اجتماعی

سهم دستگاه‌ها در کاهش حوادث ترافیکی چقدر است؟

به گزارش خبرنگار انتظامی یولن، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا در نشست خبری با اصحاب رسانه به چهار ماموریت اصلی پلیس راهور مبنی بر مدیریت ترافیک، تسهیل در عبور و مرور، کاهش تصادفات و ارائه خدمات اشاره و اظهار داشت: در راستای مدیریت ترافیک و کاهش سوانح رانندگی، ۳۳ هزار مأمور پلیس راهور شبانه‌روزی تلاش می کنند.

رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه پلیس راهور در کاهش تصادفات تنها ۱۹ درصد نقش دارد، گفت: بر اساس قانون سهم دستگاه‌ها را در حوزه تصادفات مشخص کردیم ؛ وزارت راه بر اساس قانون ۳۳ درصد، وزارت صمت ۱۵ درصد، صدا و سیما ۱۲ درصد، وزارت بهداشت ۱۱ درصد، وزارت کشور ۱۰ درصد و پلیس ۱۹ درصد در کاهش حوادث ترافیکی نقش دارند.

وی تصریح کرد: به طور میانگین ۵۳۳ هزار تصادف در کشور روی می‌دهد، در بحث جان‌باختگان در سال ۸۵ تعداد متوفیان حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر بود که این عدد اکنون به حدود ۱۵ هزار و ۳۰۰ متوفی کاهش پیدا کرده است، به طور میانگین در بین این ۱۵ سال، ۱۹ هزار و ۵۴۱ نفر در تصادفات جان باخته‌اند.

رئیس پلیس راهور ناجا افزود: افزایش جرائم رانندگی، ورود خودروهای خارجی و افزایش قیمت سوخت در برهه‌ای حدوداً دو ساله روی کاهش جان‌باختگان تصادفات تاثیر گذار بود اما از اواخر سال ۹۶، این اثربخشی متوقف شد به طوریکه در سال ۹۶ و ۹۷ میزان جان‌باختگان تصادفات افزایش یافت اما مجدداً کاهشی شد.

وی گفت: تقریباً ۱۵ تا ۲۰ درصد مصدومان تصادفات یا معلول شده یا دیگر قادر به حرکت نخواهند بود، برپایه گزارش سازمان بهداشت جهانی درباره تصادفات در سال ۸۵، به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر، ۳۹ نفر فوتی در تصادفات داشتیم که این رقم به حدود ۱۸ نفر در سال ۹۹ کاهش پیدا کرد.

رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه حدوداً ۳۷ میلیون وسیله‌‌نقلیه در کشور وجود دارد تصریح کرد: سال ۸۵ به ازای هر ۱۰ هزار وسیله نقلیه ۱۹.۵ نفر در تصادفات جان باختند‌ که این رقم در سال ۹۹ به ۴.۲ کاهش پیدا کرد که بر اساس گزارشات سازمان بهداشت جهانی، در دنیا به ازای هر ۱۰ هزار وسیله نقلیه هشت نفر، در اروپا سه نفر و در آسیا ۱۱ نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند و این رقم در ایران ۴.۲ نفر است.

رئیس پلیس راهور اعلام کرد: به افسران خود تأکید کردیم اگر در تصادفات مربوط به خودروهای داخلی ایربگ باز نشده بود، حتماً خودروساز را مقصر بدانند کما اینکه کارشناسان ما در تصادفات به این مورد بر می‌خورند.

انتهای پیام/


دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا