نگهبانش را قبول می‌کنیم بعد هم که نتیجه نمی‌گیریم می‌ریزیم در خیابان و می‌گوییم تقلب شده یا می‌گوییم نگذاشتند کار کنیم یا می‌گوییم همین الان داریم از پیش آماده می‌کنیم می‌گوییم اگر نشد می‌گوییم کسی با ما همکاری نمی‌کند که کار کنیم، خوب اگر کسی با شما همکاری نمی‌کند کار کنید پس چرا وارد عرصه انتخابات می‌شوید؟ حرف من دقیقاً همین جا است که وقتی شما قرار است بروید تازه بعداً شروع کنید تنش درست کنید و بعد بگویید همکاری با ما نکردند و نگذاشتند کار کنیم و نمی‌شود، خوب چرا وارد این فضا می‌شوید که از الان پایه‌های تنش را در جامعه می‌گذارید؟

سوال اصلی این است یک مجموعه دروغ و ادعاهای غیر هم مطرح می‌کنند مثلا در ستاد انتخاباتی، فلان فرد در سفارت عربستان بوده است، یک عالم آدم در ستاد آقای پزشکیان هستند که ۱۰۰ تا کار امنیتی و غیر امنیتی می‌کنند مگر همه آن به آقای پزشکیان مربوط است؟ اصلاً ارتباطی با آقای پزشکیان دارد؟ کسی با کسی عکس داشته باشد ملاک می‌شود که آن آدم نماینده آن افراد باشد؟ در حالی که وزارت کشور خود شما مسئول بوده باید مراقبت می‌کرده و اجازه نمی‌داده که وظیفه حاکمیتی کشور وزیر کشورش است که باید بتواند پیش بینی کند و نگذارد اتفاقات و تنش برای سفارتخانه‌های کشورهای مختلف اتفاق بیفتد، گردن نگیری یعنی این یعنی شما بار خودتان را می‌گذارد روی دوش عده‌ای که و وصلش می‌کنید به کسان دیگر به دروغ، مسئله شما خیلی مسئله روشن و شفافی است دغدغه شما حل مسئله مردم نیست.

قوچانی: ایشان دروغی گفتند در همین ۴-۵ دقیقه، من نگفتم اقتصاد مسئله مردم نیست، من گفتم که مسئله اقتصادی را الان از راه حل اقتصادی حل نمی‌کنند مسئله اقتصادی از راه حل اجتماعی حل می‌کنند.

احدیان: من گفتم مسئله اقتصادی مسئله شما نیست، نگفتم مسئله مردم نیست.

قوچانی: اتفاقا مسئله بنده است نمی‌دانم مسئله شما هست یا نیست، چون سطح زندگی ما در خیابان حرکت می‌کنیم و همش سوار ماشین‌های دولتی نیستیم که این چیزها را نبینیم. نکته دوم که وجود دارد من از ایشان یک تشکر کنم که گردن گرفتند که کسی که به سفارت عربستان حمله کرده با آقای قالیباف عکس دارد من یادم رفته بود این را بگویم، از شما تشکر می‌کنم که یادآوری کردید حالا که در ستاد هست یانیست مهم نیست، شما به ما این را روشن بگویید نسبتتان با آن آقایی که حمله کرده به سفارت عربستان چیست؟ می‌فرمائید که دولت آقای روحانی و آقای ظریف و این ها، چرا این قدر از آمدن آقای ظریف عصبانی هستید ایشان دارد انتخابات را برای شما گرم کند، مگر قرار نیست مشارکت بالا برود؟ این میزان عصبانیت که آقای قالیباف می‌رود در اصفهان فکر می‌کند آقای ظریف نامزد ریاست جمهوری است؟‌ای کاش بود؟ فکر می‌کنید که آقای روحانی نامزد ریاست جمهوری است؟

من دارم از شما سوال می‌کنم، فرض کنیم آقای روحانی بد، چه ربطی به ۴۰۰ هزار رای آقای قالیباف دارد؟ آقای قالیباف از خودش شکست خورده، ایشان نتوانسته در همین تهران سه بار از مردمی که، شما بیلبورد زدید که ما تهران ساختیم، کشور را هم می‌سازیم، مردم پای ترافیک ایستاده اند و دارند تابلوی شما را نگاه می‌کنند بعد در همین تهران مگر رای مردم در این سه دوره معلوم نیست؟

احدیان: من جواب سوالات شما را می‌دهم، اما در فرصتی که باشد نه در ۵ دقیقه من از شما سوال کردم و دوباره سوال می‌کنم چطوری می‌خواهید مسئله اقتصاد مردم را که گفتید مسئله اقتصاد، مسئله مردم است چه جوری می‌خواهید حلش کنید با بیانیه خواندن با تهمت زدن، با دروغ گفتن تحقیر کردن، اگر آقای قالیباف را به اصطلاح فکر می‌کنید که بازنده است چرا ازش می‌ترسید؟

قوچانی: ما نمی‌ترسیم.

احدیان: نمی‌ترسیدید که این بازی‌ها را در نمی‌آوردید چرا از آقای قالیباف می‌ترسید؟ آقای قالیباف اگر چند تا انتخابات آقای قالیباف برنده انتخابات است جامعه انقلابی و مردم عادی از هر دو طیف این جامعه رای دارد و قبولش دارم چرا، چون یک انقلابی از جنس حاج قاسم است، چون یک انقلابی که جهادی کار می‌کند، با مردم صحبت می‌کند مسئله‌اش مسئله مردم است، انقلابی است که شما نمی‌توانید باهاش دوقطبی بسازید، شما با آقای قالیباف نمی‌توانید دو قطبی بسازید به خاطر همین می‌ترسید ازش توییت می‌زنید که آقای قالیباف باید انصراف بدهد چرا، چون می‌ترسید ازش.

قوچانی: توییت را که آقای جلیلی زدند.

احدیان: نه آقای جلیلی که توییتی علیه آقای قالیباف نزدند ما جبهه انقلاب متحد هستیم، اختلافات داخلی هم که داشته باشیم که حتماً هم داریم سلیقه است ما با هم هماهنگ می‌کنیم با هم صحبت می‌کنیم این مناظرات کاملاً جدی است و همه دارند با هم رقابت می‌کنند مثل شما نیستیم که برویم پشت پرده پوششی درست کنیم همه دارند رقابت می‌کنند به وقتش هم باز تصمیم می‌گیرند اگر لازم باشد اجماع می‌کنند که البته انشاالله اجماع می‌کنند و اگر لازم نباشد رقابت می‌کنند داخل جبهه انقلاب شما نمی‌توانید شکاف بیندازید مسئله روشن و شفاف است.

قوچانی: اینها سوال‌های مردم است می‌گویند رئیس جمهور بیاید چه فرقی می‌کند این رئیس جمهور یا آن رئیس جمهور؟ آیا می‌گذارند که نامزدمان پیروز شود یا نه؟ اگر گذاشتن می‌گذارند کار بکند یا نه؟ من به مردم می‌گویم به شما اصلاً کاری ندارم فعلاًچون شما می‌دانید من چه می‌گویم و اصلاً توجه نمی‌کنید من به مردم می‌گویم مردم هم رئیس جمهور فرق می‌کند کی باشد هم می‌گذارند که او رئیس جمهور شود و هم باهاش همکاری می‌کنند نه این آقایان نظام سیاسی با آقای خاتمی با آقای روحانی در سال ۷۶ و ۹۲ همکاری کرد و ثمراتش را مردم دیدند نمی‌خواهم حالا راجع بهش صحبت کنند که آن دوره بهشت بود و همه چی خوب بود ما مثل شما تقدیس نمی‌کنیم ادوار خودمان را و از آدم‌ها قدیس نمی‌سازیم،

ما واقعیت‌ها را سعی می‌کنیم بگوییم به آقای خاتمی ایراد است به آقای روحانی هم ایراد است، من هم بخواهم بنشینم می‌توانم ساعت‌ها راجع به ایراداتشان صحبت بکنم، اما سرجمع از دولت آقای احمدی نژاد و دولت آقای رئیسی نه شهید رئیسی حتماً کارنامه‌شان بهتر بوده عدد و رقم و آمار هم می‌آورم فرمودید تجربه ماشالله که تجربه شما خیلی زیاد است، چون حرفه‌ای در انتخابات نامزد می‌شوید همه مسائل انتخابات را می‌دانید دیگر باید فن مناظره را هم انشاالله یاد گرفته باشید.

آقای قالیباف یاد گرفته ظاهراً، چون دیگر به کسی حمله نمی‌کند که بهش حمله نکنند، معمولاً در حملاتی که به آقای قالیباف می‌شد ایشان بازنده می‌شد خودش پاس گل را به آقای روحانی داد، می‌فرمایید حاج قاسم بس نیست اینقدر از حاج قاسم خرج کردن خداوکیلی زشت نیست موقعی که حاج قاسم شهید شد تمام این ملت در خیابان‌ها طرفدار حاج قاسم بودند تمام نامزدهایی که امروز در صحنه هستند طرفدار حاج قاسم بودند حاج قاسم رو چرا می‌خواهید محدود به خودتان کنید

احدیان: آقای قالیباف هر وقت وعده داده عمل کرده وعده بدون عمل ندارند.

قوچانی: بینید وعده‌ای که خونه و طلا می‌دهیم گوشت دم در خانه می‌رسانیم.

احدیان: در مورد آقای قالیباف صحبت کنیم.

قوچانی: نه قرار شد راجع به جبهه انقلاب صحبت کنیم اگر آقای زاکانی کنار برود به نفع آقای قالیباف کنار می‌رود دیگر به نفع کسی دیگر کنار نمی‌رود

احدیان: این هم بازی است.

قوچانی: بازی چیست خودت گفتی برادر.

احدیان: ۵ کاندیدا دارند با هم رقابت جدی می‌کنند.

قوچانی: آخه چرا رقابت می‌کنید شما که همتون یکی هستید همتون هم که از روحانی می‌ترسید.

احدیان: از بازگشتن روحانی می‌ترسیم خود روحانی که ترس ندارد.

قوچانی: ببینید من افتخار می‌کنم که دولت آقای خاتمی و دولت آقای روحانی حداقل تا زمانی که ترامپ به قدرت برسد بهترین تجربه اداری کشور را در بعد از انقلاب داشته‌اند.

احدیان: مردم یادشان است.

قوچانی: من معتقدم کل دوره آقای خاتمی و دوره آقای روحانی تا دوره که ترامپ رئیس جمهور بعد از ینکه ترامپ رئیس جمهور شد آقای روحانی هزینه مقاومت در این مملکت را داد و کاری که دوستان شما باید انجام می‌دادند ایشان انجام داد بنابراین اصلاً نگران نباشید از آقای قالیباف هم ما نمی‌ترسیم، آقای قالیباف که رای نمی‌آورد یک، دوم هم اگر رای بیاورد یک رئیس جمهور متوسط الحالی است بهتر از شهرداری تهرانش نمی‌شود، ما را هم نمی‌کشد من فکر نمی‌کنم ما را بکشد، ما از قالیباف نمی‌ترسیم ولی ما برای آقای قالیباف نگرانیم، آقای قالیباف اگر رایش به اندازه ۴۰۰ هزار تا دوره مجلس بشود اگر آقای قالیباف در ریاست جمهوری از آرای باطل کمتر رای بیاورد، اگر آقای قالیباف بعد از اینکه رئیس جمهور شد نتواند کشور را اداره کند چه کار می‌شود کرد ناراحتیم، یک کسی یک ظرفیتی دارد می‌تواند یک رئیس مجلس یا شهردار یا پیمانکار خوبی باشد، چرا این آدم را هولش می‌دهید که بیاید در این موقعیت قرار بگیرد.

آقای احدیان قبل از اینکه شما مشاور آقای قالیباف باشید، من در روزنامه شرق می‌رفتم پیش آقای قالیباف با همدیگر گفتگو می‌کردیم با جمعی از مطبوعاتی‌ها فکر نکنید ما دشمن آقای قالیباف هستیم شما دشمن آقای روحانی هستید، ولی ما دشمن آقای قالیباف نیستیم، این هم که می‌گویید چه فرقی می‌کند من ۱۰ تا ۴ تا ۵ تا شاخص به شما می‌گویم مردم عزیز دو تا تجربه در این مملکت است یک تجربه خاتمی و روحانی و انشاالله آقای پزشکیان با رفع ایرادات آقای خاتمی و آقای روحانی یعنی ایرادات آن دو نفر را حل خواهد کرد یک تجربه آقای احمدی نژاد و دولت آقای رئیسی و با تجربه آقای قالیباف، یک در دولت آقای احمدی نژاد پرونده ایران رفت شورای امنیت گفت تحریم‌ها هیچ ارزشی ندارد، قطعنامه‌ها ورق پاره است.

دوم دعوا شد در سال ۸۸ کل کشور آسیب دید، سوم تحریم‌ها را نادیده گرفت و واقعاً وضعیت گرانی و کمرشکنی اقتصاد در کشور اتفاق افتاد این در مورد یک فرد نیست، چهارم پرونده چای دبش یادتان نرود، پنجم برخوردی که با اینترنت و فضای مجازی شده، ششم محدودیتی که در شبکه‌های اجتماعی به وجود آمده، هفتم پدیده گشت ارشاد که بنیانگذارش آقای احمدی نژاد است و متاسفانه در سال ۱۴۰۱ هم در مقابلش یک دولتی داریم که پرونده ایران را از شورای امنیت آورد بیرون می‌خواهید یک جلسه من یا آقای ظریف یا آقای سنایی و دیپلمات دیگری که وجود دارند من به عنوان روزنامه نگار براتون توضیح بدهیم رقابت داخلی در کشور به وجود آمد دوستان می‌فرمایند که چرا میایید ما فقط برای این آمده‌ایم در انتخابات که نشان بدهیم هنوز راه حل صندوق رای است فکر نکنید شما نظام هستید ما مخالف نظام ضد نظام کسانی هستیم ما می‌خواهیم این نظم سیاسی اصلاح بشود شما می‌خواهید نظم سیاسی فقط تثبیت شود، پزشکیان هم برای این امروز است مردم طرح تحول سلامت یادتان نرود، یعنی واقعاً فکر می‌کنید طرح تحول سلامت که در این کشور اجرا شد همه چیزهایی که دکترهای این دوره به خصوص آقای قاضی‌زاده و آقای زاکانی می‌فرمایند در مقابل طرح تحول سلامت واقعاً هیچ است آقای احدیان واقعاً دوقطبی وجود دارد دو قطبی بین پاکدستی آقای پزشکیان و فساد دو قطبی بین پرونده آقای شریفی است پرونده هلدینگ یاس است.

احدیان: اینجا نه جای تهمت زنی است.

قوچانی: تهمت نیست خیلی روشن است.

احدیان: ببینید یک مجموعه ادعایی را مطرح می‌کنند که بروند وایرالش کنند و رو به دوربین هم صحبت می‌کنند که اینطوری وایرالش کنند در حالی که این ادعاها همش یک ادعاهای یک طرفه است که سوال اصلی را جواب نمی‌دهند.

قوچانی: شما سوال فرعی را جواب بده.

احدیان: شما سوال اصلی را جواب بده من سوال فرعی را جواب داده‌ام و می‌دهم سوال اصلی شما خیلی روشن دارید اینجا می‌گویید که من می‌خواهم از دولتی حمایت کنم و برش گردانم که سابقه‌اش را مردم دارند، اما را می‌خواهی تکرار کنید الان دارید همین را صراحتاً مطرح می‌کنید و دارید بیان می‌کنید و شفاف و روشن مجموعه‌ای تهمت و دروغ را رو به دوربین و به رو به مردم دارید می‌گویید که همش اینها دادگاه‌هایش آمده و ثابت شده رد شده محکوم شده آقای جهانگیری در مناظره همین دروغ را گفت در مورد یکی از این موضوعات املاک نجومی دروغ بعد هم در دادگاه محکوم شد اینجا هم شما می‌خواهید برای رای جمع کردن از این بازی‌ها در بیاورید. آقای قالیباف وعده‌ای که داده اجرا کرده، دارند مردم کارنامه‌اش را می‌بینند. آقای قوچانی خیلی روشن خیلی شفاف من از شما خواهش می‌کنم من از شما تمنا می‌کنم مردم عزیز گفتند دو تا راه وجود دارد یک راه را توصیف کردند راه دوم را هم گفتند شما یادتان بیاید که مسئله بنزین در کشور چه اتفاقی افتاد، یادتان بیاید که گفتند چرخ سانتریفیوژ می‌چرخد چرخ اقتصاد می‌چرخد، اما هیچ کدامش نچرخید چه تا قبل از ترامپ نچرخید رئیس بانک مرکزی خودتان نگفت که هیچی به دست نیاورده‌ایم خودش نگفت بعد هنوز آقای اوباما سر کار بود خودش گفت بعدش هم شما واگذار کردید ترامپ هم که دارد می‌آید شما می‌خواهید بروید با ترامپ توافق کنید دوباره، واقعا اقدام راهبردی که قبولش ندارید می‌گویید مانع است جواب اینها را بدهید آقای قوچانی جواب اصلی را بدهید؟

قوچانی: من که تحقیر نمی‌کنم کارنامه‌ام خیلی روشن است درست می‌گویید شما آقای قالیباف کارنامه‌اش خیلی روشن است مردم این کارنامه روشن را راجع بهش قضاوت کرده‌اند سه دوره از انتخابات به ایشان رای ندادند دفعه چهارم هم نمی‌دهند.

احدیان: سه دوره که نبوده.

قوچانی: همان دوره هم که خودشان انصراف دادند و فهمیدند که رای ندارد انصراف داد حاج قاسم بهش گفت که انصراف بدهد اولاً که من امیدوارم.

احدیان: چرا دروغ می‌گویید آقای قوچانی.

قوچانی: شما بفرمایید، چون من می‌ترسم بعد از این جلسه به سرنوشت آقای اشتری مبتلا شوم.

27215

مجله خبری یولن

دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا