بین الملل

هشدار سازمان ملل؛ ناامنی غذایی، بحران اقتصادی و آوارگی مردم افغانستان

به گزارش گروه بین‌الملل یولن، سازمان ملل متحد روز دوشنبه اعلام کرد که ناآرامی‌ها در افغانستان در ۹ ماهه نخست سال جاری میلادی، نزدیک  به ۷۰۰۰۰۰ نفر را در این کشور جنگ زده آواره کرده است.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در گزارش خود با عنوان «افغانستان، تصویر جمعیت از ژانویه تا سپتامبر ۲۰۲۱» اعلام کرد که ۶۷۷۰۰۰ نفر در سال جاری به دلیل درگیری در داخل افغانستان منازل خود را ترک کرده‌اند. سازمان ملل اعلام کرد که بسیاری از این افراد در سراسر کشور آواره هستند، زیرا درگیری و فقر مانع از بازگشت آنها به مناطق اصلی می‌شود.

روز دوشنبه، گروه‌های وابسته به سازمان ملل متحد هشدار دادند که بیش از نیمی از جمعیت افغانستان که حدود ۲۲.۸ میلیون نفر را شامل می‌شوند از ماه نوامبر با ناامنی شدید غذایی مواجه خواهند شد.

این هشدار امروز در جدیدترین گزارش سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد و برنامه جهانی غذا  درسازمان ملل متحد، صادر شد.

بر اساس این گزارش، آثار ترکیبی خشکسالی، درگیری، کووید-۱۹ و بحران اقتصادی  زندگی، معیشت و دسترسی به غذا را به شدت تحت تأثیر قرار داده است.

مقامات طالبان سه هفته قبل، انتقال هزاران آواره را از کابل به استان‌های شمالی افغانستان آغاز کردند. خانواده‌های آوارگان به دلیل درگیری‌های مرگبار بین طالبان و نیروهای امنیتی دولت سابق در ماه اوت منازل خود را ترک کرده بودند.

بر اساس برآورد کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، تقریباً ۳۰۰۰۰۰ افغانستانی که به دلیل درگیری در سال ۲۰۲۰ آواره شده اند،همچنان نیازمند حمایت‌های بشردوستانه هستند

«فیلیپو گراندی» کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان ، در آخرین سفر خود به این کشور جنگ زده یادآور شد که پس از بیش از ۴۰ سال، مهاجران افغانستانی همچنان یکی از بزرگترین و طولانی‌ترین آوارگان را تشکیل می‌دهند.

در آخرین گزارش سازمان ملل متحد اشاره شده است که امسال نزدیک به ۹۳۸۰۰۰ نفر از کشورهای همسایه از جمله ۹۲۶۰۰۰ نفر از ایران ، ۱۲۰۰۰ نفر از پاکستان و  شمارکمی از اروپا به افغانستان بازگشته‌اند.

انتهای پیام/


دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا