سیاسی

جانشین فرمانده هوافضای سپاه: وعده صادق ۲ اختصاصا موشکی و تاریخی بود/ ایران در دو وعده صادق از ظرفیت کامل برای پاسخ‌گویی به شرارت دشمن استفاده کرد

جانشین فرمانده هوافضای سپاه: وعده صادق ۲ اختصاصا موشکی و تاریخی بود/ ایران در دو وعده صادق از ظرفیت کامل برای پاسخ‌گویی به شرارت دشمن استفاده کرد

به گزارش خبرگزاری یولن، سردار «سید مجید موسوی» جانشین فرمانده نیروی هوافضای سپاه در مراسم بزرگداشت سیزدهمین سالگرد شهادت سردار سرلشکر «حسن طهرانی مقدم» پدر موشکی ایران، صبح امروز (جمعه) بر سر مزار این شهید والامقام واقع در بهشت زهرا (س) تهران برگزار شد، گفت: ۱۳ ماه از عملیات طوفان‌الاقصی و اقدام شجاعانه رزمندگان فلسطینی در سرزمین غزه می‌گذرد و در ادامه ما شاهد جنایت‌های بی‌حد و حصر رژیم‌صهیونیستی هستیم.

بنابر روایت مهر، سردار موسوی افزود: در خلال این دوره، شاهد اتفاقات شگرفی بودیم؛ اتفاقاتی که در این مسیر قرار گرفته خارج از برآوردهای ذهنی است که معمولاً این طرح‌ها را نظامیان و یا مقامات سیاسی انجام می‌دهند.

جانشین فرمانده نیروی هوافضای سپاه تصریح کرد: در میان این وقایع مهم، دو اتفاق برای ما بسیار حائز اهمیت است؛ عملیات «وعده صادق یک» با اجرای عملیات موشکی و پهپادی به‌صورت ترکیبی در فروردین انجام شد و در ادامه پاسخ به شرارت‌های صهیونیست‌ها در دهم مهر امسال نیز عملیات «وعده صادق ۲» را دیدیم که اختصاصاً موشکی بود که یک واقعه تاریخی و بی‌بدیل است.

وی ادامه داد: ایران با تغییر موازنه و به‌کارگیری سلاح از مبدأ کشور، یک فصل جدیدی را آغاز کرد و در این دو عملیات از ظرفیت کامل خودش برای پاسخ‌گویی به شرارت دشمن استفاده کرد و در کلام حضرت آقا، تاریخ را باید به قبل و بعد از این عملیات ثبت کرد.

سردار موسوی با بیان اینکه ما شهید طهرانی‌مقدم را به لحاظ فکری، صاحب‌نظر قدرت موشکی می‌دانیم، ادامه داد: این شهید والامقام شخصیتی است که برای ایجاد قدرت موشکی تمام وجود، سرمایه ذهنی و جسمی خود را گذاشت و هزینه آخر این شهید، شهادت او بود.

وی خاطرنشان کرد: شهید طهرانی‌مقدم نسبت به اینکه نظریه را پیاده‌سازی کند، یک باور فکری عمیق داشت. وضعیت کشور را از جهات مختلف ارزیابی کرده بود و ظرفیت‌ها و مقدورات کشور را کاملاً می‌شناخت و نگاه وسیع و بلندی داشت.

جانشین فرمانده نیروی هوافضای سپاه تاکید کرد: شهید طهرانی‌مقدم در شرایطی که برای به‌کارگیری سلاح‌های موشکی محدودیت داشت، نگاه بر این داشت که ظرفیت‌های صنعتی شکل بگیرد. نسبت به دشمن کاملاً آشنایی داشت و صحنه نبرد را خوب می‌شناخت.

وی گفت: شهید طهرانی‌مقدم هندسه قدرت جهانی را به خوبی می‌شناخت و مفهوم قدرت را درک کرده بود و نسبت به آن‌چه که برای بازدارندگی و مقابله با تهدیدها به آن برسیم، ذهنیت داشت و اندیشه‌اش به اندازه‌ای عمیق بود که از همه مسائل در کنار فعالیت‌های رزمی خودش، غفلت نمی‌کرد.

۲۹۲۱۹

مجله خبری یولن

دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا