رصد هوشمند توزیع مرغ از کشتارگاه تا فروشگاه/ ارسال روزانه ۱۰ تن مرسوله خارجی
به گزارش خبرگزاری یولن از همدان، رمضانعلی سبحانیفر ظهر امروز در حاشیه بازدید از شرکت پست استان همدان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از نیازهای بازار طی دهههای اخیر، توزیع عادلانه و درست کالاهای اساسی بود چراکه تاکنون در زمینه شناسه مکانی و مسیر حمل کالا یا مسیربر و کالابر بدون شناسه و بدون اطلاع از مسیر کارها صورت میگرفت.
وی ادامه داد: شرکت ملی پست با توجه به وظیفه ذاتی خود در زمینه تعیین شناسه مکانی یا کد پستی که در قالب سامانه «جینف» بانک اطلاعاتی آن تهیه شده، به همراه شناسه کالا و شخص سه شناسه تعریف کرده بود.
معاون وزیر ارتباطات بیان کرد: تاکنون شناسه مسیربر یا حمل کالا وجود نداشت بنابراین شرکت ملی پست اقدام به تولید شناسه کرد تا با در کنار هم قرار گرفتن این چهار عامل، کالاها را از مبدا حرکت، مسیر و تا رسیدن به مقصد کنترل کند.
وی با بیان اینکه امکان بررسی وضعیت کالا توسط دستگاههای نظارتی نیز فراهم شده است افزود: این چهار عامل سبب جلوگیری از قاچاق کالا، احتکار و حذف واسطهگریها شده است.
سبحانیفر با بیان اینکه طبق هماهنگی و تفاهمنامه با وزارت صمت از تیرماه رصد هوشمند «مرغ» از مرحله کشتارگاه تا فروشگاه صورت گرفته است افزود: در نشست هفته گذشته شرکت ملی پست با وزارت جهاد کشاورزی نیز مقرر شد وضعیت مرغ از مرغداری تا کشتارگاهها و از کشتارگاه تا عمده یا خردهفروش رصد شود.
وی تصریح کرد: این طرح در حال حاضر به صورت آزمونه (پایلوت) با هماهنگی شرکت ملی پست در استان قزوین در حال اجراست و پس از ارزیابی نتیجه طرح، از هفته آینده در کل کشوری اجرا میشود.
مدیرعامل شرکت ملی پست بیان کرد: در زمینه کالاهای دیگر نیز با وزارت صنعت و معدن و تجارت تفاهمنامههایی برای کنترل مواد پتروشیمی به صورت هوشمند و در اختیار قرار دادن اطلاعات آن از کارخانه تولید تا واحدی که مواد اولیه مصرف میکند رصد، میشود.
وی با بیان اینکه تفاهمنامهای با راهنمایی و رانندگی در زمینه نقل و انتقال خودرو منعقد شده است عنوان کرد: بر این اساس صحتسنجی آدرس فروشنده و خریدار خودرو بر اساس نشانی مکانی که از طریق کد پستی شرکت ملی پست صورت میگیرد در اختیار پلیس راهور برای شفافیت و پیشگیری از سوء استفادههای احتمالی قرار می گیرد.
سبحانیفر در خصوص تعریف کد پستی برای روستاها نیز گفت: از این پس برای همه اراضی شامل ۱۸ میلیون هکتار زمینهای کشاورزی دارای پلاک ثبتی و زمینهای غیر کشاورزی در مجموع ۳۰ میلیون هکتار کل اراضی کشور کد شناسه مکانی ارائه میشود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به انعقاد تفاهمنامه با سازمان امور اراضی کشور برای پیشبینی کد شناسه مکانی یا همان کد پستی برای اراضی کشاورزی با این کار از فساد و زمینخواری جلوگیری میشود.
مدیرعامل شرکت ملی پست با بیان اینکه تا روز گذشته برای اماکن محصور شامل مسکونی، تجاری و اداری کد پستی ارائه شد گفت: از این پس بخش کشاورزی میتواند از کد پستی برای صدور اسناد استفاده کند به نحوی که بر اساس نقشههای دریافتی از امور اراضی و اطلاعاتی که شرکت ملی پست در اختیار آنها میگذارد، مکانهای دارای نشانه کد پستی شده و در اختیار سازمان ثبت اسناد برای صدور اسناد تفکیک شده مبتنی بر کد پستی قرار میگیرد.
وی در ادامه با اشاره به خدماتدهی پست در ایام کرونا یادآور شد: در این ایام مردم بیشتر به سمت خریدهای اینترنتی رفتند به طوری که حجم مرسولات ما بیش از سه برابر شد و میزان خریدهای اینترنتی و تجارت الکترونیک نیز به همین نسبت افزایش یافت.
سبحانیفر با اشاره به اینکه پنج هاب پستی در کشور تعریف شده است عنوان کرد: یکی از این هابهای منطقهای همدان است که باعث میشود بار پستی از تهران برداشته شده و در این پنج نقطه تقسیم شود.
وی به افزایش ۳۰ درصدی خودروهای برونشهری و درونشهری پست اشاره کرد و گفت: برای سرعت بخشیدن به کار علاوه بر پنج هاب منطقهای، ۲۲ خط مستقیم بین استانهای همجوار ایجاد شده است.
مدیرعامل پست ملی ایران در پایان با بیان اینکه شرکت پست ایران در ۱۹۲ کشور نمایندگی دارد افزود: روزانه حدود ۱۰ تن مرسوله به کشورهای خارجی ارسال میشود.
انتهای پیام/۸۹۰۰۳/